• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim sınıfta kaldı şimdi ne olacak:(

Güzelim moralini bozmak gibi olmasın da hazırlıkta kalan adamın diğer sınıfları takınr-tısız geçeceği ne malum??? ve son anda öğrenilmez kalındığı bir gidişat vardır demek adam ne vize uğraşmış ne okul seni de ayakta uyutmuş okuldayım ders çalışıyorum diye? geçmiş olsun şeker işin zor

canım zaten vizeleri düşüktü ama o çok güveniyordu kendine diyordu finallerde nasılsa geçicem diyordu egosu güveni kendine çok yüksek yaparım ederim havasında hep herşeyi bilirim havasındaydı kazandı ya üniversiteyi tamam dedi nasılsa girdim buraya öylede böylede geçirecekler dedi ona güvendi ama hocaları fena sert kayay çarptı yani:( 5 dersi var zaten yaa 5 dersten 3ü baraj dersi bu üç dersten 1 tanesinden geçti ikisinden kaldı ortalaması ama çok düşüktü kaldı işte yaaaa ooofffff:( beni kandıracağını sanmıyorum ama kandırdıysada ders çalışıyorum vs diye kendini kandırır işte kaldıda zaten sınıfta canm ben ailesini üzülüyorum onca masrafa ve oda çok üzgün sabahtır teselli etmem için msj atıyor yanımda ol diyor ailesinden çok korkuyordu ne olucak bilmiyorum yaaa oofff:(

Güzelim moralini bozmak gibi olmasın da hazırlıkta kalan adamın diğer sınıfları takınr-tısız geçeceği ne malum??? ve son anda öğrenilmez kalındığı bir gidişat vardır demek adam ne vize uğraşmış ne okul seni de ayakta uyutmuş okuldayım ders çalışıyorum diye? geçmiş olsun şeker işin zor

canım zaten vizeleri düşüktü ama o çok güveniyordu kendine diyordu finallerde nasılsa geçicem diyordu egosu güveni kendine çok yüksek yaparım ederim havasında hep herşeyi bilirim havasındaydı kazandı ya üniversiteyi tamam dedi nasılsa girdim buraya öylede böylede geçirecekler dedi ona güvendi ama hocaları fena sert kayay çarptı yani:( 5 dersi var zaten yaa 5 dersten 3ü baraj dersi bu üç dersten 1 tanesinden geçti ikisinden kaldı ortalaması ama çok düşüktü kaldı işte yaaaa ooofffff:( beni kandıracağını sanmıyorum ama kandırdıysada ders çalışıyorum vs diye kendini kandırır işte kaldıda zaten sınıfta canm ben ailesini üzülüyorum onca masrafa ve oda çok üzgün sabahtır teselli etmem için msj atıyor yanımda ol diyor ailesinden çok korkuyordu ne olucak bilmiyorum yaaa oofff:(

işte bundan korkuyordum 2 sene kalıp atılma olayından yaaa:'( işte normal sınıf değil canım hazırlık yaaaaaaa offffffff :( kendine çok gğveniyordu canım yaaaaaa yaparım ya ederim yaa geçerim havasındaydı üniversiteyi kazandı ya halleder diye düşünüyordu çok dedşm ona çalış çalış diye o merak etme aşkım diyip durdu ama al ne oldu işte:( yok tatlım ne ne sıkıntısı olucak :(ooofffffffffffff offffffff yaaaa ailesiyle konuşuyor şimdi çok tepki vericekler eminimmmm merak ediyorum ne oluyor:(

canım bu onun sorumluluğunda artık küçük değil sorumluluğunu bilsin üzülmemeye çalış..

sonuçta kendı hayatı

belli bir kredı verırsın tüketirse bırak gıtsın ömrünün sonuna kadar onu bekleyemezsın sonucta

bırde okul bıtecek askere gıdecek ohooo...

moral bozmak ıstemem benım de sevgılım 25 yaşında henuz askere bıle gıtmedı kpss belası var senı anlayabılıyorum az çok...

