- Konu Sahibi yildizfilosu
Merhaba hanımlar ,
Uzun süreli bi ilişkim var 2 yıla yakın.
Erkek arkadaşımla son bir kaç ayımız sorunlu kavgalı geçiyor
Hiç bir zaman bana güvenmiyor inanmıyor
En ufak bir konuda bile şöyleki uyuyorum diyorum uyumayıp dışarıda gezdiğimi düşünüyor
İşteyim diyorum inanmıyor okuldayım diyorum inanmıyor dahası benim onu aldattıgımı düşündüğünü söylüyor
İnançlı abdestli namaz kılan biriyim bana Allah korkunda kalmamış senin diye hakaretler ediyor
Benim onu sevmediğimi alışkanlıktan ibaret bi halden dolayı onla oldugumu düşünüyormuş
En ufak kavgamızda bile beni aldatan birine aşık olacak kadar küçük biriyim diyor kendisine.
Ben aldatmanın olmadığına yeminler ediyorum sana kanıtlayacağım diyorum
Yine en ufak şeyde bana zaten aldatıyorsun ihanete uğradım diyor
Sizce gerçekten aldatıldogoına inansaydı benimle beraber olmaya devam eder miydi ?
Bana sanki ilgi beklediğinden böyle hakaretler ediyor gibi geliyor
Ama kavga anında gerçekten gözü dönüyor gerçekten kafasındaki bu yalana inanıyor
Uzun süreli bi ilişkim var 2 yıla yakın.
Erkek arkadaşımla son bir kaç ayımız sorunlu kavgalı geçiyor
Hiç bir zaman bana güvenmiyor inanmıyor
En ufak bir konuda bile şöyleki uyuyorum diyorum uyumayıp dışarıda gezdiğimi düşünüyor
İşteyim diyorum inanmıyor okuldayım diyorum inanmıyor dahası benim onu aldattıgımı düşündüğünü söylüyor
İnançlı abdestli namaz kılan biriyim bana Allah korkunda kalmamış senin diye hakaretler ediyor
Benim onu sevmediğimi alışkanlıktan ibaret bi halden dolayı onla oldugumu düşünüyormuş
En ufak kavgamızda bile beni aldatan birine aşık olacak kadar küçük biriyim diyor kendisine.
Ben aldatmanın olmadığına yeminler ediyorum sana kanıtlayacağım diyorum
Yine en ufak şeyde bana zaten aldatıyorsun ihanete uğradım diyor
Sizce gerçekten aldatıldogoına inansaydı benimle beraber olmaya devam eder miydi ?
Bana sanki ilgi beklediğinden böyle hakaretler ediyor gibi geliyor
Ama kavga anında gerçekten gözü dönüyor gerçekten kafasındaki bu yalana inanıyor