Sevgilim sürekli üzüyor beni

Sonu pek hayirli gibi gorunmuyor
Benimde iki yil once vardi buna yakin bi durum surekli uzup aglatiyordu en son sıkıldim deyip gitti 4-5 ay sonrada baskasiyla evlendi fazla üstüne duşme ayrilirsanda dunyanin sonu degil ilk baslarda öyleymiş gibi gorunsede degil.

ya bu doktor-hemşire ilişkileri pek gitmiyor gibi, bunun da sebebi çevre oluyor bence...

sen de sevgilinin totosunu kaldırmış olabilirsin, bi süre ilgisiz umursamaz davran derim
Ya biz liseden tanıyoruz birbirimizi bu durumu ikimizde fark olark görmedik oda göstermedi

Çok üzülürşm

Havası'ndan aptallığı'ndan acil doktorluğu'dan, stresli'liğinden
Biraz mola verin düşmeyin bu kadar üzerine .

Ya biz liseden tanıyoruz birbirimizi bu durumu ikimizde fark olark görmedik oda göstermedi

işte demek istediğim bu zaten, çevresinden ailesinden bi yerlerden eleştiri almaya başlamış olabilir, bence kesinlikle saçmada...

küçük yaşta flört de bi etken, yaş ilerledikçe insanlar farklı yönlere doğru değişmeye gelişmeye başlarsa kafa yapısı olarak ilişki bitiyor, benzer yönlere doğru gitmiyorsunuz demekki

Neyse hayırlısı olsun artık

Bir gelecek dusunuyrsan ayrilmalisin cnm yapma kendine iskence etme.zorluk yasamazsn zaten adam yok ki.

bence adamı boğmuşsunuz ve artık sizle konuşmayı bir külfet olarak görüyor.

yani şöyle çok yoğunken "neden benle konuşmuyorsun ilgi göstermiyorsun blabla" derseniz adam bıkmıştır en ufak fırsatında sizi arayacak olsa da aramamayı tercih ediyordur.

nöbet çıkışı uyurken aramak da biraz düşüncesizlik açıkçası.

Hayır ya kesinlikle üzerine fazla gitmiyorum ama ben gitmedikçe o daha çok uzaklaşıyor bende artık bunalıyorum bu durumdan

Hayır ya kesinlikle üzerine fazla gitmiyorum ama ben gitmedikçe o daha çok uzaklaşıyor bende artık bunalıyorum bu durumdan

bence size öyle geliyor. doktor erkek arkadaşlarımın doktor olmayan sevgilileriyle en büyük problemi bu.

her zaman kızlar "benimle yeterince ilgilenmiyorsun" diyorlar ve mesleğini bahane ettiklerini sanıyorlar. hatta aileler bile anlamıyor, bir 5 dk sı bile yok mu ya diyorlar ama evet bazen o 5 dk bile olmuyor.

ben bazen sevgilimden 12 saat haber alamıyorum hatta bu süre daha da uzuyor. ama biliyorum ki adamın işemeye bile vakti olmuyor o sırada. olunca arıyor zaten.

siz de demişsiniz hep o uygun olduğunda arıyor diye, e o daha az uygun oluyorsa normal değil mi böyle olması?

tabi bu ilgi sizin için yeterli değilse ayrılın yine sonuçta herkes buna katlanmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…