Sevgilim mi normal ben mi anormalim?

hahaha bunu yaziyorum yillar gecsin okucam eminimki hic ozlemicem onu iyyyy :skandal::skandal:
ayrilali 3ay oldu hic zor olmadi
haberlerini aliyorum bazen ortak arkadaslarimiz vardi
isyeri acmis turistik biyerde Allahim yaa bisey becerecekmis gibi bide yaa benim 4.sevgilimdi dusun birinden evlendim ayrildim tiksinmedim 2.sinle hala konusuyoruz bazen 3.su aldatti beni ondan bile tiksinmiyorum yaa bu varya baska bise:KK70:
Ne yapmıştıki,nasıl davranıyodu merak ettim:)

Ne yapmıştıki,nasıl davranıyodu merak ettim:)
Misal; gun icinde sk sk arardi msj atip dururdu mesela ben suan musait degilm canim annemlerle misafirlikteyiz yada misafir var sonra devam edelim dedigimde sanki gicikligina bunun ardindan msj ustune msj atardi cvp vermezdim sessize atardim bi bakiyorum tlfn tacize ugramis 30lar msj aramalar cok sinir olurdum bende niye yapiyosun dedimde ozur dilerim bidaha yapmam derdi ama aynisini yapardi. sk sk goruselim isterdi surekli bana gelmek istiyodu arabasi yok cokda yakin sayilmayiz otobusle gelirdi 1 saat surerdi aksam gitsin diye kendime isler cikarirdim gitmezdi son otobuse yetissin diye hadi git falan derdim gitmezdi bilerek son otobusude kacirirdi sirf bende kalmak icin tabiki ben asla kabul etmezdim yuruyerek 17km yol giderdi sirf benim icin yapiyomus kusura bakma ama okadar salak olmasan okadar yolu yurumezsin
hayati cok daginikdi. camasir yikiyo diyelim islak giyerdi neymis sirf benle daha fazla vakit gecirmek icin acele etmis
halbuki yuz yuze gorustugumuzde hic dikkat etmezdi is kiyafetleriyle gelirdir hadi neyse olsun isi oyuzden diyodum ilk basta ama sonrasinda hediye almistim kazak sen git isyerinde giy sanayide calisiyo kazak kapkara :KK67:neyse parfum aldim ben pismi kokuyorum dedi (keske evet deseydim) hayir icimden geldi demistim hic skmazdi
mesela tartisiyoz ama kavga degil yani bi konu uzerinde haksiz oldugunu soyluyorum konustukca konustukca daha sinir oluyodum bir anda kalkip opuyodu cok dengesiz hareketleri vardi ya
cay demliyorum yaklasirdi biseler yasamak isterdi ama ciddi bi konu uzerinde konusuyoruz bunu bir degil iki degil hep yapardi dolasiyla bende onun akli baska biseyde diye soguyodum tiksindim yaa :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Şimdilik benimki odun değil hatta hala bana göre daha bi romantik biri de şükür öyle arama mesaj atma durumlarını atlattık :KK53: başım ağrıyor deyince ne baş varmış sende de hep ağrıyor diye zılgıt yiyorum şimdi:KK70: sevgiliyken kalk hadi doktora gidelim hiç bakmıyorsun kendine dur bi masaj yapayım derdi:ıslık:
çok tatlısınız :)

Sevgilim benim üzerime çok titriyor kızlar bir yandan hoşuma gidiyor diğer yandan normal mi acaba diyorum. İki gün önce çok hastalandım ayağa kalkacak halim yoktu bana doktora git dedi saat başı aradı. O gün gidemedim bugün için giderim dedim ama uyuyakalmışım 12de uyandım bu aramış mesajlar atmış duymadım hiçbirini geri aradım fırçaladı beni kendine bakmıyorsun beni meraklandırıyosun aklım çıktı o saate kadar uyunur mu diye.Ben biraz bozuldum azarlamasına durduk yere kavga ettim çok şımarttım seni dedi. Sizce ben mi suçluyum? Ona kalsa günde 23 saat konuşsak beraber olsak yok demiyor yanıma geliuor nasıl ayrılcam senden diyor. Bende biraz özleyelim istiyorum.
Siz günde kaç saat konuşup mesajlaşıyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum
sevgilin haklı. Ayrıca tehlikeli kelimeler kullanmış bundan sonra üstüne düşmeyebilir

bir de böyle her yerde anlatma nazar değer:)))
Değdi sanırım dün kalbini kırdım birde üstüne akşam görüşmeleri azaltalım dedim tamam dedi bugünde sadece günaydın yazmış. Seni çok şımarttım demişti akşamda bunları göremiceksin bi daha dedi. Arkadaşım evlenecek onun yüzüğüne benzer bir yüzük hayal ediyordum arkadaşıma yüzüğü çekip atar mısın demiş ve yüzük yaptırmış. Sabah kızla karşılaşmışlar o benden emin değil istemiyo sevmiyo galiba demiş

