- 8 Eylül 2021
- 1.174
- 356
- 73
- Konu Sahibi Menekse2000
çok uzun yazmışsınız cidden hepte aynı şeyi tekrarlamışsınız. yazıda konuşur gibi gerçektende hiç akıcı değil. konuya başlarken önce kaç yıldır birliktesiniz vs gibi başlasanız ne güzel olurdu. neyse sanırım siz çalışmıyorsunuz acilen kendinize bir uğraş bir iş bulun. evet ilgisiz kalmak sürekli yoğun birinin armasını beklemek bu şekilde zor olur ama oda aradığında siz müsait olmayın hatta açmayın. merak etsin sizi çantada keklik olmayın. ama merak etmeyin sizi terketmez. ederse de yol verin gitsin zaten sanırım ailenizde istemiyorBu hafta sonu 2 gün boyunca akşam mesai yapti arkadaşının sirketinde arkadaşı onu oraya almak istiyormuş , parasını da aldı tabi. Suaralar tarla işleri de var tarlayla ilgileniyor hatta işten izin almıştı bazi akşamlar iş çıkışı gittiği de oluyordu bir süre izin aldığı süreçte hep oralardaydı buluşmaya da çağırdı kaç kere hakkını yemeyeyim ben müsait olamadım rahatsizdim o ara hep. Neyse günlerdir azıcık bile konuşamıyoruz az önce ağladım hüngür hüngür ve şu var ki ona kıyamadığım için kendime kıyıyorum ona söyleyemiyorum bunu üst üste geliyor geliyor en sonunda patlıyorum. Dünde işten çıktı arkadaşının annesine bi de komşusuna gitti biri yoğun bakimdaymis biri de ameliyat olmuş geldi 11 12 gibi aradi azıcık konuşmaya kalmadı uyudu kaldi hatta wp den konusuyorduk yazdı çıktı 10 dk sonra bir daha geldi bunu 2 kere yaptı sonra baktım uyumuş zaten hayır zaten o saatte gelmissin orda bana odaklanman gerekmez mi uyuyup kalıyor tekrar mı kalkiyor anlamıyorum ki. Gönlümü alıyor hemen unutayım kızmayayım istiyor ben her şeye anlayışlı davranamam ki günlerdir 1 saat bile konuşamadık zaten ben akşamları da zor bela konuşuyorum kısık sesle yani o kadar sinir bozucu bisey ki biri geliyor biri çağırıyor vs o da bana öyle yapınca çok moralim bozuluyor. Her konuda iyidir hoştur ama gorusmedigimiz zamanlarda zaman ayırması çok çok az haber verir sorar beni yazar ama haber vermelik orda olduğumu iyi olduğumu bilsin işine devam etsin o şekilde. Arar haber verir Allah var o konularda sorumluluk sahibi üst üste arar ya bana çok katkısı oldu maddi manevi Allah razı olsun ama gel gelelim sohbet muhabbet edemiyoruz beklemekten yoruluyorum devamlı böyle olunca çok üzülüyorum ve kendisi bana başlarda hep şey derdi ben daha çok yüz yüze insanıyım ya da sesli konuşma insanıyım mesajlaşmayi sevmiyorum öyle bir yönü de ver bilmiyorum gerçekten yoğun ama bende idare edemiyorum artık bunalıyorum elimde değil hafta sonu mesela saat 10 a kadar mesaiye kaldı abartıyor muyum bilmiyorum ama devamlı beklemek çok yoruyor insanı zaten ailemle görüşmek istiyor konuşmak istiyor bizimkiler suan konuşmaya pek gönüllü değil arada ben kaldım zorla da konusturamam ki onlardan sebep de uzaklaştığını düşünüyorum kızdığını ailemle kaynaşmak tanımak istiyor haklı olarak bir teyzem tanıştı o kadar. Bu akşam da yüzümü yıkayayim uyuyup kalmayayım dedi gitti 20 dk gelmedi sonra geldi uyuyayım mi izin veriyor musun falan yaptı bende uyu dedim emin misin kızma sakın falan diyor bu sefer uzatacaktim nornalde bu konuda kolay kolay üstüne gitmem gerçekten çok dolmustum yazdim sonra sildim mesajlardan yazdığımı