sevgilim Sandığım kişinin gerçek yaşamı...

Nasıl gizleyebildiki bu kadar zaman hiç şüphelendiğiniz bişey olmamış mıydı??

Ben acaba gerçekten uyuşturucu kullanıyor mu diye düşündüm bir an.
Yoksa seni kendinden uzaklaştırmak için mi söyledi?
Eğer gerçekten kullanıyorsa işler daha ilerlememişken öğrenmen iyi olmuş.

Neyseki.elimizde duygusal hasardan daha kotu seyler yok, bu ucuz atlatilmis.duygusal.dusunuyorsunuz haklisiniz ama bazen ser gorduklerimiz.hayrimizadir canli ornegisiniz bir.muddet.sonra unutursunuz hersey cok yeni.biraz zaman ve sabir

Askerde nassıl kullanıyor ki bunu?
Acaba bahane mi diye geldi aklıma.
Ayrıca tedavi olmak istiyorsa ve seviyorsan yanında ol destek ol kurtulsun o illetten.
Hani ıyy uyuşturucu mu kullanmış demek doğru değil, kendi de istiyorsa tedavi olsun eğer tek sebep buysa.

bence ayrılmak için aklınca seni de üzmemek için kendini kötüleyerek ondan nefret edip soğumanız için söylenmiş bir yalan.
gerçekten kullanıyor olsaydı şüphelenirdiniz, yanılıyor muyum ??
hayırlısı böyleymiş de geç fazla takılma

Askerde görevlere filan katılıyo mu biliyomusun ? Uyustucu bağımlıları askerde not ediliyo silah filan verilmiyo vs diye duymuştum bi yerden. Ayrılmak için bahane olabilir mi diye düşündüm bian

Lisede bir arkadaşımın hikayesi geldi aklıma konunuzu okuyunca. Lise yılların bir çocukla çıkıyordu, çocuk her akşam çıkışa gelir alırdı. Yakışıklıydı da. Bir gün yine çıkışa gelmişti ama hiç iyi görünmüyordu. Daha yolun karşısına geçmeden,yığıldı yerde çırpınmaya başladı. Ambulans ve sonrasında polis. Uyuşturucu krizine girmiş, arkadaşım şok olmuştu. Günlerce ağladı, okula gelmedi bir süre. Annesi biliyordu olayı, anne-kız bir oldular,tuttular çocuğun elinden.Tedavi ettirdiler, tabi aradan uzun yıllar. O zaman 15-16 yaşlarındaydık, şimdi 36 yaşındayız. Evliler şuan, bir oğlan çocukları,çocuk hayata tuttundu, ve bu yapılan iyiliği hiç unutmadığını ispatlarcasına,arkadaşımı halen el üstünde tutar. Bazen onların aşkı çok sınavdan geçtiği için bu kadar derin,diye de düşünmüyor değilim.

Gerçekten çok duygulandım.. Kutlarım arkadaşınızı ve annesini.. Genelde bizdeki kafalar düşene bi tekme de sen at kafası olduğu için yorumlar da böyle Allah kurtarmış falan şeklinde oluyo işte.. Ama herkesin çoluğu çocuğu var veya olacak.. Bu kadar gaddar olmamak lazım düşmez kalkmaz bi Allah sonuçta..

Yas
Yas kac ??

Bence bahane yapmış, başka hatun da bulmuş olabilir. Kaldı ki bahane olsa da olmasa da iki türlü de beş para etmez, seni asla mutlu etmeyecek bi adam. Hiçbirimiz ilk beğendiğimiz adamla evlenmedik, daha karşına kimler ve neler çıkacak bi bilsen çoktan unuturdun bu ayıyı...

neyseki kendi gelip itiraf etmiş daha feci şekilde de öğrenebilirdin Allah korumuş
ayrıca bu gelip pat diye söylenecek bir konu olmadığı için bu kadar süre sonra söylemesi normal kandırıldım demişsin ya en azından söylemiş
tedaviyi falan düşünmüyor muymuş ? sordunuz mu?

Uyuşturucu kullanandan herşey beklenir , ucuz kurtulmuşsun
herşey unutulur
yeni aşk eskiyi unutturur

askerde ne yapıyorlar böyleleri için

Simdi dogruyu soyledigini nerden biliyorsun... Bence anlardin bir yilda adamda tuhaflik oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…