Sevgilim Odunlaştı Mı Yani?

5February

|| Rabbime Bin Şükür.. ||
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
3.942
543
113
İstanbul
Selam arkadaşlar; direk konuya gireyim.
8 yıllık bir ilişkim var.

İlk 2 yıl, hediyelere boğdu beni. Ben de çok alıyordum ona, öyle karşılıklı hediyeleşiyorduk..
2 ila 7 yıl arası hediyeler çok azaldı.
Son 1 yıldır, hediye mediye yok.

Bişeye gözüm ilişsin mesela. Raflardan falan, alayım mı edeyim mi der hemen.. Ben de tabiki, yok alma canım sağ ol derim dil ucuyla. Almaz.
Ve ilişkinin başından beri kendimi parçalıyorum; almak isteyen adam alır, sormaz.. Yapmak isteyen adam yapar, sormaz. diye Bu benim için de geçerli. Sana hediye alayım mı diye sormadım, sormam da.
Ben bu süre zarfında hediyeler aldım ona, her hafta falan değilse de tabi, 2 ayda bir almışımdır, parfüm olsun deodorant olsun, gerekli olan ihtiyaçlarını ufak da olsa aldım. Küçüğü büyüğü olmaz sonuçta.
Patladım bir gün, sorup durma alacaksan al, ben hayır deyeceğim tabiki, al diye tepinecek miyim; anam babam sorsun ona da yok alma derim; dedim.. Peki canım dedi.
Hala soruyor, hala alma diyorum ve hala almıyor.

Ne bileyim ilgi alakası devam ediyor, şükür maddi sıkıntısı da yok.
İşin özü; sevgilim odunlaşmış mı?

hmmm birazcık :) Seviyorsa ilgisi devam ediyorsa çok iyi de işte insan yine de arıyor böyle şeyleri arada küçük sürprizler bekliyor..

odunlaşma değildie bir süre sonra artık sıkar:) mesela nişanlım bana hediyeyi sürekli alsa artık umrum olmaz belkide:) saol der geçerim. ve artık sıkılmaya baslarım... ama arada bi alırsa çoook hoşuma gidiyor çok sewiniyorum:) hem sana alıyımm mı diyorsa istiosan al askım de madem durumu iyi o hediye değil ki yolda görüosunuz beğendiysen alıyım dio bence pek abartılcak birşey yok :) 8 yıl olmuş okadarda olsun:) daha ilerledikçe ciddi adımlar atınca biraz daha değişicek :)

evet ben de böyle hissetmiştim bir zamanlar ve direkt söylemiştim eskiden böyle böyle alıyordun ediyordun diye, ya şimdi almıyor muyum yapmıyor muyum ne biliyim falan filan diye söylenmişti, ama ben de almıyordum ona sizde durum biraz farklı tabi :)

Hmm. Al de, diyorsun yani.
Öyle de sanki benim zorumla almış gibi hissettiğimden gururuma yedirip al diyemiyorum.
Ayrıca o yolda gördüklerimi de alsa hediye olmuyor dimi, ohoo elde var -1 o zaman.

Ben onu da söyleyemiyorum.
Kendi kendime susuyorum işte.
O alayım mı diyor, ben yok diyorum.Kendi kendime ağlıyorum sonra. :/

8 yıl uzun zaman, artık formalite kalmamıştır aranızda. İhtiyacın olan bir şey varsa al de bakalım ne olacak.

Hediyeleşmek güzel şey ama çok da abartmamak lazım, çok koşup çabuk yorulmuş olabilir sevgiliniz. Biraz özel hissetmeye ihtiyacı olabilir...

