Sevgilim Neden Böyle Davranıyor?

makarnacnvr

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
102
57
298
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır çıktığım bir çocuk var 4 aydır her şey normal giderken son 2 gündür bana çok soğuk davranıyor,tersliyor neden soğuk olduğunu sordugumda da soğuk olmadıgını söylüyor ama öyle..Ağlamaktan gözlerim ne hale geldi ama hiç umrunda değil sürekli benden kaçıyormuş gibi bugün tekrar ne olduğunu sordum hayattan sıkıldığını falan söyledi benden de sıkılıp sıkılmadığını sorduğumda hayır diyor ama davranışları falan her şey bunu gösteriyor acaba onu nasıl neşelendirebilirim bi fikri olan?

fazla üstüne düşme, kendini işin içine katma seninle bi problemi olmayabilir. belki ailesiyle ilgilidir. yaşınız küçükse normaldir böyle davranışlar. biraz bekle hiç bişey olmamış gibi davran sen ona. sürekli noldu neyin var diye sorma bence anlatmak istese anlatırdı zaten.

merhaba, öncelikle 4 ay gibi kısa bi sürede bu şekilde davranmasının altında bence ilişkinizle alakalı bi durum olabilir. genelde bu durumlarda aklını karıştıran başka kişiler olabiliyor. sağlam bir ilişkide ne olursa olsun onun seni mutlu etmesi gerekir. bence kendini daha fazla üzme bu konuyu da ona tekrar açma bırak o senin peşinden gelsin.

merhaba, öncelikle 4 ay gibi kısa bi sürede bu şekilde davranmasının altında bence ilişkinizle alakalı bi durum olabilir. genelde bu durumlarda aklını karıştıran başka kişiler olabiliyor. sağlam bir ilişkide ne olursa olsun onun seni mutlu etmesi gerekir. bence kendini daha fazla üzme bu konuyu da ona tekrar açma bırak o senin peşinden gelsin.

Eski sevgilisi sürekli mesaj atıyordu belki ondandır.geçenlerde benim yanımdayken bir mesaj geldi ne oldu sevgilin bana mesaj attığını mı öğrendi diye ama o atmadığını söyledi ve çok güveniyorum atmamıştır ve kendimi üzmeden de duramıyorum tüm gün bunu düşünmekten ben sıkıldım hayattan

Eski sevgilisi sürekli mesaj atıyordu belki ondandır.geçenlerde benim yanımdayken bir mesaj geldi ne oldu sevgilin bana mesaj attığını mı öğrendi diye ama o atmadığını söyledi ve çok güveniyorum atmamıştır ve kendimi üzmeden de duramıyorum tüm gün bunu düşünmekten ben sıkıldım hayattan

umarım değildir ama bence bu durumu olsa da sana anlatacağını sanmıyorum pek güven olmaz. eğer yapabiliyosan hissettirmeden çok sıkı takip etmen lazım veya zamana bırakıp beklemen gerekir. aklı çok karışmış belli ki..

umarım değildir ama bence bu durumu olsa da sana anlatacağını sanmıyorum pek güven olmaz. eğer yapabiliyosan hissettirmeden çok sıkı takip etmen lazım veya zamana bırakıp beklemen gerekir. aklı çok karışmış belli ki..

:( En iyisi zamana bırakayım bu olay bitmeden ben bitmezsem tabii

dört ay bi iliskinin oturması icin cok kısa bir zaman
daha birbirinizi tanıma asamasındayken cokda samimiyet olmaz aslında
eski sevgilisi tehlike uyandırdı bende:26:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşının ya gerçekten morali çok bozuk, depresyonda ya da senden soğumuş diyecektim. Eski kız arkadaşı muhabbetini duyunca kusura bakma ama 2. şık daha ağır bastı bende, inşallah öyle bir şey değildir...

Erkek arkadaşın çok ketum biriyse ağzından Laf aLman güç..Birçok aLternatif oLabiLir;eski sevgili,aiLeseL durumLar,okuL durumLarı vs vs..

Bence sen de şu yoLu deneyebiLirsin (ama gene de sen biLirsin tabi);
BuLuşma gününüzde sen de keyifsizmiş gibi görün.Az konuş..Eğer gerçekten seni merak ediyorsa zaten dayanamayıp soracaktır neden böyLe oLduğunu.."NoLdu?Senin neden moraLin bozuk?" gibi..

Sen de bu aşamada önceden kurguLadığın ama senin için ciddi gibi bir görünen sorununu payLaş.Bu onda empati duygusu uyandıracaktır..Ve kendi canının neye sıkıLdığını bu aşamadan sonra sorabiLirsin.."İyi ki varsın beni dinLedin,yanımda oLdun ama senin canının sıkıLması da benim canımı sıkıyor" diyebiLirsin..İşte o zaman çözüLmesi gerekir..Ama oLmama ihtimaLi de var tabii..

Back
X