• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden böyle yapıyor sizce

Bence buluşmaya giderken çok üşüdüm hava soğuk şu kafede bekliyorum seni oraya gel de:KK53: ama ondan önce gitmen lazım buluşma yerine:KK53: Bu arada nasıl buluşuyorsunuz ki onu anlamadım.Şu şu yerin önünde mi buluşalım diyor(mesela)

benm erkek arkadaşım da cafelere veya öyle ortamlara gitmeyi sevmez asla.
ama böylede yapmaz
sinemya gideriz yemek yeriz alışveriş merkezine gideriz.
Onun sevdiği yerlere gitmeye çalışırız genellikle
ama sizin durumunuz cok daha farklı
Tamam belki oda sevmiyordur cafeye felan gitmeyi yada bu tarz yerlere gitmeyi ama bu kadarıda olamaz bence.
Siz bu konuyu bizimle değil onunla uygun bir dille konuşmanız lazım
Meselenin aslını astarını ogrenmeniz lazım..
cimrilik parasızlıkta değil gibi geldi bu meselenin altında yatan nedn bana :KK51::KK51::KK51:
Ne sizce asıl nedeni?

merak ettim şimdiye kadar birşey ısmarlamışlığı var mı?

en azından bir paket çekirdek çıtlardınız beraber parkta iyi gider:KK53:

:KK70:

yada haşlanmış mısır o bankın karşısında deniz varsa martı sesleri varsa oh ohhhhhh süper olurdu valla:KK60:

koca sevgili neyim olmayınca benimkisi hayal de kalıyor işte:KK51:

düşündüm birde bak bak denize daha ne kadar denize bakıcam öküs tren meselesi (öküz lafın gelişi):KK48:

bunun yazı kışı fırtınası var

sıcacık çay var bir kapalı cafede denize değil aşkına bakan gözler var onun gözlerde sende :KK75::KK36:

ah ah neyse ben çıkayım şu hayal dünyasından ve topikten canım sıkıldı :KK55::KK54:

Bence buluşmaya giderken çok üşüdüm hava soğuk şu kafede bekliyorum seni oraya gel de:KK53: ama ondan önce gitmen lazım buluşma yerine:KK53: Bu arada nasıl buluşuyorsunuz ki onu anlamadım.Şu şu yerin önünde mi buluşalım diyor(mesela)
Evet öyle yapıyoruz

Sırf sevgiliniz istiyor diye onun istediği yerlere gitmeye mecbur değilsiniz.
Sizin isteklerinizin önemi yok mu?

Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ne demek ?

Bugün şu kafeye gidelim, çok güzelmiş de götür direkt.
Para ödeme faslında da bakarsın ne yapacak diye.

Böyle sevgili olmaz olsun ya. O nedir bankta oturmak falan.
=S Maaşı da var. Adam gibi mekanlara gider oturulur. Bir kahve içilir.
Mutlaka bir şeyler yap.

Ne sizce asıl nedeni?
ya bunu sen sevgiline soracaksın açık açık veya ima yollu.
deneye deneye öğreneceksin adamı.
öylece soğukta bankta oturulur durulur mu canım ya?
adam kaç yaşında kazancı ne bi yazssana lütfen.
ailesi nasıl,çok mu fakirlik çekmiş.
öyle boynunu büküp razı gelme sesin çıksın.
kendisi acıkınca sana da yemek ismarlıyor sanırım.
sinemaya filan götürmez mi çiçek almaz mı?
sen öğrencisin heralde?senin de ödemeyeceğini düşünerek kalkışmıyor herlade fazla masrafa.

ya bunu sen sevgiline soracaksın açık açık veya ima yollu.
deneye deneye öğreneceksin adamı.
öylece soğukta bankta oturulur durulur mu canım ya?
adam kaç yaşında kazancı ne bi yazssana lütfen.
ailesi nasıl,çok mu fakirlik çekmiş.
öyle boynunu büküp razı gelme sesin çıksın.
kendisi acıkınca sana da yemek ismarlıyor sanırım.
sinemaya filan götürmez mi çiçek almaz mı?
sen öğrencisin heralde?senin de ödemeyeceğini düşünerek kalkışmıyor herlade fazla masrafa.
Nasıl sorucağımı bilmiyorum görgüsüz gibi görünmek istemiyorum bende birsz çekingen bi insanım. Yaşı büyük değil ama kendi geliri var ailesi sanırım bir dönem fakirlik çekmiş . Ben öğrenciyim ama bana ödetmek istemez kendi öder sinemaya gitmişliğimiz var hiç çiçek almadı

Ben olsam "Biz niye hep park köşelerinde oturuyoruz.Hadi gel bir yerde çay içelim." derim
direkt.Çünkü adamın maddi durumu yerinde.Hani olmasa anlayışlı olabilirsin.

Nasıl sorucağımı bilmiyorum görgüsüz gibi görünmek istemiyorum bende birsz çekingen bi insanım. Yaşı büyük değil ama kendi geliri var ailesi sanırım bir dönem fakirlik çekmiş . Ben öğrenciyim ama bana ödetmek istemez kendi öder sinemaya gitmişliğimiz var hiç çiçek almadı

Bence biraz değil fazlasıyla çekingensiniz.
İnsan 7 aylık sevgilisine kafeye gitmek istediğini söyler yani.

Erkek türünden bir tek sarkici emrahi pinti cimri paragöz olarak bilirdik. Seninkide farklı değilmiş hani.

Back
X