• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim sınıfta kaldı şimdi ne olacak:(

erkakler kızlara göre daha az sorumluluk sahibi oluyolar sanırım...ünivrste yıllarıdan bahsediyorz arkadaşlarla arada kızlar genelde hep şöyle diyolar okul bştsşn diye abahlara kadar çalışırdık,ailemizin gönderdiği 3kuruşun hesabını yaparak harcardık...erkeklerse şöyle diyor,,ben hiç çalışmazdım bütlerde geçerdim yada okulu uzattım 1 sene 2 sene vs.. ne eğlenirdik okulda barlar gece hayatı vs.. babamla hep kavga ederdik peder yine az para göndermişti vs... yani anlayacağın canım erkekler hayata daha çocuksu hayalci bakıyolar..kızlar ise daha ciddi...sanırım sizin ilişkide bu doğrultuda..benimde bir yakınım yaşadı hazırlıkta kaldı ve ailesi deli oldu ama kendinin etkilendiğini pekte düşünmüyorum..sen elinden geleni yapmışsın bu ilişkide sevgilinin yanında olman ona destek vermen güzel,ama karşılığında bu sene iyi bir öğrencilik yapması gerektğini söyle yoka gelecek için planda yapamam hayalde kuramam de..en azından kendini düşünmeyen bu adam senin için çalışır...bizde yaşadık eşimle bu durumu ben 4.ınıftaydım eşim ise okulu bitirmiş ama girmek itediği işin ınavını kazanamamıştı,benim ona dediğim şu oldu seni çok seviyorum 4 yıldır hayaller kuruyorum ,sende beni seviyorsan bu hayallerimi gerçekleştirmek istiyorsan kazan şu sınavı,yoksa ailemle seni asla tanıştıramam dedim..eşim gecesini gündüzüne kattı ve bir imkansızı başardı diyebilirim benim için kazandı ve istediği işe girdi 2 ay sonrada hemen askere gitti kısa dönem askerliğinide bitirdi işinin başına döndü ve beni istedi ailemden...işte gerçek sevgi budur dedim şimdi 8 yıldır evliyiz ,onun o azmi başarısı hala sürüyor..bunları anlattım canım çünkü insan 7sinde ne ise 70ndede odur....teselliden ziyade önüne hedefler koymalısın

canım benim gerçekten çok doğru ben ünideyken 1 tl nin bile hesabını yapardım ailemden param bitsede istemezdim sorarlardı hayır var derdim çünkü bana çok masraf edildiğini düşünürdüm ama ben kız çocuğuyum sonuçta o ise erkek paranın değerini daha iyi bilmeli bu hayatın değerini daha iyi kavramalı ileride evlensek ben çalışsam dahi sonuçta evin geçimini o sağlayacak tabikide bende sağlayacağım ama erkek işte grur meselesi yaparlar ve çoğunluğu ona ait olucak ben düşünüyorumda daha okulunu ciddiye almayan biri nasıl bu hayatı yaşıyacak:( onu gerçekten çok seviyorum pınar inan çok dün gece öyle çok ağladım ki Allahım neden böyle diye niye bu çocuk böyle diye ben hala daha okul için konuşurken onunla o konuyu kapatalım dedi hayırlısı dicez artık dedi yaa bu işin hayırla şerle ne işi var:( çalışırsın geçersin az çalışırsın ya geçersin ya geçemezsin hiç çalışmasın kalırsın yada eşek şansı olanlar var yine geçer:( sanırım erkek arkadaşım beni ciddiye almıyor yani ilerisini düşünmüyor sanırım önceleri bu konu hakkında çok konuşurduk 1,5 yılı geçti birlikteliğimiz ama şimdi konusu bile geçmiyor bana demişti ben ailenin karşısına bir işim olmadan geçemem diye ama bunun için çabalamıyor bile 25 yaşında şuan okulu uzadı 26 olucak seneye ve okulu 31 yaşında bitiricek oda meçhul hayatında ben olmasam bile ileriki zaman ne gösterir bilemiyorum ben olmasam bile bu çocuk daha askere gidicek birde nasıl evlenir nasıl parasını kazanır ya çok zor bunları düşünmüyor işte sadece kendini düşünüyor kendi istediği kendi mutluluğu birşey desem kavga çıkıcak biliyorum ama inan öyle kırıcı oluyor ki kavga bile edemiyorum onunla canım sıkılıyor içime atıyorum ağlıyorum napıcamı şaşırdım artık :( olmaz bu çocuk bu okulu bitiremez buna çok eminim ki bitiremicek ve pes edicek bir yerde ama ne olucak yılları gidicek yazık değilmi yaaaaaaa ailesine onca masrafa bana yazık değilmi yaaaaaaaaaaaaa:'( ne mutlu sana dilerim böyle böyle devam edersiniz canımm...

