Sevgilim Odunlaştı Mı Yani?

Şeffaf olmakla, bişey aldırmanın aynı şey olmadığı kanısındayım.. :)
Gözüm kalmıyor Allah'a şükür, beğendiğim şeyleri kendim alabiliyorum.. :)
Teşekkür ediyorum yorum için, ayrı konu tamamen hediyeye endeksli değil, onla başlayıp onla bitse de anlattığım şey, ben gütmeden yapmaması.. :)

Bak gördün işte :)hadi şimdi böyle düşünmemek için güzel bir parça seç ve dinle

Hemen.. :)))

yoo bence şeffaf olursan istediğin şeyi aldırırsın, öyle görünüyor en azından anlattıklarından diyelim... madem açık çekin var.. soruyor...
sen ona alıyor musun hediye falan?

Benim de yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var artık öyle çekinme mahcup olma durumlarımız filan yok mesela. Ben bir şey beğendim diyelim ya da ihtiyacım var gideriz birlikte alırız sırf hediye almak için hediye almıyoruz o an neye ihtiyacımız varsa onu alırız ya da onun bir şeye ihtiyacı oldu yine beraber gider alırız yani. 8 yıllık ilişkide de beli bir samimiyet oturtulmuştur neden çekiniyorsunuz ki ihtiyacınız varsa maddi koşullar da elverişliyse beğendiyseniz alsın yani. Bu saatten sonra ezilip büzülmenin sıkıntıya girmenin anlamı pek yok bence.

Tamam samimiyet var da, kendi de akıl etsin istiyorum ben.. :)

Nasıl yani iyi bile sabretmiş derken?

Yani iyi sabretmiş derken hediye konularını demek istedim. Bence 8 yıl sevgililik süresi çok çok uzun. En azından bana öyle geliyor. Ama evlilikte bambaşka bişey tabi. Siz de üstüne gitmeyin ne olacakki :) her zaman hediye almak zorunda değil ki:) Eğer sadece hediye konusunda odunlaştıysa diğer ilgi konusunda iyiyse boşuna kendinize de ona da hayatı zehir etmeyin derim. Sonuçta bu sevgi tabiki arada hediye gerek ama ilgi ve sevgi, birkaç tatlı söz her zaman en güzeli. Bunları da göz önünde bulundurun :) Kırgınlıklıklarla geçirmeyin vaktinizi, hayat bunun için çoook kısa. :26: Ama başka problemler varsa bilemem.

8yıllık ilişki için öncelikle maşallah diyeyim
Konuya gelecek olursam tamam ilk zamanlar sık sık alınır.
Ama ilişki artık olgunlaşınca her ay iki ayda bir diye bir zaman dilimine ihtiyaç duyulmaz.
İhtiyaç varsa alınabilir.Mesela saati bozulmuştur saat hediye edilir.
Hem düşüncedendir hem kibarlıktan...Alınmasa da olur durum elvermiyorsa...
Sizin ilişkiniz yıllanmış şarap olmuş artık dile kolay 8 yıl
Hediye için hiç bunaltma kendini.
Bak kendi de demiş zor beğeniyorsun diye.
Demek sen de az değilsin Aldığı şeyleri beğenmiyorsun o da zor beğendiğini söylüyor baksana...
Şunu alalım mı dediğinde tamam alalım de sen de..
Seçtiği şeyi beğendiğini de dile getir de cesartlensin delikanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…