Sevgilimden ayrilarak dogrumu yaptim

Gizli isim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
13
0
1
25
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım üç yılık bi ilişkim vardı takımdada sözümüz vardi dün Içim kan ağlaya ağlaya bitirdim sevgilim beni sevdiğinden eminim ama gururu yüzünden bana kendimi çok değersiz hissetiriyordu kırıyordu özür dilemiyordu aramıyordu sürekli altan alan taraf bendim üç gün önce kalbimi kırdı üç gün boyunca beni aramasını bekledim gönlümü almak için aramadı dün ben dayanamadım yazdim neden aramadın beni kırdın bana hiç bise söylemedi dedi demekki beceremiyormuşum çok umursamaz tavırlarla konuştu bende dayanamadım ilişkiyi bitirdim oda bana dedi ben hayatini mahvetim bundan sonra hayatin mahvolmasın benimle sizce hatasını anlarmi akli başına gelirmi dönermi bana ben çok seviyorum onu çokta üzgünüm asla hak etmedim bunları

Valla yaptığı hatayı anlayıp dönsün bir zahmet. Sen kırsan da sen ara o kırsa da sen ara oh ne ala memleket. Bu erkeklerde olan gurur bizde yok sanki. Bosver kardesim üzülme sen hic oluruna bırak. Hatta Bırak ki biraz da o senin değerini anlasın uğraşsın çabalasın. Ha çabalamıyorsa da gönder gitsin. Simdi diyeceksin dısarda konusması ne kolay diye. Ama inan öyle degil, öyle insanlarla uprasmak cok zor. Tecrübeyle sabit

Lütfen böyle sağlıksız kişi ve ilişkilere dur deyin siz doğru kişi olduğunda vay be ne kiynetliyim diyeceksiniz inanın biraz kendimizle mutlu olun ondan arının once

Neden canınızın kıymeti yok? Neden kendinizi sevmiyorsunuz? Mıymıy bir süt danası neden kendinizden daha değerli?

Sevgiliyken yaptığı hatayı kabul etmeyenden, özür dileyip gönül almayı bilmeyenden, sizi üzse de burnunun dikine giden bir adamdan nasıl bir koca olur hiç düşündünüz mü? Bence hayat size bir şans tanımış ve ayrılmışsınız.

Kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzak durun .yoksa kendinizi seven insanlarada tahammülünüz kalmaz çnkü moraliniz bozukken etrafınızdakileride mutsuz edersiniz

Back
X