- 12 Ağustos 2023
- 7
- 12
- 3
- 25
- Konu Sahibi sessizkadinb1
Yumurtlama zamanim tam. zevk suyu ic camasirimq geldi biraz 1 dk fln sizce hamilelik ihtimalim varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama zamanim tam. zevk suyu ic camasirimq geldi biraz 1 dk fln sizce hamilelik ihtimalim varmı?
Soruya cevap vermiceksen geçebilirsin zira burun sokmaz size yakışmaz 25 yasindaki bi insanin hayatinada kimse karisamazBu saçma eylem size zevk verdi mi, ben onu merak ettim.
Korkma bisey olmazYumurtlama zamanim tam. zevk suyu ic camasirimq geldi biraz 1 dk fln sizce hamilelik ihtimalim varmı?
Aşk olsun hayatınıza karışmadım ki. O sizi böyle endişeye düşüren kişi zevk aldı ve size hamile miyim korkusu kaldı ya hani. Hamileyim deseniz mesela, ne yapar? Sevinir mi, koşa koşa nikah günü alır mı? Yahut babalığı üstlenir mi?Soruya cevap vermiceksen geçebilirsin zira burun sokmaz size yakışmaz 25 yasindaki bi insanin hayatinada kimse karisamaz
Tebrikler hamilesinYumurtlama zamanim tam. zevk suyu ic camasirimq geldi biraz 1 dk fln sizce hamilelik ihtimalim varmı?
Yoruma. BA_YIL_DIMMMMMMAşk olsun hayatınıza karışmadım ki. O sizi böyle endişeye düşüren kişi zevk aldı ve size hamile miyim korkusu kaldı ya hani. Hamileyim deseniz mesela, ne yapar? Sevinir mi, koşa koşa nikah günü alır mı? Yahut babalığı üstlenir mi?
Bu duruma uzaktan baksanız, ne kadar üzücü olduğunu anlarsınız.
25 yaşına gelip gebeliğin hangi koşullarda oluştuğunu da bence iyice araştırın.
40 yaş üzeri bir abla tavsiyesi naçizane.
Müjdeyi ben verdim erkek olursa Burhan, kız olursa BurhaniyeHamilesin. Kesinlikle hamilesin. Zevk suyu gitmiştir
Ya sjsjsjsjsashshahİç çamaşırı varken çükünü mü sokuşladı? İç çamaşırından da hamile kalabilirsiniz minik tangalar
Yaaaa düşünsene ortada minik minik geziyolar brazilianlar gstringler. Nasip eyle Allah'ımYa sjsjsjsjsashshah![]()