• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim sınıfta kaldı şimdi ne olacak:(

ya tatlımmm birde hiç başka derdi yokmuş gibi okulunu istemiyor şuan okuduğu okulunu bu sene yine girdi öss ye yaaaa bu sene yeniden deniyecek konservatuar olan okuluuu:( aklı başına gelsin bir an önce değilse onca masraf boşuna geçen zaman ve geleceğe dönük bir hayat planı yokkk böyle ne olucak deliricem yaaa ufakta değil bunların bilincine kendisi varmalı yaaa ne yapıcam beennn:( şuan sürekli msj atıyor teselli etmemi bekliyor nasıl teselli edilir ki haksız ama ne dicem ben ona haksızsın diyemem ki hakettin diyemem:(

İnsanlar seçimlerinin cezasını çekmeli diye mesaj atabilirsin... Hiç hoşlanmıyorum böyle insanlardan... Sürekli şikayet ederler... Kazanabileceğini mi düşünüyor geçen sene girmiş kazanmış bu sene puanı kırılacak :50::50::50:

İnsanlar seçimlerinin cezasını çekmeli diye mesaj atabilirsin... Hiç hoşlanmıyorum böyle insanlardan... Sürekli şikayet ederler... Kazanabileceğini mi düşünüyor geçen sene girmiş kazanmış bu sene puanı kırılacak :50::50::50:

canım kızıyorum ama kıyamıyorum ki yaaa Allahım nasıl birşeydır bu yaaa:( söyleyecek çok şey var ama çıkmıyor ağzımdann:( onlar özel yetenek sınavıyla alınıyor canım öss de barajı geçse yetiyor zaten özel yeteneğe katılması iiçin:( ama ben istemiyorum işte birdaha girmesini gidicek yine farklı bir şehir olursa yine yeni düzen bir sürü masraf ve yine kalırsa orda ne olucak koca bir hiçççç:( ooofff ooofff ben 21 yaşımdayım bu yaşımda bunları düşünüyorum ama o hala daha farkında değil yaaa:(

canım ya heralde seni en iyi anlayacaklardan biriyim. benim sevgilimde gec basladı üniversiteye 25 yaşında..hazırlıkta okudu finalleri veremedi.. o kadar üzülmüştüm ki anlatamam cünkü biz evlilik hayalleri kuruyoduk ve aynı zaman da ben ondan 5 yaş küçük olmama ragmen okul konusunda çok öndeydim.. bana kaldıgını söyledi..önce tepki veremedim..o da üzgündü biliyodum..sonra agzımı bir actım kolay kolay kapatamadm..(küfür vs yok tabiki :)) ) zaten gec baslamışsın, millet senin yasında okulu bitirmiş işe başlamış sen hala olayı ciddiye almıyorsun diye.. ama ciddende kalmaya hakkı yoktu benim gözümde.. sonra eylülde bütleri vardı.. ve bu son sansıydı.. eylüle kadar limoni davrandım hatasını anlasın diye.. cünkü bugün sorumluluklarını bilmeyen insan yarın aile oldugu zamanda sorumluluklarına ne derece sadık kalabilir ki.. neyse eylülde sınava girdi ve gecti :ssz: bu senede 3. sınıfa gecti.. mezun olmasına son 2 sene kaldı şükür..ben ise okulumu bitirdim bu mayıs :))

sorumluluğunu bilemeyen adam için sen ne yapabilirsin ki.
insanın içinden gelmeli.
kendisini önce kendisi düşünmeliydi.
şimdi araba devrilmiş yol gösteren arıyor.
25 yaşında zaten geç başlamış daha farkındalıklı daha olgunca düşünmeliydi.
sana karşı da sorumluluğu var ayrıca.
zaten yıllarca bekleyeceksiniz bu süreyi arttırmaması gerekirdi.
inşallah bu olumsuzluk aklını başına getirirde daha özenli davranır.

Sen diyebilecegini demissin, artik ne diyebilirsin ki kocaman adama? Cocuk mu bu oturup anlatasin. Zaten 5 senede ancak girebilmis, butun sene yan gelip yatmaktan sinifta kalmis diyorsun. Olmuyorsa olmuyor, demek ki icinde yok. Universite okumak her insanin harci degil. Herkes okuyamiyor iste. Ite kaka ne kadar okutabilirsin 25 yasinda adami?
Birak artik kendi haline, kendisi dusunup ic hesaplasmasi yapsin. Artik ya olanlardan dersini alip kendisi calisir, ya da boyle devam eder okuldan cikarilincaya kadar.

