sevgilim Sandığım kişinin gerçek yaşamı...

e adam kendini bildiği ve sana zarar vermekten korktuğu için dürüst davranmış?
ayrılmasa daha mı iyiydi?

Adam yalan soylememis ki. Uyusturucu kullanmiyorum deyip kullansaydi amenna ama direkt itiraf etmis bu durum onu serefsiz adi pislik vs vs yapmaz. Onun insanligini sorgulamadan once sukretmelisin kurtuldum diye. Yanlis seylere uzulmeyin bosuna.

Simdi bor saniye. Askeriyede uyuşturucu kullanamaz. Nerdeyse haftada 3kez denetleme yapılıyor. Orda bulsa bile mutlaka çıkar ortaya, komutanlar bulur. Ve sonu askeri cezaevi olur. Asker bekliyorum diyorsun. Bunca zaman askerdeyken kullanmamis demekki. Bağımlı olan insan 1gün almadan duramaz. Bence yalan söylemiş sana. Yada askere gitmeden bir iki kez aldiysa onu itiraf etmistir

Ben acaba gerçekten uyuşturucu kullanıyor mu diye düşündüm bir an.
Yoksa seni kendinden uzaklaştırmak için mi söyledi?
Eğer gerçekten kullanıyorsa işler daha ilerlememişken öğrenmen iyi olmuş.
5 yıldır hergün kullandığını bunun aşk nefret sonucu olduğunu cevresinin böle insanlarla dolu olduğunu söyledi

Sizi sevmiş ve kaybetmek istemediği için söylememiş olabilir...ama bu durumu illaki öğrenecek diye düşündü yada vicdan yaptı daha fazla yalanla devam etmek istemedi ve size açıkladı... Daha fazla ilerlemeden noktayı koymuş oldunuz. Allah yarfımcın olsun sizin için bi tecrübe olarak kalsın buda.

adi insanlar bazen belli geçiş evrelerinde karşıdaki insanı hayatlarına ortak etmekten kaçınmazlar.sakın üzülme ve bir daha asla muhattap olma.biliyorum zor ama mutlaka unutacaksın.

Aslında göz altları torbaydı hiç konduramadım bilemedim düşünemedim
Aslında gözaltında torba hiçbişeyi ifade etmez canım bi sürü sebepten olabilir zaten ben hani tavırlarında falan bi tuhaflıktan sözetmek istemiştim.. Demekki belli olmamış yapıcak bişey yok artık olan olmuş.. Peki şimdi sana hiç bırakmak istediğini falan söylemedi mi??

Daha kötü şeylerden kurtulmussun bence iyiki söylemiş.Sonrası daha felaket olurdu

Size katılıyorum, ayrıca sanki bana ayrılmak için bahane uydurmuş gibi geldi.
Eğer gerçeği söylüyorsa bence şükretmelisiniz kurtuldum diye.

Normal bir zamanda olsa şükür et söylediğine kurtuldun derim. Ama askeriyede böyle birşey söz konusu dahi olamaz. Sevgilim uzman çavuş nereden biliyosun dersen. Bence sana yalan söylemiş. Bu konunun üzerine git derim. Aman kurtuldum diyip vazgeçme adamdan. Bu işin altından illaki birşey çıkar. Bahaneden ibaret bence üzerine git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…