Sevgilim sürekli üzüyor beni

Benim bildigim, mutlu olmak, deger vermek/gormek icin biriyle beraber olur insan.. Horlanmak, terslenmek, mutsuz hissetmek icin degil..
Ha belki adam haklidir, biseyler olmustur veya gercekten biktirmissindir; konuda pek detay yok, bilemedim o yuzden.. Ama terslemesi, "seni cekemem simdi" gibi sozler sarfetmesi cok yanlis..

Reactions: Yeu
Hiçbir sorun yoktu

Ayrılmak istediğimi nedenleriyle beraber söyledim hiçbirisini kabuk etmiyor sürekli arıyor açmıyorum bir günlük yapacak biliyorom yine eski ilgisiz haline döner Emin'im

Ayrılmak istediğimi nedenleriyle beraber söyledim hiçbirisini kabuk etmiyor sürekli arıyor açmıyorum bir günlük yapacak biliyorom yine eski ilgisiz haline döner Emin'im
Çok iyi yapmışsın, sen yapmasan o yapacaktı. Başkalarına vakit ayirabiliyorsa sana da ayırabilirdi. Arasın dursun şimdi

İnsanlar yazdıklarınızın tam tersini yaşamak için ilişki yaşar. Bundandır ki, biraz da mantık ışıklarını yakmanızı öneririm. Zira çok ağlayacağınız kesin. Ayrıca ayrılmayı asla kabul etmiyor kısmı da biraz... Nasıl desem. Neyse siz bu işi tekrar gözden geçirin.

Ama konu sahibi de hemşireymiş. Yani bu işlerin dışında biri değil ki. Oda nöbet tutup yoruluyordur. Halden anlıyordur diye düşünüyorum. hastanede tek yorulan doktor mu?

Şuan bütün sorunları bir günlük baş ağrısına bağladı ve ben baş ağrısına trip atan kız oldum bilakis yalan söylüyor kendini aklıyor beni yeriyor

Ama konu sahibi de hemşireymiş. Yani bu işlerin dışında biri değil ki. Oda nöbet tutup yoruluyordur. Halden anlıyordur diye düşünüyorum. hastanede tek yorulan doktor mu?
Kesinlikle öyle ya benim gibi anlayışlı birisini kesinlikle bulamaz ayrıca tek te çalışmıyor iki kişi dönüşümlü çalışıyorlar r

yoo öyle bir şey demedim sağlık sektöründe olsa da böyle oluyor. mesela dişçi-doktor ilişkisinde vs de aynı şeyleri duydum.

hemşireler de yoğun olsalar da bazı bölümler özellikle çok korkunç yoğun oluyor doktorlar için. cerrahi bölümler ve acil özellikle. ve çalışma şartları daha farklı hemşireler daha insani saatlerde çalışıyorlar, nöbet saatleri daha az oluyor. doktorlar 24 saat ya da 36 saat giriyorlar hemşireler sanırım 12 saatti tam hatırlayamıyorum.

Olayda trip cekemeyecek biri varsa o da sizsiniz..
Basim agriyor tribini cekemem de ne demek ?
Bunu soylemeninde bir usulu var ..

Söyledikleriniz asistanlar için geçerlidir sanıeım. Uzmanların o kadar yoğun olduğunu zannetmiyorum. Asistanlık ta geçici bir şey. Tanıdıklarım var sağlık sektöründe o sebeple söylüyorum bunlar. Ve gerçekten hemşirelerin ne çalışma şartları ne de maaşları insani değil...

Hayır bende 24 saat çalışıyorum

Ya bu konunun aynısı vardı.
Erkek acil doktoru kız hemşire.
Konu ilgisizlikti.
Bu kadar tesadüf olamaz yani.
2. Üyeliğiniz mi?

Pratisyen tusa girdi uzman değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…