- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
Merhaba ablalarım kardeşlerimm,
Hemen konuya giricem.Erkek arkadaşım bu sene hazırlık sınıfı okuyordu ve sınıfta kaldı şuan haberi geldi
Sınıf tekrarı yapıcak ve ben ona napıcamı ne diyeceğimi bilemiyorum kızlar yaaa kızsam kızamıyorum geçmedi üzülüyor teselli etmeye çalışıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum
Derslerine hiç zamanında çalışmadı yaaa hiççç dinlemedi benii ama bu sıkıntısının üstüne kalkıpta ona bunları başına kalkmak istemiyorum hazırlık oldğu için dönemi değil direk sınıfı uzadı kızlar yaaaa
kendisi 25 yaşındaa zaten geç başladı okula geç kazandı kazanamıyordu içindeki konservatuar aşkıyla anca bu sene kazandı senelerce denemiş
kazandı ama şimdi de kaldı sınıfta zaten 5 seneydi 6 sene olduuu
kızlar bana akıl verin ben sevgilime ne diyeyim sanmıyorum bu saatten sonra onun okulunu bitirceğini geçeceğini çünkü yok çalışmıyor doğru düzgün hep birgün kala çalışıyor sınavlarına o kadar dedim bu sene sık kendini biraz diye çalışıyorum diyip durdu yaaaa ooffffffffffff şimdide dert yanıyor bana kıyamıyorumda kızlar ne dicem ben bu çocuğa napayım yaaa
birde arkadaşlar üniversitede 2 sene üst üste kalınca sınıfta okuldan kaydı siliniyormu ne olur yardım edin yaaa
Hemen konuya giricem.Erkek arkadaşım bu sene hazırlık sınıfı okuyordu ve sınıfta kaldı şuan haberi geldi