sevgilim paraların bende kalmasını istiyor !

hayır ben koysam koysam 150 tl koymusumdur ki kaybolsa benim içim acır o kadar para ekledi hiç mi üzülmez Allahımmmm kafayı yedirecek hayır geniş biri de değil neden maddi konularda böyle

Ya hu karıştırma, duruyorsa dursun

Sevgilim birkaç kere param senin hesapta dursun, biriksin demişti, kabul etmedim.

Şimdi getir parayı, ne kadar birikmişimiz var görelim, hepsi birarada olsun diyorum, laf karıştırıyor beyefendi

Canım senı cok ıyı anlıyorum benımde sevgılım altın taban yaptıgı zaman 14 tane ceyrek altın yaptı bekar evınde kaldıgı ıcın bana vermıstı aklım cıkıyodu bısey olcak dıye ama hıc dert etmedım kendıme mutlu oldum aksıne :) bu bence guvenı gosterır. Rabbımın ıznıyle hıc bısey olmaz paraya ama tedbırı elden bırakma :):)

hayır ben koysam koysam 150 tl koymusumdur ki kaybolsa benim içim acır o kadar para ekledi hiç mi üzülmez Allahımmmm kafayı yedirecek hayır geniş biri de değil neden maddi konularda böyle

sıkma canını sevinmelisin bence paralarını bana veriyor bana güveniyor diye bu devirde nerde öyle erkek :)
vurdum duymazlığınıda takma demek ki para bol yine yaparım kaybolsada diyo boşveer sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…