canım yaaa ben tepki veremiyorum çünkü aileside tepki vericek morali o kadar bozukki birde ben gitsem üstüne iyice kötü olucak diye ellemedim bende ondan okul olarak üstünü şuan 3.sınıf okuyorum iktisat ben 21 yaşımdayım o 25 yaşında canım daha askere gidicek ben hayatı ciddiye almasını istiyorum ama o ise nasılsa kapağı attım öylede böylede biticek diyor kalsada ama yazık günah değilmi yaa ailesine geleceğine gençliğine yaaaaaaaaa:( napıcamı şaşırdım şimdi ailesiyle konuşyor ne oldu bilmiyorum:(

canım sanki bi işe mi geçmiş de kapağı atmış oluyor, bu ne rahatlık, yatarak çalışmadan ne olmuş ki... yaşı 25, erkek. sorumluluk sahibi olmak okulda işte ailede kısacası hayatta çok önemli. en erken 31 yaşında bitirse okulu, sonra askerlik, işe girme safhası var ki en zoru o, yıllar var daimi bir iş bulmasına (okulda devam zorunluluğu yok ve lise mezunu olarak memur olmazsa ya da part tıme vs bir iş bulmazsa ) sen ise seneye 22 yaşında mezun olacaksın. 1 yıl sonrası işe gecsen desek daha çook bekleyeceksın, sen çalışıp o öğrencı olsa zor bu işler.. çalışmadıysa tesellıye de de üzülmeye de hakkı yok bence, kusura bakmasın. sen de kendını paralama,uyarmışsın zamanında, kaldı ki kaç yaşında adam, ne yapması gerektıgını bılmelı, uyarıya gerek bıle yok, günde kaç saat KPSS vs. sınavlar için kendılerını paralayanlar var, onların canı yok mu...

aynen canım istese en güzel yere girer ingilizcesi var ileri düzeyde yurt dışına falan gitti çalışmaya eniştesiyle sürekli ama bu üni konservatuar aşkı hiç bitmedi bunda ordan kazandığı parayla özel ders alıp kazandı işte üniyi zaten üni 5 seneydi yaa şimdi kaldı 6 sene olduuuuuu:( istese ingilizce tercümanlık yapabilir istese çoğu müzik aletini çalmayı biliyor ders verebilir eniştesi bir şirkete ortak gidip yanında çalışabilir çok imkanı var ama kafası basmıyor işte tutturdu bir üni hayatı diye konservatuar diye gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin inan çok üzülüyorum onun adına ailesi adına 25 yaşında ev iş sahibi insanlar aynen hemde askerliğinida yapmadı 30 yaşından sonra askere gidicek bedenen zaten buna uygun olmayacak yaaa ama o hala farkında değil olur gider modundaaaaaaaaa:( buda beni deli ediyor yaaa birşeyde diyemiyorummmmmmmmmmmmm hayatına müdahale etmek istemiyorummm ama durum iyie gitmiyor yaaa:(

evlılık hakkında ne düşünüyor?

canım bu onun sorumluluğunda artık küçük değil sorumluluğunu bilsin üzülmemeye çalış..

sonuçta kendı hayatı

belli bir kredı verırsın tüketirse bırak gıtsın ömrünün sonuna kadar onu bekleyemezsın sonucta

bırde okul bıtecek askere gıdecek ohooo...

moral bozmak ıstemem benım de sevgılım 25 yaşında henuz askere bıle gıtmedı kpss belası var senı anlayabılıyorum az çok...

