- 22 Kasım 2019
- 121
- 81
- 18
- Konu Sahibi neolsunki9
Saçma bulabilirsiniz belki ama evet derdim bu. Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Hayatımda bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Hep flörtlerim oldu ya da kısa süreli sevgililerim ama bir türlü güzel gitmedi. Hep de nerde sıkıntı olan tipler var onlar çıktı karşıma..
Ama artık güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Korona girdi gireli de zaten kimseyle tanışmadım. Biriyle nerede tanışabilirim ki. Bunu yazarken utanıyorum ama napayım.
Bir kaç kursa gidiyorum ancak şansıma herkes kız orada. İnternetten de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Bazı etkinliklere gideyim diyorum ama tek başıma saçma olur, ayrıca sırf sevgili bulmak için bir yere gitmek de bir yandan çok utanç verici
Şu konuyu açarken bile utanıyorum ama istiyorum artık yeter şsgjnfşs
Ama artık güzel bir ilişkim olsun istiyorum. Korona girdi gireli de zaten kimseyle tanışmadım. Biriyle nerede tanışabilirim ki. Bunu yazarken utanıyorum ama napayım.
Bir kaç kursa gidiyorum ancak şansıma herkes kız orada. İnternetten de sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Bazı etkinliklere gideyim diyorum ama tek başıma saçma olur, ayrıca sırf sevgili bulmak için bir yere gitmek de bir yandan çok utanç verici

Şu konuyu açarken bile utanıyorum ama istiyorum artık yeter şsgjnfşs