Al dersem, alır.. Hediye almış sayar kendini..
Koştu yoruldu da, kaç yıl oldu dinlenemedi mi, arayı çok açtı.. :)

Arkadaşm ince ayrıntı takılma istersen derim ama bence takılmışsın bir kez.Kendi açımdan olaya farklı bir pencereden baksam bana kızmassın umarım;şimdi sana hediye almadı diye gönül koymuşsun ve tavrıda seni onun kabalaştığı kanısına itmiş doğal olarak;ancak ben şöyle diyorum,sevdiğin senden uzakta olsa bu 8 yıllık ilişkin içerinde onu bir kaç kez ancak görebilmiş olsan inan bana hediyenin -H- si bile aklına gelmezdi;bu yüzden yannda olmasından sevinç ve mutluluk duy derim...Son günlerde yorumlarım bazen yanlış anlaşılıyor umarım sen öyle anlamazssın..sevgilerimle

Yok canım yok, neden yanlış anlayayım. :)
Öyle olsa, tabi çok başka olur.. :) Haklısın.. :)
Bilmiyorum, biz bayanlar bazen şımarıklık mı ediyoruz, ama ne bileyim bazı şeyleri ben iteklemeden yapsın istiyorum..
Yapabilitesi var, yapıyordu da, artık yapmıyor, ona takıldım biraz.. :)

Hmm. Al de, diyorsun yani.
Öyle de sanki benim zorumla almış gibi hissettiğimden gururuma yedirip al diyemiyorum.
Ayrıca o yolda gördüklerimi de alsa hediye olmuyor dimi, ohoo elde var -1 o zaman.

aynen öyle:) yani 8 yıl olmuş artık karı koca gibisinizdir eminim bunda gurur yapıcak bişi yok alıyımmı diosa istiosan al dersin:) kafana kakcak birisi değilse tabiki :) ama sanmıyorum böle yapcaınıda zaten durumu iyiyse:)
bide şöl düşün belkide 8 yıldır hediyeleşmeden bıkmayı bırak ne alcaığını bilemiyor artık:) ve sana sorarak almayı tercih ediyor:) hiç alıyımmı diy sormayadabilir:) baktığınlada kalabilirsin:)

Dediğin doğru, bazı şeyleri aştık artık..
Kafama kakmadı bugüne kadar. :)
Doğru diyorsun, sormasa falan, daha beter durumda olurdum.. :)

8 yıl olmuş maşşallaah diyelim öncelikle, ama cicim zamanları geçmiş.
Yavaş yavaş ilk heyecanlar sıradanlaşır.
Tıpkı evliliklerdeki gibi. Fazla takılmayın ama arada dürtün tabi.
Monotonluğa dönmesin durum. Küçük sürprizler, hediyeler ilişkiyi besler.

Son düzenleme:
ama ne bileyim bazı şeyleri ben iteklemeden yapsın istiyorum..
Yapabilitesi var, yapıyordu da, artık yapmıyor, ona takıldım biraz.. :)

İteklemeden yapan çok az insan tanıdım inan bana ,çevremde arkadaşlarımın çoğunun eşi aynı durumda ve hepside durumdan şikayetçi kimbilir belkide zamanla azalıyor böyle şeyler sanırım :) dediğim gibi yap sen ve güven takılma bunlar ufak şeyler Rabbim başka keder vermesin

Aynen öyle, geçti galiba artık..
İteklemeden yapmıyor zaten.

Teşekkür ederim canım, cümlemize dert vermesin inşallah.

*
Bu konuyu açtıktan sonra, arkadaşların mesajlarından sonra, kendisine mesaj atıp bunun nedenini sordum.
Sen çok zor beğeniyorsun aşkım, hazır beğendiğin zaman alayım diyorum, kötü niyetim yok dedi.
Sanırım şımarıklık ettim.
Konu kapanabilir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

8 yıllık ilişkin hediye endeksili mi? ben de başlıktan başka şeyler bekliyordum. başladım okumaya hediye ilk aşama olsun dedim ama onla başlayıp onla bitirmişsin...
bence sen yeteri kadar açık değilsin ona.8 yıl uzun bir zaman.. evlilik gibi olur artık.bence o öyle görüyor ki "alayım mı?" diye soruyor. sen de şeffaf ol istiyorsan evet de. kendini de üzme, gözün de kalmasın onda bunda.. ayrıca sözüm meclisten dışarı hiç bir zaman gözümün iliştiği şeyler için erkek arkadaşımdan beklentim olmamıştır.

Bak gördün işte :)hadi şimdi böyle düşünmemek için güzel bir parça seç ve dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…