Sevgilim sürekli yoğun?

Yaşı küçük değil. Empati yapılacak bir durumu da yok. Bu kadar konu açmak normal değil.
Ben 36 olduğum için bana küçük geldi:) normal olup olmadığına direkt karar verecek merci değiliz sanki. Bence normal, olabilir yani derdi bu ve sorup duruyor şu an aklında bu var neyi sorsun🤷‍♀️

Ben 36 olduğum için bana küçük geldi:) normal olup olmadığına direkt karar verecek merci değiliz sanki. Bence normal, olabilir yani derdi bu ve sorup duruyor şu an aklında bu var neyi sorsun🤷‍♀️
Üyenin son bir senede açtığı tüm konular;

• Sevgilim evlendikten sonra anne babasıyla kalacağımız söylüyor kararsızım ne yapmalıyım?
  • 20li yaşlarında genç bir kızım bana önerileriniz, bunu yap bunu yapma dediğiniz neler var?
  • Ben yanlış mı yaptım yoksa haklı mıyım nasıl davranmam gerekiyor?
  • Erkeğin anneci olması ciddi bir sorun mu?
  • Evleneceğimiz kişiyi rüyamızda görebilir miyiz, bunun duası var mı?
  • Dgs ye az kaldı bu sene girsem mi? Bir yerde çalışıp seneye mi girsem kararsızım ne yapmalıyım?
  • 24 yaşında hayatımı düzene koyabilir miyim?
  • 2 3 sene asgariye çalışmak mı yoksa 2 3 sene atanmayı beklemek mi?
  • Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum
  • Diş doktoru bilerek mi yapıyor yoksa cidden sorumsuz mu?
  • Canımı çok yaktı ama şu an çok mutlu neden?
  • Her kadının elinde mutlaka mesleği olmalı mı?
  • Bu sitede motivasyon kazanmak
  • Ailenizin istemediği arkadaşınızla ilişkiyi keser miydiniz?
  • Ders çalışamama durumum anksiyete ve okb yüzünden mi?
  • Hayatınız boyunca iyi ki yaptım dediğiniz neler oldu?
  • Objektif yorumlarınızı bekliyorum
  • Böyle bir durumda ne yapardınız?
  • Geçmişle yüzleşmek
  • Diş teli sorunu
  • Çok acil yardımınıza ihtiyacım var
  • Uzun süreli ilişkiden yeni çıkmış erkek?
  • Evlendikten sonra insanlar neden değişiyor?
  • Evlenince arkadaşlıklar neden biter?
  • Aile evi geçimsizliği
  • Verecek cevap bulamıyorum
  • Oğulcj anneyle yaşamak
  • Umursanmamak
  • Üniversite hasreti
  • Anannemle tartıştık kim haklı?
  • Sevgilimle aram bozuldu
  • Böyle biriyle yaşamaya nasıl sabredebiliriz?
  • Bu kızın peşine düşsem mi?
  • Gerçek sevgiyi bulmak istiyorum
  • Sevgilim haklı mı?
  • Benden yorulduğunu söyledi soğuk yapıyor?
  • Ailem çok baskıcı ne yapmam lazım?
  • Baskıcı ailem var me yapabilirim?
  • Akrabalarım neden beni sevmiyor?
  • Sevgilimle aramda olanlar?
  • Bana karşı neden değişti?
  • Artık çok bunaldım bu kadının derdi ne?
  • Sevgilim az zaman ayırıyor ne yapmalıyım?
  • Sevgilinizin yakın arkadaşını eşine yazmasını normal karşılar mısınız?
  • Arkadaşım ilişkisine nazar değdirmemden korkuyor
  • Yakın arkadaşımın düğününe gittim hiç yüzüme bakmadı
  • Herkes hayatımdan bir bir çekip gidiyor ne yapıcam?
  • Sevgilimin yaptığı normal mi?
  • Sevgilimin ablası?
  • Erkek arkadaşımı seviyorum ama onun önünü kapatıyorum gibi geliyor
  • Burdan başka dertleşecek yerim yok
  • Mahçup olmaktan korkuyorum bakar mısınız?
  • Geçmişini sevgilisinden saklayan erkek?
  • Niye bu kadın bu kadar memnuniyetsiz?
  • Annemle kavgamız
  • Arkadaşıma gittim diye trip yiyorum
  • Tartıştım pişmanım
  • Seven erkek bekler mi?
Son olarak sevgilim sürekli yoğun?

