sevgılım süreklı bağırmaya başladı..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar merhaba. daha oncekı konumdan da bılıyorsunuzdur, kısmetse onumuzdekı ay nişanım var ve bız uzun

suredır gorusuyoruz.

ama ne olduysa su son 2 ayda erkek arkadasıma bır haller oldu. bana sınırlendıgı zaman badırıp cagırmaya

hatta telefonu suratıma kapatmaya basladı

dun gece de konusuyorduk, bı akrabasına gıdıp aynı gun gerı donecektı. ondan sarj makınesını yanına
,
almasını ıstedım o da tamam tamam yoldayım dedı kapattı

ve şansıma gıttıgı yerde dort gundur kalıyor işi cıktı cunku. tabııkı telefonun sarjı bıttı gunde bır kere fln bı yerden arayabılırse 5- 10 dk konusuyoruz

okadar zoruma gıttıkı zaten bır aydır goremıyordum dogru duzgun cok ozlemıstım sıtem ettım ''sen benım

sozumu hıc cıddıye almıyorsun, ben sana

sarj makınenı gotur demıstım zaten cok cok ozledım dedım ve dayanamayıp aglamaya basladım...

kendısı de offf barı burda yapma yaaa ıkı dakka aglama yaaa dıye bagırdı cagırdıı ve yuzume kapattı... :

( en nefret ettgm seydır buarada.

aradan bır saat gecınce 6 kere aradı ama bu seferde ben acmadım cok kırılmıstım ona..

sızce napmalıyım ben bu adamla nısanlanmayı dusunuyorum. onu cok sevıyorum yalan degıl. ama sınırlendıgı

zaman bagırıp cagırıyo

en zoruma gıden seyde ben aglarken benı yalnız bırakıyor....

Son düzenleyen: Moderatör:
Belkide çok ağlıyorsundur ? Gözyaşı bir kadının en kıymetli silahıdır boş yere tüketmemelisin

dogru soyluyorsun ama buara hep hastalıklar ust uste geldı ve cok duygusalım

kalbım kırıldıgı zaman kendılıgınden dokuluyor gozyaslarım tutamıyorum..

hep bu annemle babamın yuzunden ya.. nolurdu bıraz sert davransalardı..

empati yap.

sen karsında sürekli aglayan ,herseye surat asan birini ister miydin?

her zaman aynı ilgiyi beklemek niye?

Benim nişanlımda ben ağlayınca çok kızar.. Bende sulugözün tekiyimdir çok kolay ağlarım.
Sizinki gibi bağırıp çağırma durumu olmasada ne zaman ağladığımı anlasa, bırak telefonu yüzünü yıka çaldır beni çabuk der kapatır suratıma..

Bende kızdım. Böyle yapma konuş öyle rahatlat beni niye kızıyosun dedim.
Ağlaman içime dokunuyo, dayanamıyorum ağladığını bilmeye o yüzden yapıyorum. Yapıcamda dedi.
Halende yapıyo:) Sinir oluyorum ama bişey demiyorum.
Sizinkide öyledir muhtemelen üzülüyodur, ondan sinirleniyodur..
Açsaydınız keşke telefonu belki özür dileyecekti..

Biz kadınlar karşımızda ağlayan biri olunca oturur bizde ağlarız. Ama erkekler farklı işte anlayış göstermek lazım biraz..

gözyaşı silahtır ama öyle herşeye ağlayınca etkisini kaybeder ve sinir bozucu bi hal alır....
daha sağlam dur karşısında sana bağırmasına izin verme...

benım sevgılımde aynen bunu soyledı :)

dayanamıyormus aglamama :) halen de yapıcam dıyor aynen gıcık

az once tekrar aradı konustuk ozur dılemedı ama bıkac cumle sarfettı gonlumu aldı sahtekar :))

bak evlenmem senınle gelmıssın otuzuna evde kalırsın ben almazsam dedım guldu :)

barıstık kızlar tesekkur ederım.. nasıl bırsey bu yaa nasıl bır duygu onunla küsken tum dunya sıyah beyaz ama sesını duyunca hersey rengarenk ......

