Sevgilim sapik mi sizce?

Arkadaşlarım hepsi sapık diyor
Arkadaslarinin hepsi oyle diyorsa aranizdaki iletisimi daha iyi bilip cocugu daha iyi tanidigindandir ve muhtemelen de hakililardir.

Sakin ama sakin kimseye nude fotoğraf atma kimseye güven olmaz. Bir sozde arkadasimin(insan bile degildir bunu yapan) bu sekilde arsivi oldugunu ogrenmistim ki gorsen iyi de biri sanarsin. Kimin ne amacla kullanacagini bilemezsin bisey yapmayacak bile olsa baska arkadaşı gorur eder aman diyeyim sakin atma.
Ve tabii ki nude fotoğraf isteyen bir ergenden bir cacik olmaz. Çoğu uygulama telefondaki cogu bilgiye erisiyor ne gerek var insan sevdigini tehlikeye atar mi?

3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
nude foto sizden istediyse direkt postayı koyun, aklı fikri cinsellikte demek ki , sizinle duygusal bir bag kurmak istemiyor.

3 aylik sevgililik ve nude fotograf? Ilerde bunu size karsi kullanmayacaginin garantisi ne? Asla oyle bi hataya dusmeyin derim.

3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
Benim ve kız grubumuzun 5 6 tane fakö hesabı var hepsinin sevgilisini işlettik ama hesaplarımısda öyle böyle hesaplar değil hiç fake olduğu anlaşılmıyor
Neyse
Arkadaşların sevgililerinden konuşanlar oldu tabiki
Kızlar hesap soruncada sen olduğunu anladım zaten diye direk savunmaya geçtiler istisnasız tüm erkekler bu cevabı verir inanma bence
Ben çok tecrübeliyim bu konuda çok arkadaşların sevgililerini denedik
Hepsi sen olduğunu biliyordum o yüzden konuştum dediler
İnanma kısaca aldatmaya meyilli bi insan sevgilin demekki

Yarın öbür gün adamın sizi fotoğraflarla tehdit edip bir şeylere zorlayamayacağı biri değilseniz, bu yüzden adama boyun eğecekseniz, fotoğraflar ortaya çıksa hatta ailenize gönderilse "evet gönderdim noldu?" diyemeyecekseniz asla ama asla nude göndermeyin. Öyle bir şey yapacaksanız bile asla yüzünüz, dövmeniz, doğum lekeniz vs gibi ayrıştırıcı bir işaretiniz görünmesin. Sonra elin itini kopuğunu başınıza bela ediyorsunuz.

İkincisi fake hesaba atlayıp sonra sen olduğunu biliyordum demesi saçmalık, klasik erkek yalanı.

tatlım erkekler libidosu yüksek ciftlesmeye bizden daha fazla suskun canlılardır
fakat erken sizinki
isi sağlam mı
sağlığı yerinde mi , bağımlılık vb yönünden
ailesi senin ailenle anlasacak mi

bunları göz onunde bulundurarak hareket et

nude asla atma ileride çok sorun yasarsin

tatlım erkekler libidosu yüksek ciftlesmeye bizden daha fazla suskun canlılardır
fakat erken sizinki
isi sağlam mı
sağlığı yerinde mi , bağımlılık vb yönünden
ailesi senin ailenle anlasacak mi

bunları göz onunde bulundurarak hareket et

nude asla atma ileride çok sorun yasarsin
Kendisi polis hani beni tehdit etcegini fln sanmam atmadimda zaten

Bence bu kişiden uzak durun ileride çok üzülürsünüz sapık gibi duruyo

Kızım dekirme uzaklaş tipik sapık

Sapık degıl, senı sevmiyor umursamıyor sadece vakıt gecırıyor senınle. Hepsi o.

Back
X