- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.955
- 158
- 40
- Konu Sahibi cicekokulukiz
-
Ne için biraktiysa bıraktı.Bu çocukla devam etseydin ileriki hayatın ;
Kaynanasiyla oturan ,ekonomik özgürlüğü olmayan, sömürülmüs ,küçük yaşta 3 çocuk doğurmuş bunlardan sebepte bosanamayan hayati bitmiş bır kadın olarak devam ederdi.
Benim deeAy aklim cikiyor ilerde cocuklarim böyle sacma tipler arkasindan aglayacak diye
Merhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
daha dogmamis cocuklarima dertleniyorum bdv yuzundenBenim dee
16 yaşında olduğunu okudum ve gerisini okumadım. Başka şeylere odaklan uğraşma sevgili işleriyleMerhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
Bu cocukla gorusme canim benim uğurlamaya falanda asla gitme lisenin bitir guzel bir üniversiteye girmeye harca enerjini boyle bos seylerle öldürme vaktini daha çok seversin sevilirsin ben ne yapmışım dersin önüne bak hayat senin en başındasın ve nasil inşaa edecegin senin elinde kendi değerinin farkında ol ve kimse icin uzulmeMerhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
Bak canım kardeşim insanlar arasında 4/5-6-7 yaş olabilir ama kendini bilen 20 yaşında hiçbir kimse 16 yaşında birine sevgili gözüyle bakamaz bir dur düşün ki 20 yaşındakilerle niye yapamıyor adam seni kullanmak istiyor çünkü gözün açılmamış daha ne dese he dersin beni seviyor ya dersin yaparsın bak sen 20-21 olursun karşındaki 24-25 olur okey önce bunu kafana yerleştir sen erkek olsan 20 yaşında olsan bilgili kültürlü cidden kaçırılmayacak erkek olsan 16 yaşında çocuğu napcan ister miydin ? Ama böyle serseri cahil cühela kadını hizmetçi gören anana baksın sussun sessiz olsun seviyorum de her şeyi yaptır istersen ancak çoluk çocukla ilgilenirsin çünkü yaşıtın sana hasss.. çeker çocuğu kandırmak kolay olur yani o yüzden kendini frenle bu ilişkide sevgi yok ileride çok güzel yerlere geleceksin meslek sahibi olacaksın yanında bu adamı mı taşıyacaksın ? Kendini layık gördüğün hayat gezmeden tozmadan ayakların üstüne basmadan milletin annesine hasta bakıcılık yapmak mı ? Üstüne para verseler yapamam dersiniz ama bu çocuk kaç gel çok aşığım diye senin iki ay kanına girse yaparsın o yüzden bu çocukla iletişimi kes önüne bak kendine layık gördüğün hayatı bul yaşa ayrıca reşit olmamış birine bunları hissedenlere pedefoli deniliyor bu adam sapık dikkat etMerhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
+10000000000000000000000000000Allah rızası için böyle adamlara şans vermeyin.
Madde madde yazıyorum:
1) İlişki başında siz 14, o ise 18 yaşındaymışsınız. Bir ilişki yaşasanız sizin yasal olarak onay verme hakkı olmayacağınız için o hapse girecek. Ben seviyorum diyorsunuz da bir erkek bu kadar küçük kıza ilgi duyuyorsa ağır sorunlu olmasını beklerim öyle de olmuş zaten.
2) Okulu bırakmış ne olacağı belli değil, sen ise devam etmişsin. Önün parlak, niye böyle tiplerle vakit kaybediyorsunuz ki? Üniversiteye bir gir, elin ekmek tutsun sonra istediğin kişiyle görüşürsünüz.
3) Doğru dürüst işi olmadığı için anne babası ne derse biat eder, öyle de olmuş zaten. Kendi kararlarını verebilecek, sevdiğini böyle böyle ortada bırakmayacak bir sürü erkek var.
Sizi bir şekilde görse bile annesinin eteğinden ayrılmaz, ayrılamaz, olan da size olur. Evlenseniz bile tek maaş (senin maaşın) ile ev geçinir, hem de annesini sana baktırır, üstüne bir de aşağılar. Kaynana ile aynı evde yaşatacak sana sormuyor bile.
Bu ülkede okuyamayanın alacağı para belli, ticaret/zanaat yapıyor desek o da yok.
Mis gibi okuyup, bileğinize altın bileziği taktıktan sonra geçim korkusu, işsizlik, yok hasta bakımı gibi dertlerle uğraşmadan tertemiz ilişkilere açılın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?