• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim sınıfta kaldı şimdi ne olacak:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba ablalarım kardeşlerimm,
Hemen konuya giricem.Erkek arkadaşım bu sene hazırlık sınıfı okuyordu ve sınıfta kaldı şuan haberi geldi:( Sınıf tekrarı yapıcak ve ben ona napıcamı ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar yaaa kızsam kızamıyorum geçmedi üzülüyor teselli etmeye çalışıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum:( Derslerine hiç zamanında çalışmadı yaaa hiççç dinlemedi benii ama bu sıkıntısının üstüne kalkıpta ona bunları başına kalkmak istemiyorum hazırlık oldğu için dönemi değil direk sınıfı uzadı kızlar yaaaa:( kendisi 25 yaşındaa zaten geç başladı okula geç kazandı kazanamıyordu içindeki konservatuar aşkıyla anca bu sene kazandı senelerce denemiş :( kazandı ama şimdi de kaldı sınıfta zaten 5 seneydi 6 sene olduuu:( kızlar bana akıl verin ben sevgilime ne diyeyim sanmıyorum bu saatten sonra onun okulunu bitirceğini geçeceğini çünkü yok çalışmıyor doğru düzgün hep birgün kala çalışıyor sınavlarına o kadar dedim bu sene sık kendini biraz diye çalışıyorum diyip durdu yaaaa ooffffffffffff şimdide dert yanıyor bana kıyamıyorumda kızlar ne dicem ben bu çocuğa napayım yaaa:( birde arkadaşlar üniversitede 2 sene üst üste kalınca sınıfta okuldan kaydı siliniyormu ne olur yardım edin yaaa:(

Konservatuvar da sınıfta kalınıyor mu? Şaşırdım çok... Alttan alma olayı filan yok mu ya da bütünleme sınavları? :44::44::44:

25 yaşında üniversiteyi geç kazanmış. eğer normal bir işte de çalışmıyorsa, ileriki zamanda ev geçimini sağlayamaz, sanmıyorum. hani bazı tipler vardır ya, sadece gezer tozar. öle tiplerden mi?

siz aslında erkek arkadaşınızı yorum istemişsiniz ama üzgünüm iyi birşey diyemem. aklı başına gelmezse nasıl iş sahibi olacak çok merak ediyorum.

gezip tozmaktan mı çalışmıyor derslerine acaba? aynı şehirde misiniz?

aynı şehirde değiliz tatlım yaaa kaygısız canım benim nasılsa kapağı attım diye düşündü hep en başından beri kazandığında ve kendine güveni o kadar çok yüksek ki dersleri hafife aldı dönem içerisinde konuştğumuzda hep diyordu çok zor aşkım ya diye ama çalışmıyorduda kızlar o kadar çok beynini yedim ki aşkım kalmak yok bak çalış bitanem senin iyiliğin için ailen için yazk günah çalış bitirde onlarda rahatlasın dedim hep yaaa:( ama o sürekli uyudu sürekli hallederim ben aşkım merak etme dedi aslında çok zekidir bikere okusun hani baksın direk aklına girer ama bu çocuk hem okulunu bitirmek istiyor hem sınıfta kalıyor yaaa napıcam ben kindaarrrr:(

Konservatuvar da sınıfta kalınıyor mu? Şaşırdım çok... Alttan alma olayı filan yok mu ya da bütünleme sınavları? :44::44::44:

canım yaaa kalınıyormuş ortalaması tutmadığı için 3 dersten kalmıştı bütünlemelere 2 gün önce gitti işte bütlere :( zaten 5 ders görüyo barajda o üç ders buda üç dersten 1 tanesini verdi bütte ama diğer ikisinin veremediği için ortalamadan kalmış yaaaa:( hazırlık ya alttan alamıyor direk kaldııı:(

25 yaşında üniversiteyi geç kazanmış. eğer normal bir işte de çalışmıyorsa, ileriki zamanda ev geçimini sağlayamaz, sanmıyorum. hani bazı tipler vardır ya, sadece gezer tozar. öle tiplerden mi?

