sevgilim neden böyle?

Sorsanız beni bekliyor hemen evlencek nerdeyse hep gelin damat videoları atıyor. Kendisi bunu düşünemiycek biri değil ki. Kardeşlerine hediye gömderen biri. Bana da anlatıyor. Üzülüyorum
sadece lafta konuşuyor kardeşlerine hediye göndermesi güzel ama bunu anlatmasındaki amacı anlamadım zamanında yaşamış biri olarak tekmeyi vurmanızı öneririm yoksa daha çok üzülürsünüz. kuru sevgi karın doyurmuyor

Ne dicem ki bana neden hediye almasın demek ayıp geliyoe bana. Kendisi akıl edtmeli

Hiç de ayıp değil. Ben söylerdim vallahi. Aşkitom bu öküzlüğün bir bana mı özel yoksa herkese m böylesin derdim. Ben ona hediye alıp duruyorum, ne zahmet ettin diyor ama karşılığında bir incelik yok. Zaten şehrime gelecekken uçak biletlerinin fiyatını görüp oha diyip gelmediğinde eski sevgilim olurdu. Size para harcamak istemiyor çok belli. Kankileri için dağı taşı deler sizin için bi bardak su getirmez.

Geçen gelecekti uçakla. Normalde arkadaşları için düğünde tam altın takan adam uçak biletlerini görünce oha dedi. Almadı erteledi
narsist mi vs demişsiniz de her şeye psikolojik bi tanı koymayı bırakın bence. yanıtlarınızın hepsi avaz avaz adam dümdüz sevmiyor diyor. AÇIK AÇIK konuşun

Sevildiğimden emin olamıyorum
Güzel de biriyim sanırım benim tarafımdan sevilmek hoşuna gidiyor. Geri çekiyor kendini

Sevildiğimden emin olamıyorum
Güzel de biriyim sanırım benim tarafımdan sevilmek hoşuna gidiyor. Geri çekiyor kendini
kendisini tatmin ediyor sadece ilgi görmek hoşuna gidiyor ama göstermeye gelince ortada yoksa ben uğraşmayı bırakırdım çünkü dünyadaki tek erkek o değil

kendisini tatmin ediyor sadece ilgi görmek hoşuna gidiyor ama göstermeye gelince ortada yoksa ben uğraşmayı bırakırdım çünkü dünyadaki tek erkek o değil
Biliyor musunuz ilk zamanlar hediyelerimi koklar onlarla uyurdu son zamanlarda dikkat bile etmemiş olduğunu farkettim. İyi ki buraya yazmışım ben de kendimi suçlıyorum hediye önemli değil seni seviyor diyorum hala. Uzak diye göndermiyor diyorum ama aydınlandım resmen

Sizin özel günlere değer verdiğinizi beklentilerinizi soylemeniz lazim. Neden almıyorsundan öte laf arasinda islemeniz lazim. Sonrasında hala almiyor ve lafini yapmiyorsa siz de verici olmayin. Alismis gerek duymuyor siz de yapmayin.

Sadece sana mi almiyor.. ?
Anneler gununde hediye aliyor mu ?
Babalar gunu ?
Ogretmenler gunu ?
Veya senden onceki sevgilisine aliyormuymus,konusu acildi mi hic..
Eger genel olarak almiyorsa,sende alma..
Sakiz bile alma..
Yapi olarak boyle demek ki..
Bir kilo hiyar aldiysan: Aksama visneye donusmesini bekleme bence..

Ben eski sevgilisini bile sormayacak kadar tripsiz bir insanım. Bana hediye almayan sevgilime öncekine alıyor muydun diye mi sorsaydım? Böyle biri hiç olmadım. O kadar kolay bi insanım ki sevdiğime. Beni sevmediğini farkettim insan sevdiği kıza birgül almazmı? Ben aldım ona çiçek biliyor musun... yeni iş yerine çiçek gönderdim. Kıymet bildi mi? Hayır. Ayrılmaya karar verdim. Bunların konusunu açabilecek biri değilim. Kendisi akıl edebilcek kadar duyarlı biri çünkü başkalarına karsı.

Doğum günümde mesaj attı. Bundan sonraki tüm yaşlarında beraber olalım dedi. Ama ben benim için bi çaba göstersin isterdim. Liseliler bile uzak mesafedeki sevgililerine supriz yapıyor. Çat kapı gelip kapılarına pasta bırakıyorlar. Uzakta bile olsa insan ağaç dikimi gibi bir yardım yapar onun sertifikasını gönderir ne bileyim ben arkadaslarım için yapıyorum bunu. Bunları ona söyleyemem ki. Ben bunları istemek zorunda olmamalıydım. Günün birinde terkedilicem sanırım en iyisi kendim çıkıp gitmek

Alma,neden aliyorsun..
Bilmiyorsa kiymet,verme sende kiymet..
Sen:
"Onun konusunu acamam,bunu sormaktan cekinirim,her seyi karsimdakinin fark etmesini beklerim" dersen..
Basin cok agrir bence.

Hep öyle diyorlar ,ama iş maddiyata dayanınca vınn
Ya beraberken avmde falan sürekli sana sunu alalım bunu alalım der. Ama ben bunu istemiyorum ki. İhtiyacım olanı ben de alırım. Hediye almamak üzücü. Düğün istemeyen biriydim olmaz öyle der mesela prenses gibi olacaksın der. Ama hediyelerime bu kadar duyarsız olması onurumu kırdı. İnanmıyorum artık sevgisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…