Bütün içerikler aynı.

Üyenin son bir senede açtığı tüm konular;

• Sevgilim evlendikten sonra anne babasıyla kalacağımız söylüyor kararsızım ne yapmalıyım?
  • 20li yaşlarında genç bir kızım bana önerileriniz, bunu yap bunu yapma dediğiniz neler var?
  • Ben yanlış mı yaptım yoksa haklı mıyım nasıl davranmam gerekiyor?
  • Erkeğin anneci olması ciddi bir sorun mu?
  • Evleneceğimiz kişiyi rüyamızda görebilir miyiz, bunun duası var mı?
  • Dgs ye az kaldı bu sene girsem mi? Bir yerde çalışıp seneye mi girsem kararsızım ne yapmalıyım?
  • 24 yaşında hayatımı düzene koyabilir miyim?
  • 2 3 sene asgariye çalışmak mı yoksa 2 3 sene atanmayı beklemek mi?
  • Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum
  • Diş doktoru bilerek mi yapıyor yoksa cidden sorumsuz mu?
  • Canımı çok yaktı ama şu an çok mutlu neden?
  • Her kadının elinde mutlaka mesleği olmalı mı?
  • Bu sitede motivasyon kazanmak
  • Ailenizin istemediği arkadaşınızla ilişkiyi keser miydiniz?
  • Ders çalışamama durumum anksiyete ve okb yüzünden mi?
  • Hayatınız boyunca iyi ki yaptım dediğiniz neler oldu?
  • Objektif yorumlarınızı bekliyorum
  • Böyle bir durumda ne yapardınız?
  • Geçmişle yüzleşmek
  • Diş teli sorunu
  • Çok acil yardımınıza ihtiyacım var
  • Uzun süreli ilişkiden yeni çıkmış erkek?
  • Evlendikten sonra insanlar neden değişiyor?
  • Evlenince arkadaşlıklar neden biter?
  • Aile evi geçimsizliği
  • Verecek cevap bulamıyorum
  • Oğulcj anneyle yaşamak
  • Umursanmamak
  • Üniversite hasreti
  • Anannemle tartıştık kim haklı?
  • Sevgilimle aram bozuldu
  • Böyle biriyle yaşamaya nasıl sabredebiliriz?
  • Bu kızın peşine düşsem mi?
  • Gerçek sevgiyi bulmak istiyorum
  • Sevgilim haklı mı?
  • Benden yorulduğunu söyledi soğuk yapıyor?
  • Ailem çok baskıcı ne yapmam lazım?
  • Baskıcı ailem var me yapabilirim?
  • Akrabalarım neden beni sevmiyor?
  • Sevgilimle aramda olanlar?
  • Bana karşı neden değişti?
  • Artık çok bunaldım bu kadının derdi ne?
  • Sevgilim az zaman ayırıyor ne yapmalıyım?
  • Sevgilinizin yakın arkadaşını eşine yazmasını normal karşılar mısınız?
  • Arkadaşım ilişkisine nazar değdirmemden korkuyor
  • Yakın arkadaşımın düğününe gittim hiç yüzüme bakmadı
  • Herkes hayatımdan bir bir çekip gidiyor ne yapıcam?
  • Sevgilimin yaptığı normal mi?
  • Sevgilimin ablası?
  • Erkek arkadaşımı seviyorum ama onun önünü kapatıyorum gibi geliyor
  • Burdan başka dertleşecek yerim yok
  • Mahçup olmaktan korkuyorum bakar mısınız?
  • Geçmişini sevgilisinden saklayan erkek?
  • Niye bu kadın bu kadar memnuniyetsiz?
  • Annemle kavgamız
  • Arkadaşıma gittim diye trip yiyorum
  • Tartıştım pişmanım
  • Seven erkek bekler mi?
Son olarak sevgilim sürekli yoğun?