erkekler ağlayan sürekli sorun çıkaran kıskançlık krizlerine giren kadınları sevmezler o gözyaşını başka bişeylerde kullan arkadaşın dediği gibi gözyaşı kadının en büyük silahıdır diye :)

benim eşimde böyleydi hele ağlayınca bi kez olsun teselli etmezdi haklısın demezdi sdece kızardı...ve evlenince durum yine aynı yani ağlamıyorum ama eşim herşeye kızıyo bişey olunca hemen beni suçluyo...bazen kızıyorum ben zamanında onu çok şımarttım evlenmeden yani çok seviyodum gözüm bişey görmüyodu her hatasına göz yumuyodum..demem o ki kıymetini bil ve kendini biraz ağırdan sat herşeye tamam deme kızıyosan bişeye belli et tavrını göster...inan erkeklere yüz vermeye gelmiyo..ben şimdi ceremesini çekiyorum sen sen ol kendini üzme bırak o üzülsün....özür dilesin hata yapınca kendini affettirsin çünkü bi kere taviz verdinmi gerisi beter oluyo inan...

evli nişanlı,sözlü hiç farketmez adamlar ağlayan bayanlara kıl oluyor.bende fena ağlarım valla bi başladım mı salya sümük 2 saat durmam,burnum domates gibi olur. ağlamamak lazım ,ağlanacaksa da göstermemek en doğrusu....

Benim de nişanlım böyle

İlk başlarda ağladığı zaman üzülüyordum, kırmamak adına daha dikkatli davranmaya çalışıyordum. Onun beni çok sevdiği ve kaybetme korkusu olduğu için böyle davrandığını düşünüyordum :) Yani ağlayarak, yaptığı hataların gerçekten farkın da olmadığına inandırıyordu beni. Ben de diyordum kendi kendime baksana nasıl ağlıyor yahu falan diye ((
Tabi ki yıllar geçtikçe bir de bir bakarım, adamın olayı bu herşeye ağlıyor ayol :) Yani tartışmalarımız, çekişmelerimiz vs. sırasında..
Baktım olacak gibi değil! Ben benden gidiyorum derkeeeeeeeeeeeen bir de bir bakmışım her ağladığın da yanından kalkıp gitmeye, ağladığı sürece onunla konuştuğumuz konuyu konuşmayacağıma ve bu şekil de onu görmeyi sevmediğimi, hoş durmadığını falan söylemeye başlamışım :26: Gerçekten çok uyuz oluyordum elimde olmadan Son her ağladığın da umursamazmış gibi yaptım falan
Bir baktım ki adam bunu kendine savunma mekanizması yapmış. Artık yapmıyor şükürler olsun.
Neyse basmışım yine geyiğin gibine ( Demem o ki bazen insanlar istemeyerek bir savunma mekanizması geliştiriyor kendi için. Karşında ki insan da bunu fark ettiği zaman kendini kötü hissediyor.. yani benim yaşadığım buydu ve Selo'yu çok sevmeme rağmen elim de olmadan sinir oluyordum.

Canım erkekler sürekli ağlayan kadınlardan pek haz etmez buu söyliyim en başta yani banada sürekli ağlayan biri çok itici gelebilir. Güçlü ol karşısında güçlü kadınlar her zaman + dır onlar için. Yani bunda ağlanacak birşeyde yok ki.

sen ona seni özledim diye ağlıyosun, o da sana bağırıyo..
keşke alsaydım yanıma seni çok özledim ağlama dese ölür yani

Ben bile herseye aglayan kadinlardan kacarak uzaklasmayi dusunurum. Erkekler demek ki hic kaldirmiyor. Hak vermemek elde degil benim icin.
Demek ki herseye aglamamak, aglasan da belli etmemek lazimmis. Ya bi de nasil agliyorsunuz ya, ben baskasinin yaninda hayatta aglayamam ne kadar yakin olursam olayim. :)
Aglamak zayifliktir ilkesine cok inanirim ben. Sen de inanmasan da aglayasin gelince bu sekilde dusunursen kendini frenleyebilirsin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…