- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
Dört yıl acil doktoru bende acil hemşiresi işi batsınne kadar süredir berabersiniz ne iş yapıyor sen ne iş yapıyorsun, yaptığın fedakarlıklar neler, valla o fedakarlıkları karşılık bekleyerek yapmamak lazım, karşılığı olmuyor çünkü
konuyu kısıtlı yazmıssın tam yorum yapamaycağım ama soğumus gibiBunaldım daraldım ağlamak tan bıktım usandım artık ilgisiz diye konu açmıştım bugün yine akşama kadar yazmadı nöbetçiydi dokuz gibi ben yazdım işim bitsin yazarım dedi sonra uyuyorum diye mesaj atmış konuşmayacakmiyız dedim başım ağrıyor dedi senin triplerini çekemem dedi ve uyudu çok zoruma gitti o kadar yaptığım iyilikler fedakarlıklar hiçbirinin önemi Yok onun için akıl verin bana
Dört yıl acil doktoru bende acil hemşiresi işi batsın
Havasından her Zamn böyle kiyani belki çok yorgundu, ters bi hastaya denk gelmişti bilemiyorum ki, neden direk çekemicem senin triplerini dedi
Aptallığındanbide okumus kültürlü olacak . doktor olmalam olmuyor işte . bu şeilde konusması yanlıs kibarca uykum var diyebilir
BilmiyormBitmiş gibi... Zorluyorsunuz gibi geliyor bu ilişkiyi. Ağlaya ağlaya sürdürmenin ne anlamı var ki anlamadım.
Havasından her Zamn böyle ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?