Bütün içerikler aynı.
15 tanesi filan sevgilisiyle ilgiliymiş üyenin çalışması kendini geliştirmesi gerek ama şu an ihtiyacı bu demekki anlayamıyor bazı şeyleri 🤷‍♀️ yine de patetik olarak görmüyorum ben yada direkt bir kişiye öyle denmesi bence hoş değil.
Benimde 7-8 aydır diz ağrım var ve hayatım durdu sürekli aklımda dizlerim çünkü her adımımda ağrıyor. Sürekli onla ilgili konu açıyorum. 2016 dan beri üyeyim ve kk yı hiç bu kadar kullanmamıştım. Dönem dönem olabilir bence birçok insan için bu tarz şeyler

15 tanesi filan sevgilisiyle ilgiliymiş üyenin çalışması kendini geliştirmesi gerek ama şu an ihtiyacı bu demekki anlayamıyor bazı şeyleri 🤷‍♀️ yine de patetik olarak görmüyorum ben yada direkt bir kişiye öyle denmesi bence hoş değil.
Benimde 7-8 aydır diz ağrım var ve hayatım durdu sürekli aklımda dizlerim çünkü her adımımda ağrıyor. Sürekli onla ilgili konu açıyorum. 2016 dan beri üyeyim ve kk yı hiç bu kadar kullanmamıştım. Dönem dönem olabilir bence birçok insan için bu tarz şeyler
Psikolojik destekle çözülür bu şeyler. Buraya sürekli konu açarak, aynı yorumları görerek ve aksiyon almayarak değil.

Psikolojik destekle çözülür bu şeyler. Buraya sürekli konu açarak, aynı yorumları görerek ve aksiyon almayarak değil.
Eminim biliyorsunuzdur psikolojik destek süreci uzun ve bir anda sihirli değnekle düzelmiyor insanlar da destek için veya aynı şeyleri yaşayanlarla konuşmak için konu açıyor
Konu sahibine iyi geliyorsa yapabilir bir sakınca görmüyorum ben

Kız aynı yorumları sana yazmayalım diye yapıyosun dimi 😂 Onunla empati yaptın bu güzel bişey (heralde) ama biraz da bizimle empati yapın , dışardan nasıl görünüyor , bunaltıyor diye birbirinizin konularına ve yorumlarına bakın konu sahibiyle dsdahs

Kız aynı yorumları sana yazmayalım diye yapıyosun dimi 😂 Onunla empati yaptın bu güzel bişey (heralde) ama biraz da bizimle empati yapın , dışardan nasıl görünüyor , bunaltıyor diye birbirinizin konularına ve yorumlarına bakın konu sahibiyle dsdahs
Ahahahah🤣🤣
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali bak kız boş iş yok güç yok ben de öyleyim raporluyum evdeyim napıyim derdim de var konu açıyorum😁
Dedim zaten aynı üyeler var genelde yorum yapan onlar da sıkılıyor iki tarafta haklı diye
Her ne olursa olsun konu açanlara bir tık hassas davranılmalı size göre çok basit gelebilir ama onun dünyası yıkılmıştır ben böyle düşünüyorum

