• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim story atmıyor

laelaela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
104
-2
26
kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce

kızlar 2 aylık bir sevgilim var ilişkimizde her şey yolunda fakat birlikte story atmak istediğimizi söyledim daha erken olduğunu söyledi, annesi aradığında kız arkadaşımlayım demek yerine arkadasımlayım diyor vsvs. bende bu duruma çok üzülüyorum ve (kendiside sürekli instagram kullanan bi insan değil story paylaşmayan birisi )
eski ilişkimde de bu tarz olaylar yaşamıştım. üzerine düştükçe çok meraklı gözükmek istemiyorum ama rahatsız oluyorum.Nasıl bi konu açabilirim ya da önemsememeli miyim sizce

Esimle uzun yillardir beraberiz. Bilmem kac yillik evliyiz.

Ortak tek bir story var o da bebegimizin dogumu.

Onemseme.

galiba eski uzun ilişkimde paylaşılmadığım için onun etkisi :KK43:
Bu tarz şeyler sizin için önemli olabilir, bir şeylerin ispatı olarak görüyor olabilirsiniz ama inanın içi boş şeyler. Aldırmayın, beklenti içinde de olamayın ve karşıya asla bu tarz beklentilerinizi yansıtmayın derim.

Daha erken

Yeni ilişkilerde de bu sorun çıktı. Bana çok garip geliyor . Atmak istemeyebilir hoşlanmayabilir bu sosyal medya işlerinden. Siz atabilirsiniz kendi hesabınızdan . Bunu güvensizlik meselesine dönüştürecek kadar güvenmiyorsanız başka bir yol aramalısınız derim .

Ya belki de sevmiceksiniz adami ilerde. Bi hirtlik yapicak kurtulmaya caliscaksiniz belkiii, yaaani o sizinle foto cekme derdinin sahibi olsun bosverinsenize yahu🤷🏻‍♀️

Back
X