sevgilim neden böyle?

Ben de cimri olduğunu düşündüm. Konu sahibesi aynı şehirde yaşamıyor, çok dikkat etsin iyice tanısın. İyice tanımadan uzaktaki adamla asla evlilik düşünmesin.

Bence de konu sahibesi açıkça konuşmalı.

Benden başka herkese hediye var, özen var, bana hiçbir özen göstermemenin sebebi nedir?

Ben olsma açıkça bu şekilde sorarım derdi neymiş öğrenirim.
Mesela hiç benim yanıma gelmedi hep ben gittim. Ama arkadaslarının ynına gidiyor farklı şehirlere

bazı erkekler böyle dicem ama başkalarına yapıp size yapmıyorsa göstermiyorsa değer vermiyordur bence. biraz geri adım atmalısınız bence sevgisini lafta göstermesi anlam ifade etmiyor

Ne yapmalıyım bilemiyorum zaten akşamdan akşama konusuyoruz. Ben sevsiğim için ilgisizlik yapamıyorum

Mesela hiç benim yanıma gelmedi hep ben gittim. Ama arkadaslarının ynına gidiyor farklı şehirlere
Neden sürekli siz çaba gösteriyorsunuz ki ben onu anlamadım. 10bin lira maaşı olan adam bi zahmet şehrime gelip bi otelde kalsın, yaşadığım yeri görsün..

Ne yapmalıyım bilemiyorum zaten akşamdan akşama konusuyoruz. Ben sevsiğim için ilgisizlik yapamıyorum
Akşamdan akşama konuşmanız da sıkıntı bence, benim ilişkim de başlarda böyleydi hediye ilgi vs yoktu. hepsini konuşarak çözmeye çalıştım zamanla hepsi düzeldi şimdi üstüme titriyor ama karaktere göre değişiyor maalesef bunları konuşup sevgisinden emin olmanız lazım yoksa ilerde mutlu olamazsınız

doğumgünü filan gibi şeyleri ben önemsemem, buna takılmam
ailenizin muhafazarlık durumuna göre aile evine hediye yollamaya çekiniyor da olabilir sizi zor durumda bırakmak istemiyor olabilir
ama mesela buluştunuz bir yerde oturdunuz ne biliyim bir butiğin önünden geçerken insan "aşkım bu sana çok yakışır" der. "gel bi bakalım" der. mesela. spontan olarak böyle şeyler benim hoşuma gidiyor. ya da gelirken minik bir kolye yanında getirebilir. 5 gram şey ne ona yük olur ne sizi zor durumda bırakır.
parası var, herkese alıyor size neden almıyor cimri desek cimri olsa başkasına da almazdı...

bir de bazı erkekler sevgiliye para harcamamayı matah bir şey sayıyor. kızlar para yiyor gibi bakıyor, acaba mı dedim?

Buluştugumuzda gezerken şunu alalım sana falan diyo. Ama ben istemiyorum ihtiyqcım yok diyorum. Öyle cimri değil ama sürpriz yok

Sorsanız beni bekliyor hemen evlencek nerdeyse hep gelin damat videoları atıyor. Kendisi bunu düşünemiycek biri değil ki. Kardeşlerine hediye gömderen biri. Bana da anlatıyor. Üzülüyorum

Ayrılmak için neyi bekliyorsun..arkadaşa hediye sana yok..arkadaşının yanına gider sana gelmez..kim bilir daha neler neler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…