- 21 Mart 2022
- 38
- 18
- 3
- 34
- Konu Sahibi hshddkkdndndms
-
Sevildiğimi sandımAyrılmak için neyi bekliyorsun..arkadaşa hediye sana yok..arkadaşının yanına gider sana gelmez..kim bilir daha neler neler..
sadece lafta konuşuyor kardeşlerine hediye göndermesi güzel ama bunu anlatmasındaki amacı anlamadım zamanında yaşamış biri olarak tekmeyi vurmanızı öneririm yoksa daha çok üzülürsünüz. kuru sevgi karın doyurmuyorSorsanız beni bekliyor hemen evlencek nerdeyse hep gelin damat videoları atıyor. Kendisi bunu düşünemiycek biri değil ki. Kardeşlerine hediye gömderen biri. Bana da anlatıyor. Üzülüyorum
Ne dicem ki bana neden hediye almasın demek ayıp geliyoe bana. Kendisi akıl edtmeli
narsist mi vs demişsiniz de her şeye psikolojik bi tanı koymayı bırakın bence. yanıtlarınızın hepsi avaz avaz adam dümdüz sevmiyor diyor. AÇIK AÇIK konuşunGeçen gelecekti uçakla. Normalde arkadaşları için düğünde tam altın takan adam uçak biletlerini görünce oha dedi. Almadı erteledi
sadece lafta konuşuyor kardeşlerine hediye göndermesi güzel ama bunu anlatmasındaki amacı anlamadım zamanında yaşamış biri olarak tekmeyi vurmanızı öneririm yoksa daha çok üzülürsünüz. kuru sevgi karın doyurmuyor
Arkadaslarina hediye alır mı sorusunun yanıtı "evet"ise sevgiliniz üzgünüm ama Has Hödük.evet...
Teşekkür ederim. Beraberken ilgisi çok hoşuma gittiği için kaybetmek istemedim. Ama haklısınız galibanarsist mi vs demişsiniz de her şeye psikolojik bi tanı koymayı bırakın bence. yanıtlarınızın hepsi avaz avaz adam dümdüz sevmiyor diyor. AÇIK AÇIK konuşun
yani her şey o kadar açık kiTeşekkür ederim. Beraberken ilgisi çok hoşuma gittiği için kaybetmek istemedim. Ama haklısınız galiba
kendisini tatmin ediyor sadece ilgi görmek hoşuna gidiyor ama göstermeye gelince ortada yoksa ben uğraşmayı bırakırdım çünkü dünyadaki tek erkek o değilSevildiğimden emin olamıyorum
Güzel de biriyim sanırım benim tarafımdan sevilmek hoşuna gidiyor. Geri çekiyor kendini
Biliyor musunuz ilk zamanlar hediyelerimi koklar onlarla uyurdu son zamanlarda dikkat bile etmemiş olduğunu farkettim. İyi ki buraya yazmışım ben de kendimi suçlıyorum hediye önemli değil seni seviyor diyorum hala. Uzak diye göndermiyor diyorum ama aydınlandım resmenkendisini tatmin ediyor sadece ilgi görmek hoşuna gidiyor ama göstermeye gelince ortada yoksa ben uğraşmayı bırakırdım çünkü dünyadaki tek erkek o değil
Hep öyle diyorlar ,ama iş maddiyata dayanınca vınnvala ben utanıyorum dogum gğnüydü geçen. o bana hediye almadıgı halde ben aldım. değersiz hissettiğim için kendisine sevmiyorsan ayrılalım dedim. o nasıl laf dedi. sorsanız beni bulmuş ya çok mutluymuş.
Ben eski sevgilisini bile sormayacak kadar tripsiz bir insanım. Bana hediye almayan sevgilime öncekine alıyor muydun diye mi sorsaydım? Böyle biri hiç olmadım. O kadar kolay bi insanım ki sevdiğime. Beni sevmediğini farkettim insan sevdiği kıza birgül almazmı? Ben aldım ona çiçek biliyor musun... yeni iş yerine çiçek gönderdim. Kıymet bildi mi? Hayır. Ayrılmaya karar verdim. Bunların konusunu açabilecek biri değilim. Kendisi akıl edebilcek kadar duyarlı biri çünkü başkalarına karsı.Sadece sana mi almiyor.. ?
Anneler gununde hediye aliyor mu ?
Babalar gunu ?
Ogretmenler gunu ?
Veya senden onceki sevgilisine aliyormuymus,konusu acildi mi hic..
Eger genel olarak almiyorsa,sende alma..
Sakiz bile alma..
Yapi olarak boyle demek ki..
Bir kilo hiyar aldiysan: Aksama visneye donusmesini bekleme bence..
Sizin özel günlere değer verdiğinizi beklentilerinizi soylemeniz lazim. Neden almıyorsundan öte laf arasinda islemeniz lazim. Sonrasında hala almiyor ve lafini yapmiyorsa siz de verici olmayin. Alismis gerek duymuyor siz de yapmayin.
Alma,neden aliyorsun..Ben eski sevgilisini bile sormayacak kadar tripsiz bir insanım. Bana hediye almayan sevgilime öncekine alıyor muydun diye mi sorsaydım? Böyle biri hiç olmadım. O kadar kolay bi insanım ki sevdiğime. Beni sevmediğini farkettim insan sevdiği kıza birgül almazmı? Ben aldım ona çiçek biliyor musun... yeni iş yerine çiçek gönderdim. Kıymet bildi mi? Hayır. Ayrılmaya karar verdim. Bunların konusunu açabilecek biri değilim. Kendisi akıl edebilcek kadar duyarlı biri çünkü başkalarına karsı.
Ya beraberken avmde falan sürekli sana sunu alalım bunu alalım der. Ama ben bunu istemiyorum ki. İhtiyacım olanı ben de alırım. Hediye almamak üzücü. Düğün istemeyen biriydim olmaz öyle der mesela prenses gibi olacaksın der. Ama hediyelerime bu kadar duyarsız olması onurumu kırdı. İnanmıyorum artık sevgisineHep öyle diyorlar ,ama iş maddiyata dayanınca vınn
O zaman ciddi bir sorun var ortada. Sevmiyor diyemem ama tuhafevet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?