Misal; gun icinde sk sk arardi msj atip dururdu mesela ben suan musait degilm canim annemlerle misafirlikteyiz yada misafir var sonra devam edelim dedigimde sanki gicikligina bunun ardindan msj ustune msj atardi cvp vermezdim sessize atardim bi bakiyorum tlfn tacize ugramis 30lar msj aramalar cok sinir olurdum bende niye yapiyosun dedimde ozur dilerim bidaha yapmam derdi ama aynisini yapardi. sk sk goruselim isterdi surekli bana gelmek istiyodu arabasi yok cokda yakin sayilmayiz otobusle gelirdi 1 saat surerdi aksam gitsin diye kendime isler cikarirdim gitmezdi son otobuse yetissin diye hadi git falan derdim gitmezdi bilerek son otobusude kacirirdi sirf bende kalmak icin tabiki ben asla kabul etmezdim yuruyerek 17km yol giderdi sirf benim icin yapiyomus kusura bakma ama okadar salak olmasan okadar yolu yurumezsin
hayati cok daginikdi. camasir yikiyo diyelim islak giyerdi neymis sirf benle daha fazla vakit gecirmek icin acele etmis
halbuki yuz yuze gorustugumuzde hic dikkat etmezdi is kiyafetleriyle gelirdir hadi neyse olsun isi oyuzden diyodum ilk basta ama sonrasinda hediye almistim kazak sen git isyerinde giy sanayide calisiyo kazak kapkara :KK67:neyse parfum aldim ben pismi kokuyorum dedi (keske evet deseydim) hayir icimden geldi demistim hic skmazdi
mesela tartisiyoz ama kavga degil yani bi konu uzerinde haksiz oldugunu soyluyorum konustukca konustukca daha sinir oluyodum bir anda kalkip opuyodu cok dengesiz hareketleri vardi ya
cay demliyorum yaklasirdi biseler yasamak isterdi ama ciddi bi konu uzerinde konusuyoruz bunu bir degil iki degil hep yapardi dolasiyla bende onun akli baska biseyde diye soguyodum tiksindim yaa :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Bu ne böyle kim olsa tiksinir benimkini öpüp başıma koyasım geldi özlemezsiniz merak etmeyin :)

Değdi sanırım dün kalbini kırdım birde üstüne akşam görüşmeleri azaltalım dedim tamam dedi bugünde sadece günaydın yazmış. Seni çok şımarttım demişti akşamda bunları göremiceksin bi daha dedi. Arkadaşım evlenecek onun yüzüğüne benzer bir yüzük hayal ediyordum arkadaşıma yüzüğü çekip atar mısın demiş ve yüzük yaptırmış. Sabah kızla karşılaşmışlar o benden emin değil istemiyo sevmiyo galiba demiş
ah ya gönlünü al tatlıya bağla bi an evvel bence
ben de buraya her yazdığımda nazar değdi hatta ayrıldık bir kere saçma sebepten
artık yazmıyorum ondan sana da dedim..
gönlünü al güzelce dua et
sonra bi daha da anlatma cık

ah ya gönlünü al tatlıya bağla bi an evvel bence
ben de buraya her yazdığımda nazar değdi hatta ayrıldık bir kere saçma sebepten
artık yazmıyorum ondan sana da dedim..
gönlünü al güzelce dua et
sonra bi daha da anlatma cık
Haklısın bir daha yazmayayım şimdi ben naz yapıyorum ama soğuk davranıyor kalıplara göre mi yaşanır ilişki diyor

hahaha bunu yaziyorum yillar gecsin okucam eminimki hic ozlemicem onu iyyyy :skandal::skandal:
ayrilali 3ay oldu hic zor olmadi
haberlerini aliyorum bazen ortak arkadaslarimiz vardi
isyeri acmis turistik biyerde Allahim yaa bisey becerecekmis gibi bide yaa benim 4.sevgilimdi dusun birinden evlendim ayrildim tiksinmedim 2.sinle hala konusuyoruz bazen 3.su aldatti beni ondan bile tiksinmiyorum yaa bu varya baska bise:KK70:
Hemde en kabahatsiz olandan tiksiniyosun :D dur bekle bikac yıl sonra belki çok ilgisiz biri karşına çıktığında özlersin bunu :D

Hemde en kabahatsiz olandan tiksiniyosun :KK70: dur bekle bikac yıl sonra belki çok ilgisiz biri karşına çıktığında özlersin bunu :KK70:
kabahatsizmi ? kim demis kabahatsiz diye ben ona borc para verdim oducem demisti okadar tiksiniyorumki kontak kurmak bile istemiyorum dusun yani :KK11:

Bulmuşsun bunuyorsun herkesin istediği erkek modeli aman maaşallah diyelim de nazar değmesin gerçi evlenince geciyo

Back
X