sevgilim sabaha kadar internette :(

of ya bu net meselesi sakat gerçekten..
benim nişanlım öyle çok takılmaz ama vakti olmadığı için, yoksa teknoloji, internet, her erkek gibi o da sever..
özellikle bu sosyal paylaşım siteleri benim canımı çok sıkıyo..
şeytan sonuçta..
bence bu konuda erkek arkadaşınla ciddi ilgilen, sor ne yapıyo o kadar saat..
yani bi insan saatlerce ne yapabilir nette eğer birileriyle konuşmuyosa..
bide, konuşmaktan öteye gitmez vs düşüncesi çok çok yanlış, kesinlikle taviz verme..
Allah yardımcın olsun :34:

kaç senelik sevgilim kolay değilki ayrılmak.. ama her gün 8 10 saat sabaha kadar napar insan nette diye düşünmeden alamıyorum kendimi.. bi de birileriyle konussa o gecenin köründe kim olur nette diye düşünüp avutuyorum kendimi.. günde 4 5 saat uykuyla geziyo gece kuşu

vallahi tatlım zaten eğer kötü niyeti varsa ve yapıyosa karşı tarafta uyanıktır o saatte bunla kendini avutma
yada avut sen bilirsin belkide haklısın amann ne ayrılıcan şimdi durduk yere şüphelerin yüzünden

ben tepkimi nasıl belli etmeliyim sizce ? bu konu açılınca direk kavga sebebi oluyor.. ben de hep netteyim desem o bana çok güveniyor benim yaptığım gibi beni sorgulayıp durmuyor nette napıyosun diye .. ama ben biliyorum netten birileriyle konustuğuna kamera bile açıkken baska bi yerlere birseyler yazıyor ya da tlf konusurken klavye sesini duyuyorum beni bekletiyor o ara..
napmalıyım kızlar yaa kafayı yıycem

ben tepkimi nasıl belli etmeliyim sizce ? bu konu açılınca direk kavga sebebi oluyor.. ben de hep netteyim desem o bana çok güveniyor benim yaptığım gibi beni sorgulayıp durmuyor nette napıyosun diye .. ama ben biliyorum netten birileriyle konustuğuna kamera bile açıkken baska bi yerlere birseyler yazıyor ya da tlf konusurken klavye sesini duyuyorum beni bekletiyor o ara..
napmalıyım kızlar yaa kafayı yıycem

ayrıl yanii bunu söylemek kolay gibi ama.. bi de böyle dene.. eger seviyorsa seni zaten mutlaka ayrılmayı kabul etmeyecktir.. tepkini koy.. vazgecirmeye çalış.. ama bu kadar severken cok zor tabi seninde ayrılman.. alışmış kudurmuştan beterdir..

canım benim erkek arkadaşım da internette çok fazla vakit geçiriyor ama kafa dağıtıyor o şekilde yoğun çalıştığı için ben de ses çıkaramıyorum artık. fakat sanıyorum ki bir süre sonra sıkılıyorlar. umrım seninki de sıkılır bi süre sonra.

su anda birbirimizden ayrı sehirlerdeyiz.. aksam arıyorum konusmak için bi bahane uyduruyor su işim var bu işim var diye.. sabah 5 te 6 da anca arıyor ve o arada hep internette.. bu hep kavga sebebimiz oluyor beni sıkma o kadar diyor :( napmalıyım bilmiyorum.. hangi sitelere üyedir nette nerde gezer onu da :(
aslında becerebilseniz kalvye proğramı var karşı tarafa bi dosya içine saklıyıp yolluyosunuz klavyede hangi tuşa kaç kere basmış nereye girmiş napmış kendi pcnizden görüyorsunuz;) proğramın adı keylogger googleye yazın araştırın nasıl karşı tarafa yedirilir bu program vs sonra sevgiliniz pc sinde neler yapmış izleyin:D yaşasın kötülük:D:D:D:

Son düzenleme:
aynı dertten bende muzdaribim ama çok şükür ki azaldı bayağı
5 senedir birlikteyiz şimdi aynı şehirdeyiz ama 2 yıl once farklı şehirlerdeydik ve
neler neler yaşadım internet yüzünden anlatsam sen nasıl katlandın bunlara nasıl hala berabersin diye feryat edersin inan.
girmediği forumlar kalmazdı bağımlılık resmen. yakaldığım zaman da bir daha yapmayacagım derdi ama daha beteriyle yakalrdım bir dahakine

ben nerelerde takıldıgını biliyordum ama o bunu bilmiyordu, ne yapıyorsun dediğimde hiiç arkadaşlarla çay içiyoruz vs derdi ama kimlerle neler yazısıtıgnı görürdüm. sabahlara kadar internet basında kalırdı yok foruma moderatör olacam admin olacam diye saçma sapan takıntıları vardı işte amaaaaan çok sinir bozucu günlerdi çok

hala zaman zaman sıkıntısını yaşıyoruz. hatırladıkça bile cinler tepeme cıkıyor. eskiden çok üzerine düşerdim bırak suraları artık, gerçek hayat dön diye, terslerdi. sonraları hiiiiiç karışmadım ne halin varsa gör ama bil ki bende senin yaptığını yapıp internetten birileriyle görüşücem haberin olsun dedim. çok tartıştık çok ağlattı bu konularda beni. şimdi daha kontrollü karışmıyorum.

üzerine düşünce bırak girme vs diye iyice giresi tutar. internet daha kıymetli gelir. sal ipini de diyemem ama sıkma da. ilgisizleş biraz. zaten emin ol bir zaman sonra sıkılıp bıkar. kendiliğinden bırakır.

Son düzenleme:
Back
X