- Konu Sahibi neolsunki9
pandemi yüzünden yalnızlığımızı iyice hisseder olduk. ben de sevgili olarak değil de takılacağım, sırf birlikte olmak için bir araya geleceğim biri olsa diyorum da kötü emellerime kimseyi alet edemiyorum bu aralar
bir de aptal saptal şeyler de çoğaldı sanki, yok kadın cinayeti yok başka ruh hastası hareketler falan. bir yandan deli gibi istiyorum bunu bir yandan da korkuyorum 1-2 saatlik eğlence için değer mi falan diyorum. ama o yalnızlık var yani hakikaten ruhun, bedenin çok hissediyor o yalnızlığı. tamam, kendimle aram iyi kendi kendime de eğlenebiliyorum ama ne bileyim. pandemi çok etkiledi başkalarıyla olan ilişkileri.
yalnızlık falan demiş bazı arkadaşlar da o yalnızlık bu yalnızlık değil işte. insan fiziken, ruhen yalnız hissediyor. sadece özel birinin, özel bir şeyler yaşamanın doldurabileceği bir yalnızlık bu ben sizi anladığımı düşünüyorum.

yalnızlık falan demiş bazı arkadaşlar da o yalnızlık bu yalnızlık değil işte. insan fiziken, ruhen yalnız hissediyor. sadece özel birinin, özel bir şeyler yaşamanın doldurabileceği bir yalnızlık bu ben sizi anladığımı düşünüyorum.