- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
erkakler kızlara göre daha az sorumluluk sahibi oluyolar sanırım...ünivrste yıllarıdan bahsediyorz arkadaşlarla arada kızlar genelde hep şöyle diyolar okul bştsşn diye abahlara kadar çalışırdık,ailemizin gönderdiği 3kuruşun hesabını yaparak harcardık...erkeklerse şöyle diyor,,ben hiç çalışmazdım bütlerde geçerdim yada okulu uzattım 1 sene 2 sene vs.. ne eğlenirdik okulda barlar gece hayatı vs.. babamla hep kavga ederdik peder yine az para göndermişti vs... yani anlayacağın canım erkekler hayata daha çocuksu hayalci bakıyolar..kızlar ise daha ciddi...sanırım sizin ilişkide bu doğrultuda..benimde bir yakınım yaşadı hazırlıkta kaldı ve ailesi deli oldu ama kendinin etkilendiğini pekte düşünmüyorum..sen elinden geleni yapmışsın bu ilişkide sevgilinin yanında olman ona destek vermen güzel,ama karşılığında bu sene iyi bir öğrencilik yapması gerektğini söyle yoka gelecek için planda yapamam hayalde kuramam de..en azından kendini düşünmeyen bu adam senin için çalışır...bizde yaşadık eşimle bu durumu ben 4.ınıftaydım eşim ise okulu bitirmiş ama girmek itediği işin ınavını kazanamamıştı,benim ona dediğim şu oldu seni çok seviyorum 4 yıldır hayaller kuruyorum ,sende beni seviyorsan bu hayallerimi gerçekleştirmek istiyorsan kazan şu sınavı,yoksa ailemle seni asla tanıştıramam dedim..eşim gecesini gündüzüne kattı ve bir imkansızı başardı diyebilirim benim için kazandı ve istediği işe girdi 2 ay sonrada hemen askere gitti kısa dönem askerliğinide bitirdi işinin başına döndü ve beni istedi ailemden...işte gerçek sevgi budur dedim şimdi 8 yıldır evliyiz ,onun o azmi başarısı hala sürüyor..bunları anlattım canım çünkü insan 7sinde ne ise 70ndede odur....teselliden ziyade önüne hedefler koymalısın
canım benim gerçekten çok doğru ben ünideyken 1 tl nin bile hesabını yapardım ailemden param bitsede istemezdim sorarlardı hayır var derdim çünkü bana çok masraf edildiğini düşünürdüm ama ben kız çocuğuyum sonuçta o ise erkek paranın değerini daha iyi bilmeli bu hayatın değerini daha iyi kavramalı ileride evlensek ben çalışsam dahi sonuçta evin geçimini o sağlayacak tabikide bende sağlayacağım ama erkek işte grur meselesi yaparlar ve çoğunluğu ona ait olucak ben düşünüyorumda daha okulunu ciddiye almayan biri nasıl bu hayatı yaşıyacak

Son düzenleme: