Sevgilim sürekli hasta..

Ozlem6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
13
1
1
30
Sevgilim sürekli hastalanıyor.. O her hastalandığında içim parça parça oluyor, canım çok acıyor. Ama nasıl desem size sürekli hasta. Bir kaç gün karnı ağrıyo sonra bi iki gün sonra bacağı sonra biraz sonra midesi, başı.. halsizliği.. kolunun uyuşması.. kalbi.. yani aklınıza ne gelirse. Ve ben artık gerçekten çok yoruldum.. Tükendim.. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok seviyorum bu yüzden belkide bilmiyorum ne yapacağımı..

Hiç hoşlanmam çıt kırıldım ve dirençsiz insanlardan.
Nazının size söktüğü için yapıyor olabilir biraz kendi haline bırakın

Ben de ifrit olurum.
Erkek dediğin biraz sağlam durur yahu...
Eğer gerçekten problemi varsa da gitsin doktora.
Öğrensin ne derdi var.
Ya direnci düşüktür, ya da psikolojiktir yaşadıkları.

Ben de ifrit olurum.
Erkek dediğin biraz sağlam durur yahu...
Eğer gerçekten problemi varsa da gitsin doktora.
Öğrensin ne derdi var.
Ya direnci düşüktür, ya da psikolojiktir yaşadıkları.
Babam hayatı boyunca bi kere grip oldu ondada kafasına şurubu dikti adam da tık yok artık
Benim nişanlımda naza çekiyo bazen kendini, iki bakıyorum ilgileniyorum gecen beli ağrıyo tamam dedim krem sürdün sonra karnı ağrıdı şekerli su yaptım, midesi bulandı naneli limon yaptım, gözüm ağrıyo dedi yuh artık yani dedim şimdi kesti bıraktı hastalanmayı

Direnci düşük bir eşim var, gerçekten çabuk grip kapar, her kış mevsimini hasta geçirir.
En fazla ıhlamur yaparım (yaptığım ıhlamurun üstüne yoktur ayrıca) veya zencefilli çay yaparım iyi gelsin boğazlarına diye.
Ama çocuk gibi de pış pışlamam yani.
Ben de hastalanırım ama genelde hep ayakta geçiririm ve sesimi çıkartmam oram buram ağrıyor diye.
Dirençliyimdir (maşallah).

Böyle durumlarda yapılacak şeylerin başında "doktor var, neren ağrıyorsa doktora gideceksin çözümü bulacaksın" bu kadar basit. Hiç çekemem naz niyaz.

ay hayat geçmez öyle adamla. ben kadın halimle yatmayı mızmızlanmayı sevmem insan biraz dayanıklı olmalı.. tamam bünyedir hastalanır ama sürekli her şeyi size yansıtması hiç hoş değil... benim eşimin de canının kıymeti yoktur bazen sinir olurum yat be adam hastaneye git görün bir kere diye ama dinlemez.. ama eşimin bir huyu vardır ayak parmağını vursun elini kessin dünya durur acı konusunda canı çok tatlıdır

Beni de pış pışlayan olsa ben de naza çekerim kendimi.
Valla nasıl başlarsan öyle gidiyo
Ihlamurun tarifinide alayım bi ara

peki bu ağrılar sızılar işine gelmeyen konularda konuşurken gibi durumlarda mı oluyor, ya da laf değiştirmek içinde olabilir yada bir yere gitmeyelim buluşmayalım oram buram ağrıyor gibi. hemen yok deme, 1 hafta izle hareketlerini konuşmalarını.

Beni de pış pışlayan olsa ben de naza çekerim kendimi.
Valla nasıl başlarsan öyle gidiyo
Ihlamurun tarifinide alayım bi ara

Direk yazayım da, konu sahibi de faydalansın.
Olur da ihtiyaç duyar.

- Ihlamur
- biraz limon kabuğu (elma soyar gibi keserek)
- biraz elma kabuğu
- biraz ayva kabuğu
- 3-4 adet karanfil
- yarım çubuk tarçın

Hepsini yarım saat demliyoruz, cam demlikte olması kıstas, tadı güzel oluyor.
Servis ederken bardaklara 1 tatlı kaşığı bal, çeyrek limon koyarak servis ediyoruz..
Sıcak sıcak tüketiyoruz.
Hem mis gibi kokuyor, hem de tadı şahane...

İki ilgilenme, naza çekiyosun de. Baktın gücenmeye meyilli senin için doktordan randevu aldım bakalım gerçekten hasta mıymışsın de çıkar kokusu meydana. Belli ki senden ilgi görmenin yolunu bulmuş.

Imm ben bunu deneyeyim bi eve gidince.
Ben hasta olmasam da yaparım böyle şeyler severim bitki çaylarını.
Sende iç de bebişin gelmesine az kalmış rahatlasın oda

Evet bazen öyle oluyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten gidip iyileşmesine yardımcı olcak imkanım bile yok. Mesela bu hafta yanıma gelcekti hastalandı.
İki ilgilenme, naza çekiyosun de. Baktın gücenmeye meyilli senin için doktordan randevu aldım bakalım gerçekten hasta mıymışsın de çıkar kokusu meydana. Belli ki senden ilgi görmenin yolunu bulmuş.

Keşke aynı şehirde olsak yapardımda işte. Sürekli farklı yer ama yani mutlaka bi yeri acır sancır hastalanır delircem artık.

Aynı benim kayınvalidem öyle. Yanına gidesim gelmiyor hastalıklarını dinlicem yine patlıcam sonunda diye. Ama tabi sevgili olunca iş başka. Sen patlayabilirsin

Sogukta mi çalışiyor yada hic dikkat etmiyor mu ki?
Senin yapacağın tek sey doktora git ekinezya(bagisikligi kuvvetlendirir) ic demek icmezse de bir kutu sallama bitki cayi gönderin.
Uzak mesafe iliskisi böyle maalesef.

Valla hastalabilirde abartmasını anlamıyorum bi yere gitcektim giyindim sonra yıkıldım gidemedim filanlar.. Ben yattım hasta olupda ertesi güne yıkılmaca olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…