siz aslında erkek arkadaşınızı yorum istemişsiniz ama üzgünüm iyi birşey diyemem. aklı başına gelmezse nasıl iş sahibi olacak çok merak ediyorum.

tatlım inan aynı fikirdeyim kendisine güveni çok fazla ben bilirim ben yaparım havasında sürekli ama kendisi biraz yobaz:( hani amaannn falan havasında yaaa hayır çalışmıyor canım benim yaaa okuyordu işte başladı bu sene :( kesinlikle gezen tozan orda burda gezen tiplerden değil sürekli uyumayı yan gelip yatmayı seven biriii:( hiç sanmıyorum aklının başına geleceğini en başından beri biliyordum böyle olacağını ama onu kırmamak için bir türlü olmayacağını anlatamadım ona:( çünkü çok hevesliydiiiiiiiiiiiiii:(

Merhaba ablalarım kardeşlerimm,
Hemen konuya giricem.Erkek arkadaşım bu sene hazırlık sınıfı okuyordu ve sınıfta kaldı şuan haberi geldi:( Sınıf tekrarı yapıcak ve ben ona napıcamı ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar yaaa kızsam kızamıyorum geçmedi üzülüyor teselli etmeye çalışıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum:( Derslerine hiç zamanında çalışmadı yaaa hiççç dinlemedi benii ama bu sıkıntısının üstüne kalkıpta ona bunları başına kalkmak istemiyorum hazırlık oldğu için dönemi değil direk sınıfı uzadı kızlar yaaaa:( kendisi 25 yaşındaa zaten geç başladı okula geç kazandı kazanamıyordu içindeki konservatuar aşkıyla anca bu sene kazandı senelerce denemiş :( kazandı ama şimdi de kaldı sınıfta zaten 5 seneydi 6 sene olduuu:( kızlar bana akıl verin ben sevgilime ne diyeyim sanmıyorum bu saatten sonra onun okulunu bitirceğini geçeceğini çünkü yok çalışmıyor doğru düzgün hep birgün kala çalışıyor sınavlarına o kadar dedim bu sene sık kendini biraz diye çalışıyorum diyip durdu yaaaa ooffffffffffff şimdide dert yanıyor bana kıyamıyorumda kızlar ne dicem ben bu çocuğa napayım yaaa:( birde arkadaşlar üniversitede 2 sene üst üste kalınca sınıfta okuldan kaydı siliniyormu ne olur yardım edin yaaa:(

bence gönül işlerini derslerinden önde tutmuş o nedenlede sınıf tekrarı yapacak sanırım....

kızlar inanın çok üzüldümmmm 25 yaşında ve bunun ailesi var yazık günah insanlara yaaa 1 sene boyunca onca masraf onca stresss kızlar napıcam ben bana üzülüyo şuan dert yanıyo kızamıyorumda şimdi birşey desem olmayacak napıcam ben nasıl teselli edicem bişeyde diyemiyorum ki çünkü kızgınım ona yaaa böyle olacağını biliyordum kızlar yaaa ooofffffffffffff çok dedim dinlemedi beni yaaaaaaaaa hiç dinlemedi yaparım ben dedi yaaaaaaaa:(

ortalamayı tutturamamıştır. kurtarmazsa sınıfta da kalınabiliyor

canım yaaa kalınıyormuş ortalaması tutmadığı için 3 dersten kalmıştı bütünlemelere 2 gün önce gitti işte bütlere :( zaten 5 ders görüyo barajda o üç ders buda üç dersten 1 tanesini verdi bütte ama diğer ikisinin veremediği için ortalamadan kalmış yaaaa:( hazırlık ya alttan alamıyor direk kaldııı:(