Mrb cnm;

öyle 25 yaşındakiler varki okulu
askerliği bitirmiş iş bulmuş evlenmiş hatta çocuğu olmuş...

Kusura bakma ama neyin tesellisinden bahsediyorsun tam tersine o seni teselli etmeli hayallerinizi 1 yıl daha geciktirdiği için...

Bence tavrını koymalısınn...konservatuar yan gelip yatma yeri değildir demelisin :) cnm ya aklını başına alsın

gezip tozmuş sınıfta kalmış derdi sana mı düştü, o düşünsün, çeksin cezasını...

2 kere hazırlıkta kalırsa okuldan atılma var dıye bılıyorum ben

hazırlık değilde normal sınıf olsaydı alttan alırdı

ayrıca konservatuvarda ne okuyor bılmıyorum ama muzık okuyorsa 1 gun önceden çalışıp parçalarını nasıl hazır etmeyı düşündü inanamadım gerçekten

acaba psikolojık sıkıntısı mı var ki:44:

Güzelim moralini bozmak gibi olmasın da hazırlıkta kalan adamın diğer sınıfları takınr-tısız geçeceği ne malum??? ve son anda öğrenilmez kalındığı bir gidişat vardır demek adam ne vize uğraşmış ne okul seni de ayakta uyutmuş okuldayım ders çalışıyorum diye? geçmiş olsun şeker işin zor

canım ya heralde seni en iyi anlayacaklardan biriyim. benim sevgilimde gec basladı üniversiteye 25 yaşında..hazırlıkta okudu finalleri veremedi.. o kadar üzülmüştüm ki anlatamam cünkü biz evlilik hayalleri kuruyoduk ve aynı zaman da ben ondan 5 yaş küçük olmama ragmen okul konusunda çok öndeydim.. bana kaldıgını söyledi..önce tepki veremedim..o da üzgündü biliyodum..sonra agzımı bir actım kolay kolay kapatamadm..(küfür vs yok tabiki :)) ) zaten gec baslamışsın, millet senin yasında okulu bitirmiş işe başlamış sen hala olayı ciddiye almıyorsun diye.. ama ciddende kalmaya hakkı yoktu benim gözümde.. sonra eylülde bütleri vardı.. ve bu son sansıydı.. eylüle kadar limoni davrandım hatasını anlasın diye.. cünkü bugün sorumluluklarını bilmeyen insan yarın aile oldugu zamanda sorumluluklarına ne derece sadık kalabilir ki.. neyse eylülde sınava girdi ve gecti :ssz: bu senede 3. sınıfa gecti.. mezun olmasına son 2 sene kaldı şükür..ben ise okulumu bitirdim bu mayıs :))

canım yaaa ben tepki veremiyorum çünkü aileside tepki vericek morali o kadar bozukki birde ben gitsem üstüne iyice kötü olucak diye ellemedim bende ondan okul olarak üstünü şuan 3.sınıf okuyorum iktisat ben 21 yaşımdayım o 25 yaşında canım daha askere gidicek ben hayatı ciddiye almasını istiyorum ama o ise nasılsa kapağı attım öylede böylede biticek diyor kalsada ama yazık günah değilmi yaa ailesine geleceğine gençliğine yaaaaaaaaa:( napıcamı şaşırdım şimdi ailesiyle konuşyor ne oldu bilmiyorum:(

sorumluluğunu bilemeyen adam için sen ne yapabilirsin ki.
insanın içinden gelmeli.
kendisini önce kendisi düşünmeliydi.
şimdi araba devrilmiş yol gösteren arıyor.
25 yaşında zaten geç başlamış daha farkındalıklı daha olgunca düşünmeliydi.
sana karşı da sorumluluğu var ayrıca.
zaten yıllarca bekleyeceksiniz bu süreyi arttırmaması gerekirdi.
inşallah bu olumsuzluk aklını başına getirirde daha özenli davranır.

dediklerin inan çok doğru tatlım çok çoookkk haklısınnnn :(inşallah aklı başına gelir ben tepki veremedim üzüntüsünün üstüne şuan zaten ailesiyle konuşyor napıcam nasıl diyeceğim diyordu çünkü babası büte bile kalmayacaksın demişti ama o onada kaldı ve yine kızmışlardı şimdi ise sınıfta kaldı ve daha hazırlık 5 yıl okul 6 sene oldu yaaa:(