aynen canım istese en güzel yere girer ingilizcesi var ileri düzeyde yurt dışına falan gitti çalışmaya eniştesiyle sürekli ama bu üni konservatuar aşkı hiç bitmedi bunda ordan kazandığı parayla özel ders alıp kazandı işte üniyi zaten üni 5 seneydi yaa şimdi kaldı 6 sene olduuuuuu:( istese ingilizce tercümanlık yapabilir istese çoğu müzik aletini çalmayı biliyor ders verebilir eniştesi bir şirkete ortak gidip yanında çalışabilir çok imkanı var ama kafası basmıyor işte tutturdu bir üni hayatı diye konservatuar diye gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin inan çok üzülüyorum onun adına ailesi adına 25 yaşında ev iş sahibi insanlar aynen hemde askerliğinida yapmadı 30 yaşından sonra askere gidicek bedenen zaten buna uygun olmayacak yaaa ama o hala farkında değil olur gider modundaaaaaaaaa:( buda beni deli ediyor yaaa birşeyde diyemiyorummmmmmmmmmmmm hayatına müdahale etmek istemiyorummm ama durum iyie gitmiyor yaaa:(

canım sanki bi işe mi geçmiş de kapağı atmış oluyor, bu ne rahatlık, yatarak çalışmadan ne olmuş ki... yaşı 25, erkek. sorumluluk sahibi olmak okulda işte ailede kısacası hayatta çok önemli. en erken 31 yaşında bitirse okulu, sonra askerlik, işe girme safhası var ki en zoru o, yıllar var daimi bir iş bulmasına (okulda devam zorunluluğu yok ve lise mezunu olarak memur olmazsa ya da part tıme vs bir iş bulmazsa ) sen ise seneye 22 yaşında mezun olacaksın. 1 yıl sonrası işe gecsen desek daha çook bekleyeceksın, sen çalışıp o öğrencı olsa zor bu işler.. çalışmadıysa tesellıye de de üzülmeye de hakkı yok bence, kusura bakmasın. sen de kendını paralama,uyarmışsın zamanında, kaldı ki kaç yaşında adam, ne yapması gerektıgını bılmelı, uyarıya gerek bıle yok, günde kaç saat KPSS vs. sınavlar için kendılerını paralayanlar var, onların canı yok mu...

canım bende kaldım ünide ya 2 yıllık okuyordum yarı dönemim uzadı ama geçtim çok şükür bitti çoktan kurtuldum ama kendimden geçti kaldığım o iki dersi vermek için yedim bitirdim kendimi ben günde 4 sınava giriyordum da altından kalkıyordum yaa benim 14 dersim vardı yarı dönemlik ben bu 14 dersten geçiyordum ama onun sadece 5 dersi var canımmmm 5 dersin 3 taneside baraj ve o 3 barajdan 2 sinden kaldı yaaa ortlaması bile tutmadı düşün dersleri o kadar düşük ne sıkıntılarla girdi ya oraya yurt dışına gitti para kazanıp ders almak için kazanmak için üniyi yaaaaaaa istese her türlü iş bulur ve şimdiye çoktan askerlğini bile yapmıştı yaaa herşeye sahip olmuştuuuuuuuu :( ooff Allahım yardım et bana yaaa akıl fikir ver sevgilime aklı başına gelsin artık anlasın yaaaa:(

evlılık hakkında ne düşünüyor?

evlilik hakkında açıkçası konuşmuyoruz pek çünkü ben düşünmüyorum daha önümde çok amaçlarım var onları gerçekleştirmeden aileme olan görevlerimi sorumluluklarımı yerine getirmeden evlenmem zaten ama konuştuğumuzda bazen bir işe sahip olmadan seni gelip ailenden isteyemem birbrimizi beklicez demi herşey inan çok güzel olucak güzel bir hayat paylaşıcaz ileride dedi ama gel görki hiç birşey iyiye gitmiyor canım yaaa:(

Canim, senin erkek arkadasin yasinin gerektirdigi gibi, gorup gecirmis olgun bir adam gibi degil de, 17 yasinda yeni yetmeler gibi davraniyor. Yasinin olgunluga erisememis henuz. Geriden geriden geliyor. 7 senede bitirme hakki olsa ne olacak ki? Artik 32 yasinda mezun olur, o da belki. 33 yasinda askere gider. 35 yasinda hayata atilmaya baslar. Ya da bu tembel ruhla evde yatmayi tercih eder. Kendi hayatiyla ilgili bile sorumluluk sahibi olmayan bir insanla gelecekte ne bekliyorsun? Ilerde evlilik gibi bir dusunceniz var mi? Kendisi ne isi yapmayi dusunuyor? Kalkip ise gidebilecek bir insan mi? Ogrencilik, is hayatindan 10 kat daha kolay. Ogrenciligi bile becerememis bir yetiskin, calisma hayatini bir evin sorumlulugunu nasil becerebilir ki...

