Sevgilim sapik mi sizce?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.231
2.940
133
29
3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi

yasiniz kac.. nude foto kadinlari takip etmeler felan.. normal gelmedi bana. guvenmezdim ben olsam. sizi yakaladi mi siz mi soylediniz fake hesabinizi? inandirici gelmedi siz oldugunuzu biliyor sanmasi vs..

Aksine sen olduğunu bilse konuşmazdı bence :KK66: Zamaninda bende esimi denemek istedim kac defa ama hic pas vermedi , her seferinde anlıyordu ben olduğunu. Diyoduki " bitanem bak biliyorum sensin itiraf et yoksa fena olacak " :KK70:. Ve bir kaç kez sunh söyledi bana " eğer senin bana olan güveninin sarsılmayacağım bilsem , o an sen olduğunu anladığım için çok güzel kanmış gibi yapar ,, ben seni isletirdim ama işte olmaz. Yanlış anlarsın."

yasiniz kac.. nude foto kadinlari takip etmeler felan.. normal gelmedi bana. guvenmezdim ben olsam. sizi yakaladi mi siz mi soylediniz fake hesabinizi? inandirici gelmedi siz oldugunuzu biliyor sanmasi vs..
Ben 24 o 28 yok ben söyledim bendim diye

3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
Sen olduğunu biliyordum kısmı yalan. Sapık mı? 🤔 Zor durumda olabilir. 🤷🏻‍♀️

Tabiki yalan ve yalancı. Ama sapık kısmını bilemem. Yalnızca fantezili bir arkadaş bu kesin.

Ajajjajaja daha soruyomusun sapik mi diye ?
Fakeyle acik kadinlari takip eden yarin seni yataga davet edecek

evet

Benim erkrk arkadaş deilde flort ettigim biri vardi bana kalcalarin ve goguslerin kucuk mu fotoda kucuk gorunuyor dedi ben (onlari sana belirginlestirip foto cekecrk kadar gevsek deilim) dedim yalnis anlama dedi( isine bak sana gogus popo fotosu cekip atan kizlarla sevgili ol onlar aliskindir oyle foto cekip erkeklere atmaya sen sende onlara layiksin diyip engel atip muhabbeti kestim ) :sinirli:
kalcalarim oldukca iyidir ve belimde incecik serefsiz herif sana mi göstercem onlari senin yerinde olsam bi daha asla konusmam

Ayy umarım istediği fotoları atmadın da yarın bir gün burada şantaj konusu açmazsın.

Back
X