Sevgilim takıntı mi yaptı?

Merhabay

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
330
211
23
Merhabalar.. Foruma yeni üye oldum ve birçok kişi gibi benim de ufak da olsa bir derdim var. Üniversite öğrencisiyim, sevgilim de öyle, güzel giden bir yillik bir ilişkimiz var Allah bozmasin ortak noktalarımiz var. Ama şimdilerde de kafama takılan bir şey. Belki size çok ufak gelecek ama... Erkek arkadaşımın "caliskanlik" takıntısı olduğunu düşünmeye başladım. Çalışkan biri. Ne güzel işte diyeceksiniz ben de öyle diyordum ama su sıralar takıntı haline getirdiğini düşünmeye başladım 20-21 yaşında bir üniversite öğrencisi aksam 5ten - 6dan sonra dışarıda kalınca huzursuz oluyor Ve asıl beni "bu normal mi acaba?" Diye düşünürten olay bu aksam yaşandı.Bugün bir kafede bulusalim dedi bulustuk ve bana arada "yoğunluktan fazla konusamiyoruz bu aralar" dedi.. cidden de oyle eskisine gore daha az bulusuyoruz ve aksamlari ders calistigi icin (tabi ben de itiraf edeyim onun kadar caliskan degilim ama ben de calisiyorum aksamlari tabi ki) mesajlasmiyoruz ben onunla ilgili mesaj attim görüldü ama cevap vermedi sonra da yazdım bi 10 dakika kadar daha çevrimiçi kalmasına rağmen mesajımi acmadi yaklaşık 45 dakikadır da cevap vermiyor...

Son düzenleme:
Sevgilin ornek bi evlat.Ama ornek bi sevgili mi bilemem.Kitap icin tribe giren bi erkek ilk defa duyuyorum acikcasi.Burslu mu okuyor?
Burslu değil ama ailesinin durumu da çok çok iyi degil

Sınıfın sevilmeyeni,çanı yükselteni
Bilemedim ki hiç,okuyunca istemsiz bir sinir oldum sadece

Ne güzel işte, daha ne istiyorsunuz ki, derslerini sallasaydı, aklı fikri gezmede tozmada olsaydı endişelenmeliydiniz. Sizi özlüyormuş, buluşuyormuş da daha ne, bu yoğun tempo elbet geçecek, şu an yapması gereken en doğru şeyi yapıyor sevgiliniz.
E bu kadar disiplinli birinin kitap için trip atması da normal bence. "Konuyla ilgili yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsin, kitaptan yazarım sana istersen" diye bir mesaj atabilirsiniz, eğer yine cevap gelmezse hiç üstüne gitmeyin, büyük olasılık derse adapte olmuştur.

Madem yazdın cevap vermedi cevrimici oldu yazmadı daha mesaj atma.

O kadar önemliyse sınav ve kitap unutmayacaktı sende kontrol etseymis madem. Suç sende değil.

Ayrıca o kadar çalışmış zaten ki sınavı final falan değil vize sadece. Abartmış biraz.

Tövbee Yarabbim canım kusura bakma ama yani takıntı haline getirmeyi gectim bu kendisi icinde sıkıntılı bir durum. Neden dersen ilerde is hayatinda da bu olur. Bende ünv ögrencisyim al calistim yattım yani ne var. Sıkıcı bir durum ve atalarımız bosuna dememis herseyin fazlası zarar. Ben böyle biriyle devam edemezdim galiba ilgi isterim bir kere ya bu ne kampa girmis gibi..

Aynen ben de öyle yeteri kadar hiç eksik bırakmadan çalıştım ve bitirdim. Ve evet eski ilgiyi arıyorum ama buyük konusmayayim ayrılığı dusunemem

Aynen ben de öyle yeteri kadar hiç eksik bırakmadan çalıştım ve bitirdim. Ve evet eski ilgiyi arıyorum ama buyük konusmayayim ayrılığı dusunemem
Hic kimse ayrilmak icin baslamaz iliskisine benim 5 yillik asla ayrilamam dedigim iliskim bitti. Ben mesela ilgisizlige gelemeyen biriyim cünkü.

sevgilin tipik "inek". hani şu curve ü yükseltenlerden :)) bölüm birincisi falan olmaya kasıyor olabilir.Ama suç kendisinde yani buluşmaya ders kitabıyla gidildiğini de ilk kez gördüm.getirdiyse de kitabını kontrol edecekti..seni çok özlediyse de kısa görüşüp sonra dersine dönecekti.
Umarım sana sonrasında "ayrılalım ben derslerime konsantre olamıyorum" gibi abuk bir bahaneyle gelmez

Yarın obur gün pes edebilirsin diyorsunuz yani? :/
Aynen öyle deli gibi sevdiğim birisi vardı. 5 yillik iliskim. Ama ben ona hediyeler süprizler yapardim hevesle. O 2 gün sonra bakardi ilgilenmezdi. Herseyi ben ayarlardim. Ilgi sifirdi. Ve artık kendimi erkek gibi onu kiz gibi hissetmeye basladm böyle garip tripler atiyordu. En sonunda bitti simdi cok pisman ama kalbimde his bırakmadı..

Canım eger arkadaşlarının ona söyledikleri alaycı konuşmaları sana gülerek hoşuna giderek ablatıyorsa evet çalışkan olmayı kafaya takmış takıntılı biridir evet ders çalışması iyi ama bence sınavlatınız sakinlediğinde ona cok fazla çalıştıgında konuları karıştırmıyormusun vs die konuya gir ve cok fazla abartmanın psikolojik etkisinden bahset tabi birde okudugu böl0me göre değişir eger cok önemli bir sınavı varsa trip atması gayet normal cünkü takıntı yapmış bence birşey yazma daha bekle o yazsın

Cevap yazdı.. yarın okuluna gelicem hem görüşmüş oluruz hem kitabı alırım vs dedi tatlı tatlı konuştu ondan sonra "yarın sınavdan düşük alırsam ağzına s.cicim... ona göre erkek kes" yazmış...
Daha iyi hissediyorsanız sevindim sizin icin

Tam da "bu bahaneyle senden ayrilmasin" yazan hanimefendinin üzerine icinde "ona göre erkek kes" tumcesi geçen bir mesaj yazmış... Genel konuşma hali bu aslında yani bu tarz bi şey ilk değil arkadaşlar arasında küfür falan da eder.. ben bu Cümlesini "yeni sevgili bulursun" tarzı bi şey anladım bilmiyorum. Şimdi de "aşkım seni çok seviyorum bebegim" vs gibi mesajlar atmakta... Bu ders konusunu da konuşmayı düşünüyorum dediğiniz gibi.

Başkasını bulmasına bukursun arkadaşım sana erkek ona kız cok ama her ayrıldıgın kişi insanda farklı izler bırakır zamanla onun bu takıntısı gecer emin ol sen konusunca biraz kendine ceki düzen verir oda sizde kafanıza cok takmayın bu sefer acaba bende mi ayrılacak vs die kendini yersin cok fazla takma kafanı sürekli görüşmek için arayan taraf sen isen kendini biraz geri cek neden aramıyorsun dediğindede ders calıştıgın için rahatsız etmek istemiyorum de sen kendini cekince o biraz takıntısından vazgecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…