Ahahahah🤣🤣
eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali bak kız boş iş yok güç yok ben de öyleyim raporluyum evdeyim napıyim derdim de var konu açıyorum😁
Dedim zaten aynı üyeler var genelde yorum yapan onlar da sıkılıyor iki tarafta haklı diye
Her ne olursa olsun konu açanlara bir tık hassas davranılmalı size göre çok basit gelebilir ama onun dünyası yıkılmıştır ben böyle düşünüyorum
Bak bu hassas halimiz düşün 😂 Belki sizlerle benzer yollardan geçip üstüne daha ağır şeyler görüp yaşadığımız için boş geliyordur bu muhabbetler anlamadığımız için değil 🤔 Burda bazı profilleri aşırı merak ediyorum dış görünüşlerini ve doğal ortamlarını falan. Onlardan biri de sensin. Aslında güzel bir hayatın , iyi bir işin, kendini geliştirmiş biri ve nedense güzel ve eğlenceli bir kadın olduğunu düşünüyorum ama bi yerlerde bi yanlış var bakış açını düzeltirsen herşey yoluna girecek gibi

Bu hafta sonu 2 gün boyunca akşam mesai yapti arkadaşının sirketinde arkadaşı onu oraya almak istiyormuş , parasını da aldı tabi. Suaralar tarla işleri de var tarlayla ilgileniyor hatta işten izin almıştı bazi akşamlar iş çıkışı gittiği de oluyordu bir süre izin aldığı süreçte hep oralardaydı buluşmaya da çağırdı kaç kere hakkını yemeyeyim ben müsait olamadım rahatsizdim o ara hep. Neyse günlerdir azıcık bile konuşamıyoruz az önce ağladım hüngür hüngür ve şu var ki ona kıyamadığım için kendime kıyıyorum ona söyleyemiyorum bunu üst üste geliyor geliyor en sonunda patlıyorum. Dünde işten çıktı arkadaşının annesine bi de komşusuna gitti biri yoğun bakimdaymis biri de ameliyat olmuş geldi 11 12 gibi aradi azıcık konuşmaya kalmadı uyudu kaldi hatta wp den konusuyorduk yazdı çıktı 10 dk sonra bir daha geldi bunu 2 kere yaptı sonra baktım uyumuş zaten hayır zaten o saatte gelmissin orda bana odaklanman gerekmez mi uyuyup kalıyor tekrar mı kalkiyor anlamıyorum ki. Gönlümü alıyor hemen unutayım kızmayayım istiyor ben her şeye anlayışlı davranamam ki günlerdir 1 saat bile konuşamadık zaten ben akşamları da zor bela konuşuyorum kısık sesle yani o kadar sinir bozucu bisey ki biri geliyor biri çağırıyor vs o da bana öyle yapınca çok moralim bozuluyor. Her konuda iyidir hoştur ama gorusmedigimiz zamanlarda zaman ayırması çok çok az haber verir sorar beni yazar ama haber vermelik orda olduğumu iyi olduğumu bilsin işine devam etsin o şekilde. Arar haber verir Allah var o konularda sorumluluk sahibi üst üste arar ya bana çok katkısı oldu maddi manevi Allah razı olsun ama gel gelelim sohbet muhabbet edemiyoruz beklemekten yoruluyorum devamlı böyle olunca çok üzülüyorum ve kendisi bana başlarda hep şey derdi ben daha çok yüz yüze insanıyım ya da sesli konuşma insanıyım mesajlaşmayi sevmiyorum öyle bir yönü de ver bilmiyorum gerçekten yoğun ama bende idare edemiyorum artık bunalıyorum elimde değil hafta sonu mesela saat 10 a kadar mesaiye kaldı abartıyor muyum bilmiyorum ama devamlı beklemek çok yoruyor insanı zaten ailemle görüşmek istiyor konuşmak istiyor bizimkiler suan konuşmaya pek gönüllü değil arada ben kaldım zorla da konusturamam ki onlardan sebep de uzaklaştığını düşünüyorum kızdığını ailemle kaynaşmak tanımak istiyor haklı olarak bir teyzem tanıştı o kadar. Bu akşam da yüzümü yıkayayim uyuyup kalmayayım dedi gitti 20 dk gelmedi sonra geldi uyuyayım mi izin veriyor musun falan yaptı bende uyu dedim emin misin kızma sakın falan diyor bu sefer uzatacaktim nornalde bu konuda kolay kolay üstüne gitmem gerçekten çok dolmustum yazdim sonra sildim mesajlardan yazdığımı