Biraz gercekci olmakta fayda var. Bazi seyler duzeltilemiyor. Sen bu yasina kadar boyle gelmis bir insani ne kadar itekleyebilirsin? Bir soz vardir bilirsin, ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen. Ya onu bu sekilde kabul et ve bekle, ya da kendin bilirsin.

.

Son düzenleme:
Canim, senin erkek arkadasin yasinin gerektirdigi gibi, gorup gecirmis olgun bir adam gibi degil de, 17 yasinda yeni yetmeler gibi davraniyor. Yasinin olgunluga erisememis henuz. Geriden geriden geliyor. 7 senede bitirme hakki olsa ne olacak ki? Artik 32 yasinda mezun olur, o da belki. 33 yasinda askere gider. 35 yasinda hayata atilmaya baslar. Ya da bu tembel ruhla evde yatmayi tercih eder. Kendi hayatiyla ilgili bile sorumluluk sahibi olmayan bir insanla gelecekte ne bekliyorsun? Ilerde evlilik gibi bir dusunceniz var mi? Kendisi ne isi yapmayi dusunuyor? Kalkip ise gidebilecek bir insan mi? Ogrencilik, is hayatindan 10 kat daha kolay. Ogrenciligi bile becerememis bir yetiskin, calisma hayatini bir evin sorumlulugunu nasil becerebilir ki...

canımmm ne güzel konuştun aynı şeyleri düşünüyorum yaaaa aynı şeyleri evlilik hakkında da şuan için birşey düşünmüyorum çünkü beni hayalleri aileme karşı olan sorumluluklarım hayata karşı bi amacım var canım şuan için evliliği düşünmüyorum tatlım şuan için ha ilişkimide ciddiye alıyorum tabikide asla kimsenin zamanını çalmaya hakkım yok ama inan onu seviyorum yaaa onu çok seviyorum hayatına karışmadım hiç okusun etsin dedim ama kaldı kalmaması lazımdı ama o kaldı artık kendimide geçtim onu ve ailesini düşünüyorum canım yaaa ben bile 21 yaşımda işe girsem çalışsam okulumu tamamen bitirsem de aileme nerden faydam dokunsa nasıl birşeye el atsam diye düşünüyorum kardeşimi okutmayı düşünüyorum daha bir sürü şeeeeeeeeeyyyyyy:( amaaaaaaaa gel görki o hala daha olur gider havasındaa aslında herşeyin farkında şuan ailesiyle konuşuyor kaldığını söylüyor ailesine ne olup bitti bilmiyorum yaaaaaaa babası bütünlemelere bile kalmıcaksın demişti o ise tamamen kaldı sınıfta kaldı yaaa :( teselli istiyorum bende teselli etmemi istiyor yaaaaaaaaaaaa:( ne denir ki içimde öyle çok şey varki herşeyi söylemek istiyorum ama kırılıcak biliyordumda:( napıcam ne diyeceğim bilmiyorum yaa off:(

canım yaaa ben tepki veremiyorum çünkü aileside tepki vericek morali o kadar bozukki birde ben gitsem üstüne iyice kötü olucak diye ellemedim bende ondan okul olarak üstünü şuan 3.sınıf okuyorum iktisat ben 21 yaşımdayım o 25 yaşında canım daha askere gidicek ben hayatı ciddiye almasını istiyorum ama o ise nasılsa kapağı attım öylede böylede biticek diyor kalsada ama yazık günah değilmi yaa ailesine geleceğine gençliğine yaaaaaaaaa:( napıcamı şaşırdım şimdi ailesiyle konuşyor ne oldu bilmiyorum:(