Sen diyebilecegini demissin, artik ne diyebilirsin ki kocaman adama? Cocuk mu bu oturup anlatasin. Zaten 5 senede ancak girebilmis, butun sene yan gelip yatmaktan sinifta kalmis diyorsun. Olmuyorsa olmuyor, demek ki icinde yok. Universite okumak her insanin harci degil. Herkes okuyamiyor iste. Ite kaka ne kadar okutabilirsin 25 yasinda adami?
Birak artik kendi haline, kendisi dusunup ic hesaplasmasi yapsin. Artik ya olanlardan dersini alip kendisi calisir, ya da boyle devam eder okuldan cikarilincaya kadar.

inan ailesine üzülüyorum canım yaaaa:( yazık günah onca masrafa onun için kurdukları düzene yaaaa nasılsa kapağı attım diyor çok güveniyordu kendine geçerim diyordu hep dedim çalış bak çalış diye yaaa hep sözüme geliyor al kaldı:(

Mrb cnm;

öyle 25 yaşındakiler varki okulu
askerliği bitirmiş iş bulmuş evlenmiş hatta çocuğu olmuş...

Kusura bakma ama neyin tesellisinden bahsediyorsun tam tersine o seni teselli etmeli hayallerinizi 1 yıl daha geciktirdiği için...

Bence tavrını koymalısınn...konservatuar yan gelip yatma yeri değildir demelisin :) cnm ya aklını başına alsın

canım ne diyebilirim ki yaaaa:( çok kötü üstüne gitmek istemiyorum ama aklınında başına gelmesi lazım yazık onca masrafa yaaaa :( kıyamıyorum bişey diyemiyorum :(

2 kere hazırlıkta kalırsa okuldan atılma var dıye bılıyorum ben

hazırlık değilde normal sınıf olsaydı alttan alırdı

ayrıca konservatuvarda ne okuyor bılmıyorum ama muzık okuyorsa 1 gun önceden çalışıp parçalarını nasıl hazır etmeyı düşündü inanamadım gerçekten

acaba psikolojık sıkıntısı mı var ki:44:

işte bundan korkuyordum 2 sene kalıp atılma olayından yaaa:'( işte normal sınıf değil canım hazırlık yaaaaaaa offffffff :( kendine çok gğveniyordu canım yaaaaaa yaparım ya ederim yaa geçerim havasındaydı üniversiteyi kazandı ya halleder diye düşünüyordu çok dedşm ona çalış çalış diye o merak etme aşkım diyip durdu ama al ne oldu işte:( yok tatlım ne ne sıkıntısı olucak :(ooofffffffffffff offffffff yaaaa ailesiyle konuşuyor şimdi çok tepki vericekler eminimmmm merak ediyorum ne oluyor:(

Güzelim moralini bozmak gibi olmasın da hazırlıkta kalan adamın diğer sınıfları takınr-tısız geçeceği ne malum??? ve son anda öğrenilmez kalındığı bir gidişat vardır demek adam ne vize uğraşmış ne okul seni de ayakta uyutmuş okuldayım ders çalışıyorum diye? geçmiş olsun şeker işin zor

canım zaten vizeleri düşüktü ama o çok güveniyordu kendine diyordu finallerde nasılsa geçicem diyordu egosu güveni kendine çok yüksek yaparım ederim havasında hep herşeyi bilirim havasındaydı kazandı ya üniversiteyi tamam dedi nasılsa girdim buraya öylede böylede geçirecekler dedi ona güvendi ama hocaları fena sert kayay çarptı yani:( 5 dersi var zaten yaa 5 dersten 3ü baraj dersi bu üç dersten 1 tanesinden geçti ikisinden kaldı ortalaması ama çok düşüktü kaldı işte yaaaa ooofffff:( beni kandıracağını sanmıyorum ama kandırdıysada ders çalışıyorum vs diye kendini kandırır işte kaldıda zaten sınıfta canm ben ailesini üzülüyorum onca masrafa ve oda çok üzgün sabahtır teselli etmem için msj atıyor yanımda ol diyor ailesinden çok korkuyordu ne olucak bilmiyorum yaaa oofff:(

Back
X