- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Nasıl gizleyebildiki bu kadar zaman hiç şüphelendiğiniz bişey olmamış mıydı??1 senelik ilişkim vardı bu süre içerisinde askerdi yolunu bekliyordum sürekli gelecekle ilgili konuşuyordu seven adama bürünmüştü hatta ilk öpüğümü bile onla paylaştım şimdide kendimden utanıyorum inanıp güvendiğim için...Dün benden ayrıldı sebebiyse uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti benden en başında saklamış neden insanlar bu kadar yalancı iki yüzlü artık birdaha kimseye inanıp güvenemicem
Askerde görevlere filan katılıyo mu biliyomusun ? Uyustucu bağımlıları askerde not ediliyo silah filan verilmiyo vs diye duymuştum bi yerden. Ayrılmak için bahane olabilir mi diye düşündüm bian1 senelik ilişkim vardı bu süre içerisinde askerdi yolunu bekliyordum sürekli gelecekle ilgili konuşuyordu seven adama bürünmüştü hatta ilk öpüğümü bile onla paylaştım şimdide kendimden utanıyorum inanıp güvendiğim için...Dün benden ayrıldı sebebiyse uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti benden en başında saklamış neden insanlar bu kadar yalancı iki yüzlü artık birdaha kimseye inanıp güvenemicem
1 senelik ilişkim vardı bu süre içerisinde askerdi yolunu bekliyordum sürekli gelecekle ilgili konuşuyordu seven adama bürünmüştü hatta ilk öpüğümü bile onla paylaştım şimdide kendimden utanıyorum inanıp güvendiğim için...Dün benden ayrıldı sebebiyse uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti benden en başında saklamış neden insanlar bu kadar yalancı iki yüzlü artık birdaha kimseye inanıp güvenemicem
Gerçekten çok duygulandım.. Kutlarım arkadaşınızı ve annesini.. Genelde bizdeki kafalar düşene bi tekme de sen at kafası olduğu için yorumlar da böyle Allah kurtarmış falan şeklinde oluyo işte.. Ama herkesin çoluğu çocuğu var veya olacak.. Bu kadar gaddar olmamak lazım düşmez kalkmaz bi Allah sonuçta..Lisede bir arkadaşımın hikayesi geldi aklıma konunuzu okuyunca. Lise yılların bir çocukla çıkıyordu, çocuk her akşam çıkışa gelir alırdı. Yakışıklıydı da. Bir gün yine çıkışa gelmişti ama hiç iyi görünmüyordu. Daha yolun karşısına geçmeden,yığıldı yerde çırpınmaya başladı. Ambulans ve sonrasında polis. Uyuşturucu krizine girmiş, arkadaşım şok olmuştu. Günlerce ağladı, okula gelmedi bir süre. Annesi biliyordu olayı, anne-kız bir oldular,tuttular çocuğun elinden.Tedavi ettirdiler, tabi aradan uzun yıllar. O zaman 15-16 yaşlarındaydık, şimdi 36 yaşındayız. Evliler şuan, bir oğlan çocukları,çocuk hayata tuttundu, ve bu yapılan iyiliği hiç unutmadığını ispatlarcasına,arkadaşımı halen el üstünde tutar. Bazen onların aşkı çok sınavdan geçtiği için bu kadar derin,diye de düşünmüyor değilim.
Yas kac ??1 senelik ilişkim vardı bu süre içerisinde askerdi yolunu bekliyordum sürekli gelecekle ilgili konuşuyordu seven adama bürünmüştü hatta ilk öpüğümü bile onla paylaştım şimdide kendimden utanıyorum inanıp güvendiğim için...Dün benden ayrıldı sebebiyse uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti benden en başında saklamış neden insanlar bu kadar yalancı iki yüzlü artık birdaha kimseye inanıp güvenemicem
1 senelik ilişkim vardı bu süre içerisinde askerdi yolunu bekliyordum sürekli gelecekle ilgili konuşuyordu seven adama bürünmüştü hatta ilk öpüğümü bile onla paylaştım şimdide kendimden utanıyorum inanıp güvendiğim için...Dün benden ayrıldı sebebiyse uyuşturucu bağımlısı olduğunu itiraf etti benden en başında saklamış neden insanlar bu kadar yalancı iki yüzlü artık birdaha kimseye inanıp güvenemicem
askerde ne yapıyorlar böyleleri için
ayy korkunçmuş yahuu
Kesinlikle!yolun başında kurtulmuşsun canım şükret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?