canım o zaman aşırı bir tepki verme zaten ailesi büyük bir tepki verecekse.. ama seni çok üzdüğünü de farkına varmalı.. ciddiye almalı okul işini ve hırs yapmalı

canım ya çok üzüldüm :26: yaz okulu var mı?
biz de sevgilim mezun olmadan söz düşünüyoruz, bazen aklıma geliyor, tut ki ben mezun oldum o 4. sınıfa geçti, söz oldu iyi güzel, ya 4. sınıfta dersten kalır da mezun olamazsa :53: o zaman gırtlaklarım seni diyorum :47:
daha yolun başındaymış, olan olmuş dicek söz yok, ama tavrını koy ortaya, anlasın hem senin hem ailesinin daha da önemlisi kendi hayatını zora soktuğunu..
ki bundan sonra da ona göre sıksın kendini
bizim ünide bi hocamız, yanlış hatırlamıyosam ödtü mezunuydu ve 4 yıllık ünisini 3 yılda bitirmiş. yaz okulunda üstten ders ala ala
ben de öyle olmak isterdim ama, paragöz hocalar buna engel oluyor, yaz okulunda bas parayı diyor resmen :ssz:

canım ya çok üzüldüm :26: yaz okulu var mı?
biz de sevgilim mezun olmadan söz düşünüyoruz, bazen aklıma geliyor, tut ki ben mezun oldum o 4. sınıfa geçti, söz oldu iyi güzel, ya 4. sınıfta dersten kalır da mezun olamazsa :53: o zaman gırtlaklarım seni diyorum :47:
daha yolun başındaymış, olan olmuş dicek söz yok, ama tavrını koy ortaya, anlasın hem senin hem ailesinin daha da önemlisi kendi hayatını zora soktuğunu..
ki bundan sonra da ona göre sıksın kendini
bizim ünide bi hocamız, yanlış hatırlamıyosam ödtü mezunuydu ve 4 yıllık ünisini 3 yılda bitirmiş. yaz okulunda üstten ders ala ala
ben de öyle olmak isterdim ama, paragöz hocalar buna engel oluyor, yaz okulunda bas parayı diyor resmen :ssz:

yaz okulu yok tatlım bütünleme sınavı vardı işte kaldı geçemedi daha doğrusu notları aşırı düşük oldğundan ortalamasını tutturamadı ve hazırlık oluncada direk kaldı 25 yaşında okulu hafifa alarak başladı ilk başta çok hırslıydı ama sınav zamanına gelince yaparım ederim geçerim havasına girdi dün gece mesaj attı annesine söyleyebilmiş sadece annesi çok üzülmüş ve çok kızmış daha babama söyleyemedim dedi babası düşün bütünlemeye bile kalmayacaksın demişti sınıfta kaldığını duysa ne der bilmiyorum 25 yaşında 6 sene oldu okulu 31 yaşında mezun olucak tabi yine eğer kalmazsa zor canım bu iş çok zor sanmıyorum onun okulunu bitireceğini diyemiyorumda birşey bir an önce bir işe bi yerden başlaması lazım onu seviyorum ama ilerisi için herşey nasip kısmet evlenenler bile boşanıyor hani gelin ata binmiş ya nasip demiş derler hep ki ben ondan daha üst seviyedeyim eğitim konusunda 3. sınıf iktisat okuyorum ve o bunuda yediremiyor kendine kıskandığını söylemiyor ama sürekli üstün görmeye çalışıyo kendini benden ve bu okul onun son şansıysı çok yıllar denemiş benden öncesinde de ama kazanamamış bu sene zor bela kazandı ama gel görki sımsıkı tutunması gerekirken boşvermişliği yüzünden sınıfta kaldı ve şuan öyle üzgünüm öyle mutsuzum ki onunla bu söylediklerimi konuşmaya ihtiyacım var ama cesaretim yok çünkü yanlış anlamasından korkuyorum kendi yaşıtları üni mezunu işleri ellerinde en yakın arkadaşları çalışıyor hep ama o daha hala okucam diyor ne güzel okusun asla bişey demem ama düşünmesi lazım 25 yaşında girdim 31 yaşında mezun olucam askere gidicem sonra iş hayatına atılıcam tabi buda hemen olmuyor kaç yaşına gelicekte düzenini kurucak hayat zor herkes küçük yaşta atılıyor hayata ileride rahat etmek için ama o hala tutturmuş bir kanıtlama çabası kendini niye üni kazandı da okuyor dedirtecekkkk:( çok sinirlerim bozuk çokkkkkkkkk:(

