- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıldık... ben ıkı senelık evlıyım.. dusunsenıze yaz kıs banklarda gectı ne aptalmısım... bıryere gıtceıgmızdede ya ortak oderdık yada benNe yapmıştınız çözebildiniz mi durumu
O zaman tek çıkar yol ayrılık gibi gözüküyor abla..![]()
Hiç öyle birşey demedimki nasıl söyleyebilirim uygun dille
Cafe ye gidelim mi?Canım şöyle bol köpüklü bir kahve istedi..Hiç öyle birşey demedimki nasıl söyleyebilirim uygun dille
Ne sizce asıl nedeni?benm erkek arkadaşım da cafelere veya öyle ortamlara gitmeyi sevmez asla.
ama böylede yapmaz
sinemya gideriz yemek yeriz alışveriş merkezine gideriz.
Onun sevdiği yerlere gitmeye çalışırız genellikle
ama sizin durumunuz cok daha farklı
Tamam belki oda sevmiyordur cafeye felan gitmeyi yada bu tarz yerlere gitmeyi ama bu kadarıda olamaz bence.
Siz bu konuyu bizimle değil onunla uygun bir dille konuşmanız lazım
Meselenin aslını astarını ogrenmeniz lazım..
cimrilik parasızlıkta değil gibi geldi bu meselenin altında yatan nedn bana![]()
...........Acıktın mı diye sorar banada
merak ettim şimdiye kadar birşey ısmarlamışlığı var mı?
en azından bir paket çekirdek çıtlardınız beraber parkta iyi gider![]()
erkek arkadaşınızı tam tanımadığım için asıl nedeni hakkında net birşey söyleyememNe sizce asıl nedeni?
Evet öyle yapıyoruzBence buluşmaya giderken çok üşüdüm hava soğuk şu kafede bekliyorum seni oraya gel deama ondan önce gitmen lazım buluşma yerine
Bu arada nasıl buluşuyorsunuz ki onu anlamadım.Şu şu yerin önünde mi buluşalım diyor(mesela)
Ne sizce asıl nedeni?
ya bunu sen sevgiline soracaksın açık açık veya ima yollu.Ne sizce asıl nedeni?
İstediği kadar sömürülsün, adam soğukta üşüyüp bir yerde çay içmek de mi istemez?Senden önce başka bir kız arkadaşı olduysa,belkide sömürüye uğradı oda olabilir..
İstediği kadar sömürülsün, adam soğukta üşüyüp bir yerde çay içmek de mi istemez?![]()
Nasıl sorucağımı bilmiyorum görgüsüz gibi görünmek istemiyorum bende birsz çekingen bi insanım. Yaşı büyük değil ama kendi geliri var ailesi sanırım bir dönem fakirlik çekmiş . Ben öğrenciyim ama bana ödetmek istemez kendi öder sinemaya gitmişliğimiz var hiç çiçek almadıya bunu sen sevgiline soracaksın açık açık veya ima yollu.
deneye deneye öğreneceksin adamı.
öylece soğukta bankta oturulur durulur mu canım ya?
adam kaç yaşında kazancı ne bi yazssana lütfen.
ailesi nasıl,çok mu fakirlik çekmiş.
öyle boynunu büküp razı gelme sesin çıksın.
kendisi acıkınca sana da yemek ismarlıyor sanırım.
sinemaya filan götürmez mi çiçek almaz mı?
sen öğrencisin heralde?senin de ödemeyeceğini düşünerek kalkışmıyor herlade fazla masrafa.
Nasıl sorucağımı bilmiyorum görgüsüz gibi görünmek istemiyorum bende birsz çekingen bi insanım. Yaşı büyük değil ama kendi geliri var ailesi sanırım bir dönem fakirlik çekmiş . Ben öğrenciyim ama bana ödetmek istemez kendi öder sinemaya gitmişliğimiz var hiç çiçek almadı