- 22 Mayıs 2016
- 93
- 55
- 3
- 32
- Konu Sahibi Boncuk0101
Kapıya mı dayanıyor? O kadarı abartı değil mi?Benimki de öyle kaç yıldır o yüzden telefon hep kulak ucumda sonra kapıya dayanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapıya mı dayanıyor? O kadarı abartı değil mi?Benimki de öyle kaç yıldır o yüzden telefon hep kulak ucumda sonra kapıya dayanıyor
Elden gidince anlıyoruz biz kadınlar. Aşk acısından olmuştur belki :)Aynii benim basımda vardı unideyken çok eskiden. Ya yazmasından aramasindan ilgisinden herseyinden opmesnden bilentiksinirdim aşırı ilgiliydi ayrıldım dayanaamdim aradan bi kaç ay geçti hala tiksiniyordum aklıma geldikçe. Şimdilerde biryle birlikteyim aşırı ilgisiz ben arayıp yazmadan yazmaz aramaz çok çok ilgisiz bunlarda hergn kavga ediyorum ayrılıyoruz ayda düzenli olarak uç kez ayrılıyoruz barisiyoruz saçma bi iliski o tiksindigim adamı özlüyorum keşke tekrar birlikte olsak ama oda aşmış kendisini şimdi kibrista önüne gelen kızla birlikte oluyormuş ben ilk sevgilisydim nasıl değer veriyordu ayrılınca peşimden koştu haftaalrca ama adam sonra her kızın canını yakmaya başlamış hem çok yakışıklı olmuş hemde hicnbi kız ona yok demiyor off neyi kacirdim nereye dustum yaailgili erkeğin değerini bilelim.bence
Yok asla böyle birşey yok öyle anlaşıldıysa çok üzülürümBulmuş bunamış. Bdv de kadınlar bundan yakınıyorken , nispetmi bu şimdi.
Duygularımı anlıyorsundur o zaman napmalı senceBende de durum aynı, bir büyüğüme danıştım
"Bi insanın seni bu kadar hayatının merkezine almasıda ilginç" dedi
Acaba sevmiyo muyum diye de düşünmüyo değilim
Ama kaybetsem üzülürüm,özlemem gerekiyo,o buna izin veremıyo
7/24 konuşalım istiyo,o aradığında meşgulsem teli kapatıp onu arayım istiyo, bulunduğm ortamdan çıkıp hemen onu arayım
O aradığında hemen açayım ve saatlerce konuşalım![]()
Her ikiside varÇalışıyor mu? Okuyor mu? Eğer ikisi de hayır ise iş bulun rahatlarsınız
Oda öyle diyo daha evimizi alıcam çok çalışıcam ararsın diyo bana inandırıcı gelmiyo şimdide okuyup çalışıyoruz üstelik onun finalleri var yine aynıSiz anormalsiniz
Hemen herkesin istediği gibi bi profil bulmuşsunuz bunuyorsunuz..Bugünlerin kıymetini bilin evlenince çok arayacaksınız![]()
Görüntülü konuşmak daha güzel evet onun içinde benim ortam müsait değil telefonla konuşmak gerçekten sıkıcı :)Sizde skype yapın bunu öneriyorum hep ama çok rahat oluyor telefonla yazışmak konuşmak saçma geliyor bana ve sıkıcı :)
Seninki daha sıkıntılıymış neyseki düzelmiş :) Allah bozmasınSözlüm ilk 1 yıl takıntılıydı ve cidden yapıyordu bunu işteyse de babannesini gönderirdi :)Şimdi düzeldi şükür
HAHAAHA aynen amin cümlemizeSeninki daha sıkıntılıymış neyseki düzelmiş :) Allah bozmasın
Ama dün gece saat 10da uyudum ertesi gün o saate kadar uyumama hiç şahit olmamıştıHoşlanmam ben bu kadar abartıdan. Hele ki geç saate kadar uyuma özgürlüğümü "aklım çıktı" vs bahanesiyle bana azarlamak olarak döndüren erkeğin aklını karışlardım. O kimmiş beni azarlayacak... Doğru düzgün konuşsa neyse. İlgi adı altında saygı sınırlarının aşılmasından hoşlanmıyorum. Vıcık vıcık ilişkiler böyle türüyor. Ben her şeyi kararında yapabilen adamlardan hoşlanırım, böylesi beni sinirlendirir ve ürkütür açıkçası.
