Misal; gun icinde sk sk arardi msj atip dururdu mesela ben suan musait degilm canim annemlerle misafirlikteyiz yada misafir var sonra devam edelim dedigimde sanki gicikligina bunun ardindan msj ustune msj atardi cvp vermezdim sessize atardim bi bakiyorum tlfn tacize ugramis 30lar msj aramalar cok sinir olurdum bende niye yapiyosun dedimde ozur dilerim bidaha yapmam derdi ama aynisini yapardi. sk sk goruselim isterdi surekli bana gelmek istiyodu arabasi yok cokda yakin sayilmayiz otobusle gelirdi 1 saat surerdi aksam gitsin diye kendime isler cikarirdim gitmezdi son otobuse yetissin diye hadi git falan derdim gitmezdi bilerek son otobusude kacirirdi sirf bende kalmak icin tabiki ben asla kabul etmezdim yuruyerek 17km yol giderdi sirf benim icin yapiyomus kusura bakma ama okadar salak olmasan okadar yolu yurumezsin
hayati cok daginikdi. camasir yikiyo diyelim islak giyerdi neymis sirf benle daha fazla vakit gecirmek icin acele etmis
halbuki yuz yuze gorustugumuzde hic dikkat etmezdi is kiyafetleriyle gelirdir hadi neyse olsun isi oyuzden diyodum ilk basta ama sonrasinda hediye almistim kazak sen git isyerinde giy sanayide calisiyo kazak kapkara
neyse parfum aldim ben pismi kokuyorum dedi (keske evet deseydim) hayir icimden geldi demistim hic skmazdi
mesela tartisiyoz ama kavga degil yani bi konu uzerinde haksiz oldugunu soyluyorum konustukca konustukca daha sinir oluyodum bir anda kalkip opuyodu cok dengesiz hareketleri vardi ya
cay demliyorum yaklasirdi biseler yasamak isterdi ama ciddi bi konu uzerinde konusuyoruz bunu bir degil iki degil hep yapardi dolasiyla bende onun akli baska biseyde diye soguyodum tiksindim yaa