Sevgilinize annesini avm’de kaybetmiş çocuk kaygısı ile yaklaşırsanız ilişkinizi yıpratırsınız.
Kendinize her zaman biyolojik yaşınızı hatırlatın.
En az yirmili yaşlarınızda olduğunuzu varsayıyorum.
O yaşlarda biri ilgi çetelesi tutmaz.
Görüştüğü vaktin tadını çıkarmaya odaklanır.

Bak bu hassas halimiz düşün 😂 Belki sizlerle benzer yollardan geçip üstüne daha ağır şeyler görüp yaşadığımız için boş geliyordur bu muhabbetler anlamadığımız için değil 🤔 Burda bazı profilleri aşırı merak ediyorum dış görünüşlerini ve doğal ortamlarını falan. Onlardan biri de sensin. Aslında güzel bir hayatın , iyi bir işin, kendini geliştirmiş biri ve nedense güzel ve eğlenceli bir kadın olduğunu düşünüyorum ama bi yerlerde bi yanlış var bakış açını düzeltirsen herşey yoluna girecek gibi

Konu sahibinin konusu bana da öyle geldi kesinlikle ama yaşına göre normal bence elimden geldiğince kırıcı olmamaya çalışıyorum üyelere karşı. Bazen durumun ortasındayken insan anlayamıyor ne denirse densin o durumdan çıkacak zaman geçecek ancak öyle dank ediyor.
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ☺️ Kendimden ve hayatımdan son derece memnunum ben de. Hastalık süreci ağır geldi psikolojim bozuldu. Bende mükemmelliyetçilik var kendimi sorumlu tutuyorum herşeyden Ama toparlıyorum farklı çıkış stratejileri geliştiriyorum. İyileşme yoluna da girdim diye düşünüyorum her anlamda inşallah☺️

E biz sana adam sana vakit ayırmıyor dediginde duzeldi o, bir konuya bakip yorum yapmayin diyordun. Simdi ayni seyi yazmışsın.

Bu adam seni aylar önce de aramiyordu. Hatta konuşmadığımız zaman bana bile bana sinir stres yaptiriyorsun diyordu.

Demek ki düzelmemis 🤷🏻‍♀️

Neyse sen yine bir suru savunmaya gececeksin nasilsa. Havanda su dövüyoruz.

Yarin hangi konuyu acacaksin kismetse, belli mi program?

Sevgilimin sürekli yoğun olup bana zaman ayirnamasi sohbet edemeyişimiz beni çok yoruyor. Tarlasıyla uğraşıyor izin aldi iş yerinde hatta iş çıkışları bile gidiyor bazen tarla işi geçici süre hep böyle gitmeyecek mevsimlik. Hafta sonu da arkadaşının iş yerinde çalıştı 2 gün mesai yaptılar öyle olunca da 2 haftadır hiç konuşamadık. Bu sadece sok 2 haftadır olan bişey değil tabiki öncesi olduğu için ben sıkıldım ve yoruldum. 2 haftadır bir aksam bile konuşamadık haber vermek için arıyor o konularda sorumluluk sahibi ama genel olarak doğru düzgün konuşamıyoruz mola da telafi etmek için arıyor 5 dk lik hep böyle bende molada aradığında açmak istemiyorum hiç zaman ayırması 5 dk arayınca hemen yumusamami istiyor ve bu duruma alismis kolay kolay kızmıyorum asla cok boğazıma tak edince bakıyor öyleyim arıyor molada 5 dk gönlümü almak için. Cok sabrediyorum bu konuda ona gercekten çok. Tamam maddi manevi bana desteği oluyor onların çok iyi biliyorum ama sohbet edememek bu kadar uzun süre konuşamamak insanı bir yerden sonra çok yoruyor.(Birçok yorumdan sonra tekrar düzenledim)
O da senden bıkmıştır artık. Lütfen bazı şeyleri biraz akışına bırak.

