Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslarinin hepsi oyle diyorsa aranizdaki iletisimi daha iyi bilip cocugu daha iyi tanidigindandir ve muhtemelen de hakililardir.Arkadaşlarım hepsi sapık diyor
nude foto sizden istediyse direkt postayı koyun, aklı fikri cinsellikte demek ki , sizinle duygusal bir bag kurmak istemiyor.3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
Benim ve kız grubumuzun 5 6 tane fakö hesabı var hepsinin sevgilisini işlettik ama hesaplarımısda öyle böyle hesaplar değil hiç fake olduğu anlaşılmıyor3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
Arkadaşların doğru söylüyor dikkate al=)Arkadaşlarım hepsi sapık diyor
Abla cıbıl cıbıl fotoNude fotoyu sanırım bir tek ben bilmiyorum.![]()
Kimse bir şey demeyince gugila sordum canım. Direkt ekşiye yonlendirilince bayağı bi aydinlattilar dediğin gibiymiş tatlım...Abla cıbıl cıbıl foto![]()
Yalnız tam yerine yönlendirilmişin ablaaKimse bir şey demeyince gugila sordum canım. Direkt ekşiye yonlendirilince bayağı bi aydinlattilar dediğin gibiymiş tatlım...![]()
Yalnız tam yerine yönlendirilmişin ablaagel biz gidelim ❤
![]()
tatlım erkekler libidosu yüksek ciftlesmeye bizden daha fazla suskun canlılardır3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi
Kendisi polis hani beni tehdit etcegini fln sanmam atmadimda zatentatlım erkekler libidosu yüksek ciftlesmeye bizden daha fazla suskun canlılardır
fakat erken sizinki
isi sağlam mı
sağlığı yerinde mi , bağımlılık vb yönünden
ailesi senin ailenle anlasacak mi
bunları göz onunde bulundurarak hareket et
nude asla atma ileride çok sorun yasarsin
Kızım dekirme uzaklaş tipik sapık3 aylık yaklaşık bir ilişkim var kendisine duygularım var iyi sohbet edebiliyoruz iyi anlaşıyoruz çocukça olabilir ancak kendisini fake hesabımdan denedim ve konuştu sonra senin olduğunu anladım fln dedi inandım yaklaşık 1 hafta sonra fake hesabını yakaladım açık saçık kadınları takip ediyor hep bendende bir kaç kez nude foto istedi ayrıldım ama tekrar yüz yüze konuşmak istedi