Sevgilim pisman olup bana donermi

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım üç yılık bi ilişkim vardı takımdada sözümüz vardi dün Içim kan ağlaya ağlaya bitirdim sevgilim beni sevdiğinden eminim ama gururu yüzünden bana kendimi çok değersiz hissetiriyordu kırıyordu özür dilemiyordu aramıyordu sürekli altan alan taraf bendim üç gün önce kalbimi kırdı üç gün boyunca beni aramasını bekledim gönlümü almak için aramadı dün ben dayanamadım yazdim neden aramadın beni kırdın bana hiç bise söylemedi dedi demekki beceremiyormuşum çok umursamaz tavırlarla konuştu bende dayanamadım ilişkiyi bitirdim oda bana dedi ben hayatini mahvetim bundan sonra hayatin mahvolmasın benimle sizce hatasını anlarmi akli başına gelirmi dönermi bana ben çok seviyorum onu çokta üzgünüm asla hak etmedim bunları
seni sewmiyor sewse böyle yapmaz yasın genç kariyer yap bence yapmadıysan bu kadar erken evlilik gerek yok bnce hayatını yasa braz

Benden çok çabalıyordu sözlenmemiz her gün ailesiyle konuşuyordu ne zaman isticez yani sevmeyen bi insan neden cabalasin evlenmek icin ve bir kadın his eder sevilmedigini o benim gözlerimin içine baktığında ben görürdüm bana olan aşkını ama ben hata bende diye düşünüyorum çünkü o beni her kırdıginda ben sorun yok dedim Tm dedim uzatmadım ben arardım onu ben alistirdim onu boyle
İyi bir seçenektin onun için. Seviyordun, ne yapsa hep alttan alıyordun, egolarına iyi geliyordun. Bunları yapmadığın gün iyi bir seçenek olmaktan çıktın.

beni sevdiğinden eminim

bana kendimi çok değersiz hissetiriyordu

sürekli altan alan taraf bendim

Acilen polyannacılığı bırakmalısın.
Bu adam seni zerre sevmiyor.
Bi de sevgisinden eminim yazmışsın.
Seven insan sevdiğinin gözünden akan yaşın sebebi olmak ister mi?
Saçmalık.

Resmen senin bitirmeni bekliyormus. Yoksa bu kadar kolay vazgecemezdi..

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım üç yılık bi ilişkim vardı takımdada sözümüz vardi dün Içim kan ağlaya ağlaya bitirdim sevgilim beni sevdiğinden eminim ama gururu yüzünden bana kendimi çok değersiz hissetiriyordu kırıyordu özür dilemiyordu aramıyordu sürekli altan alan taraf bendim üç gün önce kalbimi kırdı üç gün boyunca beni aramasını bekledim gönlümü almak için aramadı dün ben dayanamadım yazdim neden aramadın beni kırdın bana hiç bise söylemedi dedi demekki beceremiyormuşum çok umursamaz tavırlarla konuştu bende dayanamadım ilişkiyi bitirdim oda bana dedi ben hayatini mahvetim bundan sonra hayatin mahvolmasın benimle sizce hatasını anlarmi akli başına gelirmi dönermi bana ben çok seviyorum onu çokta üzgünüm asla hak etmedim bunları
Basliga istinaden soruyorum asil konu su olmali donerse eger siz affeder misiniz?

Adam seni sevmiyor ki. Klasik "Sorun sende değil bende" deyip seni başına sarmadan ayrılmak istemiş. Seni sevse zaten kendini değersiz hissetmezdin. Seven insan sana değer verir, kırılmandan korkar.

Bence sen de hayatına bak. Çok gençsin daha, hayata bakış açın, isteklerin çok değişecek inan. 22 yaşında sevdiğim adam ile 28 yaşında evlendiğim adam karakter bakımından, hayata bakış açısı bakımından birbirinden o kadar farklı ki.

Allah yardımcın olsun daha sevilmediginin farkında degilsin

Seni sevmiyor

Back
X