7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor
7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor
Söylemedim nasıl söyleyeceğimi bilemedimbunları kendisinede söyledinizmi?
öff benımde oyle bır sevgılım vardı bunalmıstım artık7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor
Evet ya donuyoruz hala bankta oturuyoruzz. Sonra ben üşüyünce kalkıyoruz eve bırakıyor beni bana gidelim mi diye sormadan. İnsan gel biyere oturalım deradam açık havayı seviyordur belkide
ama kışında olmaz ki
bence otur konuş.Söylemedim nasıl söyleyeceğimi bilemedim
Bu durumdan sıkıldığını kibar bir dille anlat.7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor
Para harcama fobisi de olabilir..Sosyal fobisi vardır, kapalı mekanlarda rahat edemiyordur, bu yüzden herkesin içinde bir şeyler yiyip içemiyordur, belki belki belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?