canım o zaman aşırı bir tepki verme zaten ailesi büyük bir tepki verecekse.. ama seni çok üzdüğünü de farkına varmalı.. ciddiye almalı okul işini ve hırs yapmalı

vermedim hayatım evet annesiyle konuşmuş annesi çok kızmış çok üzülmüş daha babası bilmiyor babası bütünleme sınavına bile kalmayacaksın demişti o ise tamamen kaldı bilmiyorum bu okulun sonu ne olucak ama ben burdan bakınca ve sevgilimi tanıdığım için hiç de sanmıyorum okulun sonunun geleceğini insanlar üniversite okumaktan vzgeçiyorlar bi yerden işe girelimde tutunalım yükseleleim diye o 25 yaşında girdi zaten üniye 31 yaşında mezun olucak birde daha askere gidicek hayatı çok geriden yaşayacak ve elinde koskoca bir hiç olucak ki 31 yaşında mezun olup olmayacağıda meçhul sanmıyorum o okul onun ekmek teknesi olsun kendiside pes edicek en sonunda bırakıcak tamamen ama iş işten geçmiş olucak inan çok moralim bozuk bu söylediklerimi onada söylemek istiyorum ama gidemiyorumda üstüne bir tepkide benden yemesin diye ama çok sinirliyim ben hayatımı kurtarmak geleceğe adım atmak için uğraşırken onun böyle sürekli geriden gelmesi yerinde sayması ve hiç birşey yapmaması beni delirtiyor çünkü niye okula güveniyor biri sorduğunda ne diyecek ben okuyorum puufff:(

kızlar bu duruma öyle çok içim sıkılıyor ki öyle çok canım sıkılıyor ki çok moralim bozuk inanın çokkkk uyuyamadımda zaten bütün gece:( söylemek istediğim ona o kadar çok şey var ki ama cesaretim yok demeye beni yanlış anlayacak aileside tepki verince bende sert çıksam bu sefer daha kötü olucak onu seviyorum çok çok seviyorum herşeyim o benim ama böyle sorumsuzca daravnmasına hemde kalma gibi hiç bir ihtimali yokken kalmasına tahammül edemiyorum kalmamalılıydı sözümü dinlemeliydi çalışmalıydı zamanında yaaa oofff:(

Son düzenleme:
yaz okulu yok tatlım bütünleme sınavı vardı işte kaldı geçemedi daha doğrusu notları aşırı düşük oldğundan ortalamasını tutturamadı ve hazırlık oluncada direk kaldı 25 yaşında okulu hafifa alarak başladı ilk başta çok hırslıydı ama sınav zamanına gelince yaparım ederim geçerim havasına girdi dün gece mesaj attı annesine söyleyebilmiş sadece annesi çok üzülmüş ve çok kızmış daha babama söyleyemedim dedi babası düşün bütünlemeye bile kalmayacaksın demişti sınıfta kaldığını duysa ne der bilmiyorum 25 yaşında 6 sene oldu okulu 31 yaşında mezun olucak tabi yine eğer kalmazsa zor canım bu iş çok zor sanmıyorum onun okulunu bitireceğini diyemiyorumda birşey bir an önce bir işe bi yerden başlaması lazım onu seviyorum ama ilerisi için herşey nasip kısmet evlenenler bile boşanıyor hani gelin ata binmiş ya nasip demiş derler hep ki ben ondan daha üst seviyedeyim eğitim konusunda 3. sınıf iktisat okuyorum ve o bunuda yediremiyor kendine kıskandığını söylemiyor ama sürekli üstün görmeye çalışıyo kendini benden ve bu okul onun son şansıysı çok yıllar denemiş benden öncesinde de ama kazanamamış bu sene zor bela kazandı ama gel görki sımsıkı tutunması gerekirken boşvermişliği yüzünden sınıfta kaldı ve şuan öyle üzgünüm öyle mutsuzum ki onunla bu söylediklerimi konuşmaya ihtiyacım var ama cesaretim yok çünkü yanlış anlamasından korkuyorum kendi yaşıtları üni mezunu işleri ellerinde en yakın arkadaşları çalışıyor hep ama o daha hala okucam diyor ne güzel okusun asla bişey demem ama düşünmesi lazım 25 yaşında girdim 31 yaşında mezun olucam askere gidicem sonra iş hayatına atılıcam tabi buda hemen olmuyor kaç yaşına gelicekte düzenini kurucak hayat zor herkes küçük yaşta atılıyor hayata ileride rahat etmek için ama o hala tutturmuş bir kanıtlama çabası kendini niye üni kazandı da okuyor dedirtecekkkk:( çok sinirlerim bozuk çokkkkkkkkk:(