Çok şaşırdım ya... İlkokul gibi o ne öyle :53::53::53:
Şu aşamada yapılacak çok şey kalmamış...Umarım aklı başına gelirde gelecek senede aynı şeyleri yaşamaz :34::34::34:

bilmediğim için soruyorum konservatuarda hazırlık oldugunu ilk defa duydum bütün bölümlerde var da konservatuarda ne alaka?

canım ben hiç anlamam zaten şu hazırlık sınıfı falandır ama varmış devlet konservatuarında hazırlık sınıfı belkide onun okduğu okulda vardır bilemiyorum canım

25 yaşında, çok isteyerek girdiği okulun ilk senesinde uyuduğu için kalıyor. kaç yaşında okulu bitirecek, askere gidecek, işini yapacak?

sevgili değilmisiniz siz?o nedende gönül işleri diyorum senınle daha fazla vakıt gecrdıgı ıcın derslerınde basarısız olabılr mı

evet sevgiliyiz fakat dersleriyle bizim sevgimiz arasında hiç bir problem yok zaten aynı şehirde değiliz ancak ben zaten onu sıkan biri değilim ders çalışıcam desin zaten onu o bana yazasıya kadar ellemem bile o kendisi yazar birlikte zaten vakit geçiremiyoruz sadece telefon ve msj o kadar

Çok şaşırdım ya... İlkokul gibi o ne öyle :53::53::53:
Şu aşamada yapılacak çok şey kalmamış...Umarım aklı başına gelirde gelecek senede aynı şeyleri yaşamaz :34::34::34:

ya tatlımmm birde hiç başka derdi yokmuş gibi okulunu istemiyor şuan okuduğu okulunu bu sene yine girdi öss ye yaaaa bu sene yeniden deniyecek konservatuar olan okuluuu:( aklı başına gelsin bir an önce değilse onca masraf boşuna geçen zaman ve geleceğe dönük bir hayat planı yokkk böyle ne olucak deliricem yaaa ufakta değil bunların bilincine kendisi varmalı yaaa ne yapıcam beennn:( şuan sürekli msj atıyor teselli etmemi bekliyor nasıl teselli edilir ki haksız ama ne dicem ben ona haksızsın diyemem ki hakettin diyemem:(

25 yaşında, çok isteyerek girdiği okulun ilk senesinde uyuduğu için kalıyor. kaç yaşında okulu bitirecek, askere gidecek, işini yapacak?

eveeeeeeeeeeeettt yobazlığından nasılsa kazandım diye boşvermişliğinden kalıyorrrrrrrrrrrrr:( 2015 te mezun olucaktı ama artık 2016 oldu:( aynennnnn birde askre gidicek yaaa okuluna güvendi nasılsa 5 ay yapıcam diye kendisi rahatlatmaya çalşıyor :( işini yapması içinde kpss kazanması gerekiyor çünkü müzik öğretmenliği istiyor yada okulda öğretim görevlisi olmak bunlar içinde çooookkk çalışmak gerekiyor ama o hiç birni yapmıyorrrrrrrrrrrr:( ne dicem ben şimdi ona nasıl teselli edicem yaa hakettin diyemiyorummmmmmmm:(

eveeeeeeeeeeeettt yobazlığından nasılsa kazandım diye boşvermişliğinden kalıyorrrrrrrrrrrrr:( 2015 te mezun olucaktı ama artık 2016 oldu:( aynennnnn birde askre gidicek yaaa okuluna güvendi nasılsa 5 ay yapıcam diye kendisi rahatlatmaya çalşıyor :( işini yapması içinde kpss kazanması gerekiyor çünkü müzik öğretmenliği istiyor yada okulda öğretim görevlisi olmak bunlar içinde çooookkk çalışmak gerekiyor ama o hiç birni yapmıyorrrrrrrrrrrr:( ne dicem ben şimdi ona nasıl teselli edicem yaa hakettin diyemiyorummmmmmmm:(

bence teselli etme, onun iyiliğini düşünüyosun ama daha da rahatlatırsın. biraz gerçekleri görsün...

Back
X