Olabilir. Düzgün sormak varken fırça atmayı kendi seçmiş. Buna da biz saygısızlık diyoruz. Ben yapamazdım böylesiyle. Sevgili de olsa eş de olsa, nerede durması gerektiğini bilecek, nasıl konuşması gerektiğini bilecek benim yanımdaki adam. Bende böyle.Ama dün gece saat 10da uyudum ertesi gün o saate kadar uyumama hiç şahit olmamıştı
Ne kadar ortak,böyle tipler nerde durmaları gerektiğinide bilmiyoOlabilir. Düzgün sormak varken fırça atmayı kendi seçmiş. Buna da biz saygısızlık diyoruz. Ben yapamazdım böylesiyle. Sevgili de olsa eş de olsa, nerede durması gerektiğini bilecek, nasıl konuşması gerektiğini bilecek benim yanımdaki adam. Bende böyle.
Merak etmeyen hasta olduğumda endişelenmeyen adam da oldu hayatımda onuda ben sevmiştim ama sevilmek daha güzelmiş bunu öğrendim saygısızlık olarak hiç düşünmedim ben arama işini azaltmasını söyledim orta yolu bulduk. Bence sende sevgilini böyle tipler diyerek ezme. İletişimi sevmesi saygısız olduğu anlamına gelmez. Ben konuştum kabul etti sende konuş olmazsa sıkıntı var dırNe kadar ortak,böyle tipler nerde durmaları gerektiğinide bilmiyo
Sürekli onun kavgasını yapıyoruz
Merak ediyolar ve istiyolarki onlar istediği an ulaşabilsinler,görüşebilsinler
Biz insan değiliz şünkü
Şaka kïz şaka.Yok asla böyle birşey yok öyle anlaşıldıysa çok üzülürüm
Yani kötü anlamda söylememiştim,biz iletişim kuramıyoruz sorun bu.ben biçok kez konuştum,ama azalmadı arttıMerak etmeyen hasta olduğumda endişelenmeyen adam da oldu hayatımda onuda ben sevmiştim ama sevilmek daha güzelmiş bunu öğrendim saygısızlık olarak hiç düşünmedim ben arama işini azaltmasını söyledim orta yolu bulduk. Bence sende sevgilini böyle tipler diyerek ezme. İletişimi sevmesi saygısız olduğu anlamına gelmez. Ben konuştum kabul etti sende konuş olmazsa sıkıntı var dır
hahaha bunu yaziyorum yillar gecsin okucam eminimki hic ozlemicem onu iyyyyAynii benim basımda vardı unideyken çok eskiden. Ya yazmasından aramasindan ilgisinden herseyinden opmesnden bilentiksinirdim aşırı ilgiliydi ayrıldım dayanaamdim aradan bi kaç ay geçti hala tiksiniyordum aklıma geldikçe. Şimdilerde biryle birlikteyim aşırı ilgisiz ben arayıp yazmadan yazmaz aramaz çok çok ilgisiz bunlarda hergn kavga ediyorum ayrılıyoruz ayda düzenli olarak uç kez ayrılıyoruz barisiyoruz saçma bi iliski o tiksindigim adamı özlüyorum keşke tekrar birlikte olsak ama oda aşmış kendisini şimdi kibrista önüne gelen kızla birlikte oluyormuş ben ilk sevgilisydim nasıl değer veriyordu ayrılınca peşimden koştu haftaalrca ama adam sonra her kızın canını yakmaya başlamış hem çok yakışıklı olmuş hemde hicnbi kız ona yok demiyor off neyi kacirdim nereye dustum yaailgili erkeğin değerini bilelim.bence