Son düzenleme:
Senin sevgilin sorumsuz biri, belki de senle bir gelecek kurmayi hic dusunmuyor bile. Yani ondan bir cacik olmaz, sana soyleyeyim. Yol yakinken ayril, isine bak.. Uzadikca sarpa sarar bu tip iliskiler.. Adam gibi adam bul kendine.

kızzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrr ne oldu biliyormusunuzzzz:) dün gece benimki arkadaşlarıyla konuştu o kaldığı dersin hocasııı notları girmemişşşş benimkide nasılsa kaldım diyerek 1 tane daha kalan sınavına girmeden sinirlenip gelmiştiiiiiiiiiiii:) dün gece arkadaşlarıyla konuşmuş işte demişler gel yarınki yani bugün ki sınava gir hoca belkide bundan geçersen tek ders oldğu için geçircek gibi demişler ama ben buna demiştim içimde bir umut var aşkım bak ne olur ne olmaz sen sinirlerine hakim ol nasılsa kaldım deme gir şu girmicem dediğin son sınavada dedim oda yok aşkım ya nefret ediyorum burda girmicem gidicem dedi ve memleketine gitti beni dinlemedi dinleseydi şimdi telaş olmucaktı sabahın 6sında arabayla çıktı yola sınava gitmeye:D kızlaaaaaaaaarrr geçermi dersiniz yaaa offf acaip bir heyecan oluştu bende vardı içimde umudum birşey olsun Allahım diye çok istedim yaaaaaaaaa ve şansına olduuuuuuuuuuuuuuuu ne dicemi bilemiyorum şuan çok heyecanlıyım bekliyorum haberini yaaaaaaaaaaa offf:)

Senin sevgilin sorumsuz biri, belki de senle bir gelecek kurmayi hic dusunmuyor bile. Yani ondan bir cacik olmaz, sana soyleyeyim. Yol yakinken ayril, isine bak.. Uzadikca sarpa sarar bu tip iliskiler.. Adam gibi adam bul kendine.

tam anlamıyla sorumsuz biri diyemem ama bu yaptğı hayatı için ailesi için bizim için evet bi sorumsuzluk belkide haklısın düşünmüyor çünkü zaten bu tür konulardan konuşmyoruz çünkü daha bende düşünmüyorum okulum var onun okulu var daha önümüzde çok yol var onu seviyorum ve zamana bıraktım ne olacağını zamanla görücem....

tam anlamıyla sorumsuz biri diyemem ama bu yaptğı hayatı için ailesi için bizim için evet bi sorumsuzluk belkide haklısın düşünmüyor çünkü zaten bu tür konulardan konuşmyoruz çünkü daha bende düşünmüyorum okulum var onun okulu var daha önümüzde çok yol var onu seviyorum ve zamana bıraktım ne olacağını zamanla görücem....

Kizz ozel mesaj kutunu bosalt bi dolmus mesaj atamadim :1:

umarım geçer, ama sen bu adamla sürekli uğraşcak mısın canım böyle, uğraşabilecek misin?

canım onu seviyorum ne olursa olsun ama bunu yani lerisi için zaman göstericek herşeyi şuan okuyorum bende oda bildiğin üzre okuyor bilmiyorum ne olur ama bekliyorum tatlım inşallah birgün anlar

kızlar bugün haber geldi olan oldu yine konunun başlığına uydu tekrardan bir umut vardı geçicek olmasına dair ama yıkıldım şuan resmen geçemedi açıklandı sonuucu yazdı az önce sevgilim kalmış sınıfta geçemedi demekki o notun girilmemiş olması sevgilim için geçerli değilmiş belkide çabalasaydı gidip konuşsaydı tek ders yüzünden şuan kalmamış olucaktı moralim çok bozuk ve hala daha başka üniversite deneyeceğim diyip duruyor ben burda duramam devam edemem diyor farklı bi şehirde tekrardan giricek sınavına ve neresi olacağıda Allah kerim konservatuar da ve diğer bölümlerde de oldğu gibi formasyon alma işlemi kalkınca sevgilim ege üniversitesini deneyemiyor 9 eylül ü de yapamazmış beyfendi ben izmirdeyim oda izmiri istiyordu ama şuan 9 eylül için çok zor orası ben yapamam diyor çabalarım uğraşırım demiyor ya demiyorrrrrrrrrrr boşuna masraf niye yapayım dedi giremeyeceğimi biliyorum dedi çok moralim bozuk ağlamamk için kendimi zor tutuyorum demiştim daha öncede 25 yaşında diye 26 olucak seneye ve seneye başka bir okulu denemeyi düşünüyor kafayı yemek üzereyimmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!:'(

Back
X