- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bende öyle düşünüyorumKonuşmayacak mıyız cümlesini trip olarak algılayan bir erkek kaybedilir bence yaa, değer yani.
valla bence ilişki laçkalaşmıs yanlıs anlama ama sıkı tutmak lazımAptallığından
Ya biz liseden tanıyoruz birbirimizi bu durumu ikimizde fark olark görmedik oda göstermediya bu doktor-hemşire ilişkileri pek gitmiyor gibi, bunun da sebebi çevre oluyor bence...
sen de sevgilinin totosunu kaldırmış olabilirsin, bi süre ilgisiz umursamaz davran derim
Çok üzülürşmSonu pek hayirli gibi gorunmuyor
Benimde iki yil once vardi buna yakin bi durum surekli uzup aglatiyordu en son sıkıldim deyip gitti 4-5 ay sonrada baskasiyla evlendifazla üstüne duşme ayrilirsanda dunyanin sonu degil ilk baslarda öyleymiş gibi gorunsede degil.
Artık usandım resmen ben yürütüyorumvalla bence ilişki laçkalaşmıs yanlıs anlama ama sıkı tutmak lazım
BilmiyorumNiye hala sevgilin?
sevgisine inanmıyorsan bitir bence . sana sevdiğini ne derece hissettiryr bu onemlş ve tabi senin onu sevmen. ama iş senin sevmenle bitmiyor onun da sevmesi gerekşyor . tek tarflı olmazArtık usandım resmen ben yürütüyorum
Ya biz liseden tanıyoruz birbirimizi bu durumu ikimizde fark olark görmedik oda göstermedi
Ben artık sevmediğini düşünüyorumsevgisine inanmıyorsan bitir bence . sana sevdiğini ne derece hissettiryr bu onemlş ve tabi senin onu sevmen. ama iş senin sevmenle bitmiyor onun da sevmesi gerekşyor . tek tarflı olmaz
hmm ama yoğunluğuda onemli bi de su var yani sevmese 4 yıl ?Ben artık sevmediğini düşünüyorum
Neyse hayırlısı olsun artıkişte demek istediğim bu zaten, çevresinden ailesinden bi yerlerden eleştiri almaya başlamış olabilir, bence kesinlikle saçmada...
küçük yaşta flört de bi etken, yaş ilerledikçe insanlar farklı yönlere doğru değişmeye gelişmeye başlarsa kafa yapısı olarak ilişki bitiyor, benzer yönlere doğru gitmiyorsunuz demekki
ÇEkemiyorlm artık hep o istediğinde konuşuyoruz hep o başlatmak zorunda o aramalı ben bilmiyorum bunnları kaldıramıyorum artıkhmm ama yoğunluğuda onemli bi de su var yani sevmese 4 yıl ?
Hayır ya kesinlikle üzerine fazla gitmiyorum ama ben gitmedikçe o daha çok uzaklaşıyor bende artık bunalıyorum bu durumdanbence adamı boğmuşsunuz ve artık sizle konuşmayı bir külfet olarak görüyor.
yani şöyle çok yoğunken "neden benle konuşmuyorsun ilgi göstermiyorsun blabla" derseniz adam bıkmıştır en ufak fırsatında sizi arayacak olsa da aramamayı tercih ediyordur.
nöbet çıkışı uyurken aramak da biraz düşüncesizlik açıkçası.
Hayır ya kesinlikle üzerine fazla gitmiyorum ama ben gitmedikçe o daha çok uzaklaşıyor bende artık bunalıyorum bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?