bu avmde senin yanından yürümeyen eleman mıydı ? seni tanımıyor gibi
yürüyordu, biri görür diye telaşlanıyordu ergen kız gibi 😂
oyyy.

kız 1 senede 15 tane konu açmış sevgiliyle ilgili yukarıda döküm var -hepsi aynı sevgili mi?

ama ilişkideki esas meseleler sizin dediğiniz şey ve
E biz sana adam sana vakit ayırmıyor dediginde duzeldi o, bir konuya bakip yorum yapmayin diyordun. Simdi ayni seyi yazmışsın.

Bu adam seni aylar önce de aramiyordu. Hatta konuşmadığımız zaman bana bile bana sinir stres yaptiriyorsun diyordu.
bu.

zaten 2 hatırlatma da benzer nitelikte (demek 15 konu açmasa biz olayın aslını bilemiycez normal ilişki gibi yorum yapcaz)

15 konu açması bölük pörçük biraz onun hatırladığı biraz bunu hatırlardığı olunca aslında konu oturmuş -bence.

bu kız evden çıkamıyordu bir de sanki demi? aile durumları netameli idi. ayda 1 zor çıkan kız da bu muydu? (emin değilim)

Siz ne istiyorsunuz , ilk onu düşünün. Bu adam evlendikten sonra da böyle olacak. İşi azalır değişir diye düşünmeyin, değişmeyecek.

Eşim de çok çalışırdı. Memur kendisi. İşi yeri değişti, kendisi değişmedi. İşlerini organize edemediğini düşünüyorum. Yanında çalıştığımda gördüm kendisini…

Hepsini okuyamadım diğer arkadaşlara katılıyorum. Kısaltın sadece konunun özünü yazın.
Aslında çalışkan olmaları güzel de siz bu durumdan zorlanıyor musunuz

Bence onun yanında çalışma teklifini kabul etmen iyi olur. Sen evde boş durunca sürekli aklında o var, durmadan düşünüyorsun, ne zaman yazar diye bekliyorsun kafaya takıyorsun. Ama çalışsan kafaya takacak durum kalmaz. Hem de birbirinizi görmüş olursunuz.
Çalışicam tabiki haber bekliyorum. Onun yanında çalışma meselesini aileme söyledim sıcak bakmadilar evet evde durmaktan calismamaktan kafam ona takılıyor devamlı aslında evde de isim gücüm um oluyor ama düşünün ki geceye kadar bekliyorum ama sonuç vasat sonra tekrar uyuyorum üzgün üzgün

çok uzun yazmışsınız cidden hepte aynı şeyi tekrarlamışsınız. yazıda konuşur gibi gerçektende hiç akıcı değil. konuya başlarken önce kaç yıldır birliktesiniz vs gibi başlasanız ne güzel olurdu. neyse sanırım siz çalışmıyorsunuz acilen kendinize bir uğraş bir iş bulun. evet ilgisiz kalmak sürekli yoğun birinin armasını beklemek bu şekilde zor olur ama oda aradığında siz müsait olmayın hatta açmayın. merak etsin sizi çantada keklik olmayın. ama merak etmeyin sizi terketmez. ederse de yol verin gitsin zaten sanırım ailenizde istemiyor
İlgisiz kalmak cidden çok zor ve kötü bir şey gecelere kadar beklemek konuşmayı konuşmak için can atmak ama sonuç çıkmaması hayır birde 2 haftadır insan 1 gece bile müsait olmaz mi yani tutar kendini ne bileyim

Back
X