Bulunmadım bulunamadım ne yapacağım aklımda net oturmadı
hahaha aklıma geldi benim bi arkadasın sevgiliside arabadan dısarı cıkmıyomuş evde çay demleyip termosa doldurup arabada servis yapıyomus kıza
kız da bi gün ne böyle gel ısmarlıcam demiş
yok demiş çocuk kafelere gitmem ben insanı keriz yerine koyuyolar 1 bardak çaya 3 tl veriyosun 3 daha koysan kaç demlik cay cıkar demiş
ve bunu diyen özel hastanede dermotolog baştada belirttiğim gibi arabası var :))
Hmm olabilir..Neden öyle diyorsunuz, belki kendisi kapitalist sistem karşıtı ve bu yüzden mekanlara para kazandırmak ve sistem döngüsünün bir parçası olmak istemiyordur. asdf.
Konu sahibi hanımefendi bence sevgiliniz yakında size Das Kapital'i armağan edebilir. Hazırlıklı olun.
Sen alıp götür bir cafeye? Gelmem mi diyor?Bulunmadım bulunamadım ne yapacağım aklımda net oturmadı
Merhabalar
19 yaşında evlenmek çok mu erken sizce siz benim büyüğümsünüz sizin fikirlerinizi almak istedim ne gibi zorluklar yaşarım üniversite okurken evlenirsem. Eşim olacak kişi üniversite okumuyor geliri var başka şehirde değiliz ama ben çekiniyorum ne gibi zorluklar yaşarım bi gelirimde olmıycak ondan istemek zorunda kalıcam okuyor olduğum için
bence kışın reklam arası versinler
Kışın ayrılıp yazın barışın,aklıma böyle bir çözüm geldi..
Şöyle birşey var aç olsun gideriz birsürü şey söyler yer bana sorar ama sadece bu var yani kendi aç olmaya dayanamıyor yemek yiyip kalkıyoruz yine aynıı
O fikrimi değiştirdim zaten o konudaki cevapları okuduktan sonra19 yaşındaymışsın ve evlenmek istiyormuşsun..
Sen bu şahısı önce tanı olurmu.
Bak seni soğukta banklarda oturtuyor..
Evlenirsen evde doğal gazı da yaktırmaz,para gitmesin diye..
Bir ağacın gölgesine ilişiverirler(gerçi ağaçta kalmadı ama).Bencede mantıklııı...
Soğukta dışarda da kalınmaz ki yanii,sıcak olsa bu seferde başına güneş geçer ..
Aç olmasa bence gitmez cafelere
O fikrimi değiştirdim zaten o konudaki cevapları okuduktan sonra
Bir ağacın gölgesine ilişiverirler(gerçi ağaçta kalmadı ama).
VarBenim eşimde pek sevmez kapalı alanları.Öyle bi kafede saatlerce oturmaz mesela.Ama sevgiliyken yemeğimizi yerdik,çıkar gezerdik ondan sonra.Hava kapalıysa bi sinemaya falan girerdik yani ne bileyim bi alışveriş merkezine falan giderdik ama sizinki cimrilikten gibi geldi bana.Yemek falanda mı yemiyorsunuz çıktığınızda yada hediye almışlığı var
O zaman tek çıkar yol ayrılık gibi gözüküyor abla..Buna sevindim işte...
O da tehlikeli yağmur yağarsa yıldırım düşer bu seferde
Hiç öyle birşey demedimki nasıl söyleyebilirim uygun dilleSen alıp götür bir cafeye? Gelmem mi diyor?
Uygun dili mi var yahu, hadi şuraya girelim de oturun bir cafeye ne var bunda?Hiç öyle birşey demedimki nasıl söyleyebilirim uygun dille
Acıktın mı diye sorar banadazıpzıpı cevaplamamışssın ama senin yaşı bulduk 19 muşşş:))
pekii bu adam kaç yaşında,necidir ne yapar ne kazanır.
seni bi çay içmeye götüremeyen bu adamla evlenme fikrin de çok garip.
adamı bi tanı önce.
cimriliği dışında başkaca özellikleri neler.
bu adam senin yediğin lokmaları da sayar bak.
çünkü o kadar soğukta değil sevgilisini,insan bi ahbabını bile tutmaz,gel biyere oturalım da konuşalım der.
kendi acıkmasa sana yemek ısmarlamıyor öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?