canım çok haklısın.. belli ki sevgilin hırs yapmış, bak sana kuzenimin sevgilisini örnek vereyim. o da maliye 3. sınıftayken güzel sanatlar aşkına okulu bırakıyor ve tekrar sınavlara giriyor. 26 yaşındayken güzel sanatlar seramik bölümüne başlıyor. şu an 28 yaşında 3. sınıfı bitti, ama bu bölümü gerçekten istemiş ve yaptıklarından ödüller alıyor, sergileniyor.. sanırım sevgilin kazanmakla kendini kanıtlamak istemiş ve sonrasını boşvermiş..
dediklerin çok doğru, hepimizin amacı kısa yoldan iş sahibi olmak. burası türkiye, iş beğenmeme lüksümüz yok! ben de öss zamanında nereleri tutarken gitmedim, o zamanlar öğretmenlik garanti meslekti, öğretmenlik seçtim. çünkü bazı ailevi sorunlarım var ve bir an önce annemle kendime yeni bi hayat kurmam lazımdı, çoğu kişi istediği işi yapmıyo.
bence sen ona da önemli olanın iş olacağını söyle, daha fazla vakit kaybetmeden iş bulsun, ilerde hobi olarak da istediği şeylerle uğraşabilir, hem daha zevkli olur :34:

hazırlık okuyor demiştin canım, benim bildiğim hazırlık ingilizce oluyor, bu başka mı? yani konservatuvar hazırlığı farklı mı ki?
ingilizcesi iyi de demiştin çünkü, eğer öyleyse neden kaldı ki... kafama oturmadı yani...

hazırlık okuyor demiştin canım, benim bildiğim hazırlık ingilizce oluyor, bu başka mı? yani konservatuvar hazırlığı farklı mı ki?
ingilizcesi iyi de demiştin çünkü, eğer öyleyse neden kaldı ki... kafama oturmadı yani...

canım bu normal üniversite sınavıyla alınmıyor devlet konservatuarına tmm öss de önemli başvurması için gerekli ama sadece özel yetenek sınavına giriyor işte öyle kazanıyor okulu ve ingilizce değil canım evet ingilizcesi süper ama dersleri ingilizce değildi yani 5 ders vardı türk halk müziğini seçmişti o o 5 dersten 3 dersi barajmış zaten 3 dersten birinden kalsa kalıyordu bu hem 3 taneden birinden geçti hemde ortalaması yani diğer 2 notlarıda düşükmüş:( o yüzden böyle oldu kendisi etti hayatını mahvediyor ve bende çok üzülüyorum ne olucak böyle:(

