- 27 Haziran 2025
- 3
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi tugbaliskonn8
-
Evet öyle düşündüm ama kızdan da bu lafı yedimNeden kıza yazdınız ki? Meseleyi sevgilinizle halletmeniz daha iyi olurdu. Şüphelendirecek hareketleri mi var? Mesaj atıp sildiğini mi düşündünüz?
Yersiniz.Evet öyle düşündüm ama kızdan da bu lafı yedim
Ben insan gibi sordum diye niye bana inadına konusasim geldi diyor kiValla çok da güzel demiş kız niye rahatsız ediyorsun ki
Sevgiline güvenmiyorsan şüphen varsa neden birliktesin diye sorarlar adama
Kız bence az bile demiş. 2 kere yazmışsınız. Bir de kadın kadının düşmanı oldu yineSevgilim instadan bı kızı takip etmiş kim diye bakıyorum kaç gündür sordum öylesine dedi . neyse kıza yazdım bende sana yazdım diye baya yazdım en son gördü mesajı yok tanimiyorum mesaj isteklerinde bulamadım zaten tanımadiklarıma cevap vermiyorum dedi . neyse ben bidaha yazdım kızda bana en son şunu yazmis " aaa yettin artık valla sizin gibiler yüzünden insanin inadına konuşası geliyor böyle durumda karşı tarafa yazma bende sana tavsiye ilgisini çekmese bile ilgi çektirirsin yazmış"
İnsan gibi soru sormuyorsunuz ikinci kez yazıp rahatsız ediyorsunuz. Sevgilinize lafınız geçmeyin kadına ısrarla mesaj almanızın hakkı hiçbir tarafı yok.Ben insan gibi sordum diye niye bana inadına konusasim geldi diyor ki
İnsan gibi sormamışsın ki resmen taciz etmişsin kim olsa aynı cevabı verir sizinki eşşegin aklına karpuz kabuğu sokmak yaniBen insan gibi sordum diye niye bana inadına konusasim geldi diyor ki
Haklı kız mesaj atmışsınız cevap yok,sonra 2.sefer kıza tekrar mesaj atıyorsunuz sana yazdım diye hem de bayağı yazdım demişsiniz kız tanımıyorum deyince 3.sefer tekrar yazıyorsunuz karşı tarafda artık rahatsız olmuş ve cevabını vermiş insanları rahatsız etmeyin arka arkaya attığınız mesajlar tacize girer bilmem farkında mısınız.Sevgilim instadan bı kızı takip etmiş kim diye bakıyorum kaç gündür sordum öylesine dedi . neyse kıza yazdım bende sana yazdım diye baya yazdım en son gördü mesajı yok tanimiyorum mesaj isteklerinde bulamadım zaten tanımadiklarıma cevap vermiyorum dedi . neyse ben bidaha yazdım kızda bana en son şunu yazmis " aaa yettin artık valla sizin gibiler yüzünden insanin inadına konuşası geliyor böyle durumda karşı tarafa yazma bende sana tavsiye ilgisini çekmese bile ilgi çektirirsin yazmış"
Ben olsam sana küfürü basardımSevgilim instadan bı kızı takip etmiş kim diye bakıyorum kaç gündür sordum öylesine dedi . neyse kıza yazdım bende sana yazdım diye baya yazdım en son gördü mesajı yok tanimiyorum mesaj isteklerinde bulamadım zaten tanımadiklarıma cevap vermiyorum dedi . neyse ben bidaha yazdım kızda bana en son şunu yazmis " aaa yettin artık valla sizin gibiler yüzünden insanin inadına konuşası geliyor böyle durumda karşı tarafa yazma bende sana tavsiye ilgisini çekmese bile ilgi çektirirsin yazmış"
Offf kız çok haklı.Sevgilim instadan bı kızı takip etmiş kim diye bakıyorum kaç gündür sordum öylesine dedi . neyse kıza yazdım bende sana yazdım diye baya yazdım en son gördü mesajı yok tanimiyorum mesaj isteklerinde bulamadım zaten tanımadiklarıma cevap vermiyorum dedi . neyse ben bidaha yazdım kızda bana en son şunu yazmis " aaa yettin artık valla sizin gibiler yüzünden insanin inadına konuşası geliyor böyle durumda karşı tarafa yazma bende sana tavsiye ilgisini çekmese bile ilgi çektirirsin yazmış"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?