sevgilim ok kskan..!

biraz piskopat galiba
ne diye çekeceksin ki o kim sana hesap soruyor. Allah'tan akrabalarınla konuşmana izin veriyomuş yani.. ilerde onu da yasaklar sokağa çıkamazsın filan.
çek restini.. anlamazsa ayrıl gitsin..
daha çok gençsin yani..

valla aynı durumdayız canım bende lisedeyim sevgılmle 2.5 yıldr çıkıoruz aramzda yzuk taktık ciddyiz ama aşırı kıskanç yani bana yan gözle biri baksa direk çıldırıo yapcak bişey oldunu bende sanmıorum bende çok sevıorum ondan bişey demiorum tabi benim ,içn daha sakin olmaya çalışıyor :).

Bu kıskançlık değil ki! Güvensizlik,kontrol altında tutma egoyu tatmin etme isteği başka birşey değil! İnsan sevdiğini kıskanır ama kıskaçlık başka birşeydir bence böyle abuk subuk kısıtlamalar bunun göstergesi olamaz,saplantılı insanlardan da uzak durmak lazım bence yerimseniben eminim yaşın ilerledikçe doğru insanlarla karşılaştıkça sana bu insanla yaşadıkların zaman kaybı gibi gelecek,kendini ezdirme sevgiler a.s.

daha lisedesiniz canım ya :) çok takma kafana, daha çok kişiler çıkacak önüne...

arkadaşlar hiç laf anlatmayın.dilinzde tüy bitecek aynı şeyi diye diye.bunu gibi kaç tane kıskanç sevgiliden muzdarip insanlar okuduk burda değil mi?burada dert yanacağına tavrını koy bu kadar basit..içten içe ay sevgilim beni seviyorda kıskanıyor demiyorsa ve bu durum hoşuna gitmiyorsa bende scallywag değilim..

Kıskanç insanla uğraşmak zor.. kendimden biliyorum paranoyak olup cıkıyosun sonra bakınız: been.. delikafadulden

aman ya hepsi aynı bunların :mymeka: bizimki de neredeyse uçan kuştan kıskanacak.Ben derdimi anlatsam burdan köye yol olur vallahi :delphin:Ama ağzının payını vereceksin gerekiyorsa korkutacaksın biraz da olsa kendine geliyo ozaman

yaş 14 daha çocuksun aşk meşk

herşey geçici sana öğütler veremem
sen daha kendini geliştiriyorsun kalıcı aşk olamaz
kendini tanımadan rasgele aşık oluyorsunuz karşındakinide tanımıyorsun

nasılsa yakın zamanda biter boşuna ellerimi yormayım
naniknanik

14 yasında cocuk da gayet buyuk yanlız 13den sonra buyuk oluyor artık
annesı de akıllı bıdıkmıs haa komsu kızına kaktırmıs oglunu goturup getırsın dıye kızım bakıcı mısın sen
sevgılın haklı dogrusu cok sacma bu olay. hadı sevgılını gectım sana bıle külfet gıbı gelmıyo mu bu ?

Kusura bakma ama siz bir ilişki yaşıyorsunuz mahkumiyet değil bunun bilincine önce onun sonra senin varman lazım.
Birbirini gözetmek güzel ama bunun adı kural olmamalı
a.s

aynı dert bende de vardı ilk başta çok üstünde durmadım sevdiği için yapıyor diye düşündüm ama baktım ki ileri gitmeye başladı uyardım onu. bu davranışlarından çok sıkıldığımı ve devam ederse beni kaybedeceğini söyledim. işe yaradı şimdi gayet iyi durumdayız. bence onu uyarmayı dene baktın olmuyor ayrılırsın sonuçta tek erkek o değil ve ne kadar sevsen de başkası çıkınca karşına unutursun

peki ayrılamıyosan nolucak ben ayrılamıyorum mesela sürekli tehdit ediyor.yada ayrılıoyorsam birinin oldugunu düşünüyor.insan 2 senelik sevgilisnden kıkançlık için ayrılırmıymış kesin biri varmışmış biri yoksada beğendigim biri varmışmış.halbuki bunların hiçbiri yok.ayrılmamın sebebi sadece abuk subuk davranışlarını.ve suan ayrıyız onu çok seviyorum ama biliyorum ayrılmak zorundayım çünkü böle bi insnla ömür geçmez.bu bahsettigim insan 15-16 diil 25 yasında.yane bu hareketleri sadece çoçuklar yabmıyorum koca koca adamlarda yapabiliyor.

ya yok artık kız kendinden 2-3 yaş küçük çocuğa mı bakıcak
ayrıca ne var erkeklerle konuşmayıver diyenlere şaştım kaldım
daha bu yaştan bu kadar prim verme erkeklere güzelim bu ne ya

Daha lisedeyken bu tarz kısıtlamalara izin verme.
Senin en güzel dönemlerin olmalı bunlar.
Zorla birşeyler yaptırmasına müsaade etme, tatlı dille söylese tamam da üslubu da çok yanlış..

ne demek yasak ya, senin aklın yok mu, aklın ermiyor muymuş, o yasaklarıyla izinleriyle mi yaşayacakmışsın :olmaz: bu çocuğu büyüten anneye kızacan asıl çocuğa değil

söylenenlere katılıyorum cnm.kendini ezdirme hiçbi zaman haklı kıskançlıklar olur haksız kıskançlıklar.sevgilin seni resmen asosyal olmaya itiyor.tabiki seven insan kıskanır ama bunu tatlı dille anlatmalı.yapamazsın,gidemezsin gibi değil.snde o tatlı dilli olduğu için fedakarlık edersn bazı şeylerden.böyle olursa karşı taraf da üzülmez snde üzülmezsn.ama eğer anlamıyorsa da ayrılman en doğrusu..

Bana o yaşta bacak kadar boyuyla karışamaz kiii. Daha ikinizde lisedesiniz bu shaiplenme bana göre çok şaçma . ha senden büyük bir sevgilin olur sana yol gösterir onu anlarım. ama seninle aynı yaşta biri kıskandığı ve kendine geüvenmediği için izin verme-yada alma yetkisi olamaz.. ben okula kiminle istersem giderim. :D ben o yüzden hep özgür kaldım.

Eşim değil kardeşim değil. Yol veririm gider.

Bu nedir ya onunla konuşma bununla konuşma o tarafa bakma.
----Aman onunla konuşursan benim ekisklerimi görebilirsin... Bununla görüşürsen beni bırakakabilirsin ---

Back
X