canım çok haklısın.. belli ki sevgilin hırs yapmış, bak sana kuzenimin sevgilisini örnek vereyim. o da maliye 3. sınıftayken güzel sanatlar aşkına okulu bırakıyor ve tekrar sınavlara giriyor. 26 yaşındayken güzel sanatlar seramik bölümüne başlıyor. şu an 28 yaşında 3. sınıfı bitti, ama bu bölümü gerçekten istemiş ve yaptıklarından ödüller alıyor, sergileniyor.. sanırım sevgilin kazanmakla kendini kanıtlamak istemiş ve sonrasını boşvermiş..
dediklerin çok doğru, hepimizin amacı kısa yoldan iş sahibi olmak. burası türkiye, iş beğenmeme lüksümüz yok! ben de öss zamanında nereleri tutarken gitmedim, o zamanlar öğretmenlik garanti meslekti, öğretmenlik seçtim. çünkü bazı ailevi sorunlarım var ve bir an önce annemle kendime yeni bi hayat kurmam lazımdı, çoğu kişi istediği işi yapmıyo.
bence sen ona da önemli olanın iş olacağını söyle, daha fazla vakit kaybetmeden iş bulsun, ilerde hobi olarak da istediği şeylerle uğraşabilir, hem daha zevkli olur :34:

canım daha dün teselli beklerken bugün beyfendi hayırlısı dicez artık aşkım napalım dedi bana delirdim resmen birşeyde demedim hayat onun hayatı ama bu hayatın içinde bende varım beni bizi de düşünerek hareket etmeli şuan çok doluyum sinirimden ağlamak üzereyim ben gece boyu onun üzüntüsünden uyuyamazken adam kalkıp hayırlısı olsun artık napalım aşkım diyebiliyor dün evine giremiyordu korkusundan zorla gitti şimdi ise öyle diyor :( delirmek üzereyim aklı başına gelmiyorrrrrrr kalkıpta bu yaştan sonra ben bu adam ne anlatayım yaaa neee ailesini düşünmüyor kendisini boşvermiş olur gider diyor napıcamı şaşırdım inan ki canım çok moralim bozuk :(

erkakler kızlara göre daha az sorumluluk sahibi oluyolar sanırım...ünivrste yıllarıdan bahsediyorz arkadaşlarla arada kızlar genelde hep şöyle diyolar okul bştsşn diye abahlara kadar çalışırdık,ailemizin gönderdiği 3kuruşun hesabını yaparak harcardık...erkeklerse şöyle diyor,,ben hiç çalışmazdım bütlerde geçerdim yada okulu uzattım 1 sene 2 sene vs.. ne eğlenirdik okulda barlar gece hayatı vs.. babamla hep kavga ederdik peder yine az para göndermişti vs... yani anlayacağın canım erkekler hayata daha çocuksu hayalci bakıyolar..kızlar ise daha ciddi...sanırım sizin ilişkide bu doğrultuda..benimde bir yakınım yaşadı hazırlıkta kaldı ve ailesi deli oldu ama kendinin etkilendiğini pekte düşünmüyorum..sen elinden geleni yapmışsın bu ilişkide sevgilinin yanında olman ona destek vermen güzel,ama karşılığında bu sene iyi bir öğrencilik yapması gerektğini söyle yoka gelecek için planda yapamam hayalde kuramam de..en azından kendini düşünmeyen bu adam senin için çalışır...bizde yaşadık eşimle bu durumu ben 4.ınıftaydım eşim ise okulu bitirmiş ama girmek itediği işin ınavını kazanamamıştı,benim ona dediğim şu oldu seni çok seviyorum 4 yıldır hayaller kuruyorum ,sende beni seviyorsan bu hayallerimi gerçekleştirmek istiyorsan kazan şu sınavı,yoksa ailemle seni asla tanıştıramam dedim..eşim gecesini gündüzüne kattı ve bir imkansızı başardı diyebilirim benim için kazandı ve istediği işe girdi 2 ay sonrada hemen askere gitti kısa dönem askerliğinide bitirdi işinin başına döndü ve beni istedi ailemden...işte gerçek sevgi budur dedim şimdi 8 yıldır evliyiz ,onun o azmi başarısı hala sürüyor..bunları anlattım canım çünkü insan 7sinde ne ise 70ndede odur....teselliden ziyade önüne hedefler koymalısın

Back
X