- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Belkide çok ağlıyorsundur ? Gözyaşı bir kadının en kıymetli silahıdır boş yere tüketmemelisin
empati yap.
sen karsında sürekli aglayan ,herseye surat asan birini ister miydin?
her zaman aynı ilgiyi beklemek niye?
cunku ben ona her zaman aynı ılgıyı gosterıyorum...
Benim nişanlımda ben ağlayınca çok kızar.. Bende sulugözün tekiyimdir çok kolay ağlarım.
Sizinki gibi bağırıp çağırma durumu olmasada ne zaman ağladığımı anlasa, bırak telefonu yüzünü yıka çaldır beni çabuk der kapatır suratıma..
Bende kızdım. Böyle yapma konuş öyle rahatlat beni niye kızıyosun dedim.
Ağlaman içime dokunuyo, dayanamıyorum ağladığını bilmeye o yüzden yapıyorum. Yapıcamda dedi.
Halende yapıyo:) Sinir oluyorum ama bişey demiyorum.
Sizinkide öyledir muhtemelen üzülüyodur, ondan sinirleniyodur..
Açsaydınız keşke telefonu belki özür dileyecekti..
Biz kadınlar karşımızda ağlayan biri olunca oturur bizde ağlarız. Ama erkekler farklı işte anlayış göstermek lazım biraz..
gözyaşı silahtır ama öyle herşeye ağlayınca etkisini kaybeder ve sinir bozucu bi hal alır....
daha sağlam dur karşısında sana bağırmasına izin verme...
Nişan stresine girmiştir belki...
Sen de sıksık ağlayan bir tipsen o da bunalmıştır.
kızlar merhaba. daha oncekı konumdan da bılıyorsunuzdur, kısmetse onumuzdekı ay nişanım var ve bız uzun
suredır gorusuyoruz.
ama ne olduysa su son 2 ayda erkek arkadasıma bır haller oldu. bana sınırlendıgı zaman badırıp cagırmaya
hatta telefonu suratıma kapatmaya basladı
dun gece de konusuyorduk, bı akrabasına gıdıp aynı gun gerı donecektı. ondan sarj makınesını yanına
,
almasını ıstedım o da tamam tamam yoldayım dedı kapattı
ve şansıma gıttıgı yerde dort gundur kalıyor işi cıktı cunku. tabııkı telefonun sarjı bıttı gunde bır kere fln bı yerden arayabılırse 5- 10 dk konusuyoruz
okadar zoruma gıttıkı zaten bır aydır goremıyordum dogru duzgun cok ozlemıstım sıtem ettım ''sen benım
sozumu hıc cıddıye almıyorsun, ben sana
sarj makınenı gotur demıstım zaten cok cok ozledım dedım ve dayanamayıp aglamaya basladım...
kendısı de offf barı burda yapma yaaa ıkı dakka aglama yaaa dıye bagırdı cagırdıı ve yuzume kapattı... :
( en nefret ettgm seydır buarada.
aradan bır saat gecınce 6 kere aradı ama bu seferde ben acmadım cok kırılmıstım ona..
sızce napmalıyım ben bu adamla nısanlanmayı dusunuyorum. onu cok sevıyorum yalan degıl. ama sınırlendıgı
zaman bagırıp cagırıyo
en zoruma gıden seyde ben aglarken benı yalnız bırakıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?