Burslu değil ama ailesinin durumu da çok çok iyi degilSevgilin ornek bi evlat.Ama ornek bi sevgili mi bilemem.Kitap icin tribe giren bi erkek ilk defa duyuyorum acikcasi.Burslu mu okuyor?
Arkadaşları Şakayla karışık "sinir bozucusun" vs diyorlarmış o da bana anlatıyor bunlariSınıfın sevilmeyeni,çanı yükselteni
Bilemedim ki hiç,okuyunca istemsiz bir sinir oldum sadece
Arkadaşları Şakayla karışık "sinir bozucusun" vs diyorlarmış o da bana anlatıyor bunlari
Bursu kaybetmemek adina bu kadar abarttigini dusunmustum ama degilmis.Cok abartmis kitap meselesini.Dahada yazma artik.Kendisi yazsin.Suclu degilsin ki gonul alasin.Burslu değil ama ailesinin durumu da çok çok iyi degil
Aynen ben de öyle yeteri kadar hiç eksik bırakmadan çalıştım ve bitirdim. Ve evet eski ilgiyi arıyorum ama buyük konusmayayim ayrılığı dusunememTövbee Yarabbimcanım kusura bakma ama yani takıntı haline getirmeyi gectim bu kendisi icinde sıkıntılı bir durum. Neden dersen ilerde is hayatinda da bu olur. Bende ünv ögrencisyim al calistim yattım yani ne var. Sıkıcı bir durum ve atalarımız bosuna dememis herseyin fazlası zarar. Ben böyle biriyle devam edemezdim galiba ilgi isterim bir kere ya bu ne kampa girmis gibi..
Hic kimse ayrilmak icin baslamaz iliskisine benim 5 yillik asla ayrilamam dedigim iliskim bitti. Ben mesela ilgisizlige gelemeyen biriyim cünkü.Aynen ben de öyle yeteri kadar hiç eksik bırakmadan çalıştım ve bitirdim. Ve evet eski ilgiyi arıyorum ama buyük konusmayayim ayrılığı dusunemem
Yarın obur gün pes edebilirsin diyorsunuz yani? :/Hic kimse ayrilmak icin baslamaz iliskisine benim 5 yillik asla ayrilamam dedigim iliskim bitti. Ben mesela ilgisizlige gelemeyen biriyim cünkü.
Aynen öyle deli gibi sevdiğim birisi vardı. 5 yillik iliskim. Ama ben ona hediyeler süprizler yapardim hevesle. O 2 gün sonra bakardi ilgilenmezdi. Herseyi ben ayarlardim. Ilgi sifirdi. Ve artık kendimi erkek gibi onu kiz gibi hissetmeye basladm böyle garip tripler atiyordu. En sonunda bitti simdi cok pisman ama kalbimde his bırakmadı..Yarın obur gün pes edebilirsin diyorsunuz yani? :/
Cevap yazdı.. yarın okuluna gelicem hem görüşmüş oluruz hem kitabı alırım vs dedi tatlı tatlı konuştu ondan sonra "yarın sınavdan düşük alırsam ağzına s.cicim... ona göre erkek kes" yazmış...sevgilin tipik "inek". hani şu curve ü yükseltenlerden :)) bölüm birincisi falan olmaya kasıyor olabilir.Ama suç kendisinde yani buluşmaya ders kitabıyla gidildiğini de ilk kez gördüm.getirdiyse de kitabını kontrol edecekti..seni çok özlediyse de kısa görüşüp sonra dersine dönecekti.
Umarım sana sonrasında "ayrılalım ben derslerime konsantre olamıyorum" gibi abuk bir bahaneyle gelmez
Daha iyi hissediyorsanız sevindim sizin icinAynen öyle deli gibi sevdiğim birisi vardı. 5 yillik iliskim. Ama ben ona hediyeler süprizler yapardim hevesle. O 2 gün sonra bakardi ilgilenmezdi. Herseyi ben ayarlardim. Ilgi sifirdi. Ve artık kendimi erkek gibi onu kiz gibi hissetmeye basladm böyle garip tripler atiyordu. En sonunda bitti simdi cok pisman ama kalbimde his bırakmadı..
Tam da "bu bahaneyle senden ayrilmasin" yazan hanimefendinin üzerine icinde "ona göre erkek kes" tumcesi geçen bir mesaj yazmış... Genel konuşma hali bu aslında yani bu tarz bi şey ilk değil arkadaşlar arasında küfür falan da eder.. ben bu Cümlesini "yeni sevgili bulursun" tarzı bi şey anladım bilmiyorum. Şimdi de "aşkım seni çok seviyorum bebegim" vs gibi mesajlar atmakta... Bu ders konusunu da konuşmayı düşünüyorum dediğiniz gibi.Canım eger arkadaşlarının ona söyledikleri alaycı konuşmaları sana gülerek hoşuna giderek ablatıyorsa evet çalışkan olmayı kafaya takmış takıntılı biridir evet ders çalışması iyi ama bence sınavlatınız sakinlediğinde ona cok fazla çalıştıgında konuları karıştırmıyormusun vs die konuya gir ve cok fazla abartmanın psikolojik etkisinden bahset tabi birde okudugu böl0me göre değişir eger cok önemli bir sınavı varsa trip atması gayet normal cünkü takıntı yapmış bence birşey yazma daha bekle o yazsın
Başkasını bulmasına bukursun arkadaşım sana erkek ona kız cok ama her ayrıldıgın kişi insanda farklı izler bırakır zamanla onun bu takıntısı gecer emin ol sen konusunca biraz kendine ceki düzen verir oda sizde kafanıza cok takmayın bu sefer acaba bende mi ayrılacak vs die kendini yersin cok fazla takma kafanı sürekli görüşmek için arayan taraf sen isen kendini biraz geri cek neden aramıyorsun dediğindede ders calıştıgın için rahatsız etmek istemiyorum de sen kendini cekince o biraz takıntısından vazgecerTam da "bu bahaneyle senden ayrilmasin" yazan hanimefendinin üzerine icinde "ona göre erkek kes" tumcesi geçen bir mesaj yazmış... Genel konuşma hali bu aslında yani bu tarz bi şey ilk değil arkadaşlar arasında küfür falan da eder.. ben bu Cümlesini "yeni sevgili bulursun" tarzı bi şey anladım bilmiyorum. Şimdi de "aşkım seni çok seviyorum bebegim" vs gibi mesajlar atmakta... Bu ders konusunu da konuşmayı düşünüyorum dediğiniz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?