sevgilim tam bi ev kusu ama bana gelince ...

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
41
İzmir
arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyor :( hep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....

parası mı yok acaba?ya da cok mu kıskanç?seni kimse görmesin istiyor olabilir mi..arkadaslarıyla gezip tozmasa neyse dicem idare et ama hep eve hep evde olmaz ki..

Nedir bu evde takılma merakı =))

Hayat dısarıda arkadasım dısarıdaa =))))

Söyle o sevqiline medeniyet uygarlık özqürlük deniz kumsal gökyüzü güneş bulutlar herşey dışarıdaa =))
Bunların keyfıne varsın .

Aşk sokakda bi başka qüzell =)

Cola reklamı vardı sokağaaaaaaaa çık sokağaa hayat dışardı diee =)

Yaş kaç canım sızın ne zamandır bırlıktesınız bakalım=)

Nedir bu evde takılma merakı =))

Hayat dısarıda arkadasım dısarıdaa =))))

Söyle o sevqiline medeniyet uygarlık özqürlük deniz kumsal gökyüzü güneş bulutlar herşey dışarıdaa =))
Bunların keyfıne varsın .

Aşk sokakda bi başka qüzell =)

Cola reklamı vardı sokağaaaaaaaa çık sokağaa hayat dışardı diee =)

Yaş kaç canım sızın ne zamandır bırlıktesınız bakalım=)

benim 25 onun 30....
bizim 2,5 sene oldu artık yaa... aşmıs olmamız lazım biseyleri.. ciddi düsünüyoruz bide ama böyle ev kusu modu hiç hosuma gitmiyo benim.. nezaman çıkalım desem sorun yasıyoruz.

sende ben çıkıcam de o da bakar sen çıkıyosun belki oda çıkmaya başlar olmazmı ki

maddiyat olabilirmi acaba???

arkadaslar merhaba.. belki size basit gibi gelecek ama erkek arkadasım beni dısarı çıkarmıyor :( hep evde takılıyoruz artık sıkıldım çok sıkıldım .. ama arkadaslarıyla o çıkıyo bi kere daha bana hadi askım gel çıkalım biseyler yapalım demedi...
hep evdeyiz film izliyoruz oturuyoruz .... ona neden çıkmıyorz çıkalım diyorum (bu da artık dır dır seklini almaya başladı) ne yapıcaz dısarda evde oturalım içelim kahvemizi falan diyo.. ne yapmalıyım kızlar yaa nasıl onu ikne edicem dısarda birseyler yapmaya....

canım belki şu aralar maddi durumu iyi degildir sana soylemeye cekiniyordur ...

valla ozman hiç evden çıkmayın oda arkadaşlarının yanına gitmesin..elbet sıkılcaktır evde oturmaktan dışarı gidiyorum diyince bende geleyim sıkıldık evde oturmaktan diyin..sürekli evde durmak gerçekten çok sıkıcı ve monoton...

evt haklısın belkide ..
ama oda çıkar belki arkadaslarıyla :):) ozaman g..t olurum iste :kedi:

o zman olmazki şekerim onlarla çıkan senlede çıkması lazım

zaten seni kıskanç olduğundan salmıyossa eminim arkadaşlarıyla çıkmak yerine

seni tek göndermemeye çalışır o da gelir... eğer bişey demezse parası yoktur

yani yeni mi böyle olmaya başladıCADIARZU

o zman olmazki şekerim onlarla çıkan senlede çıkması lazım

zaten seni kıskanç olduğundan salmıyossa eminim arkadaşlarıyla çıkmak yerine

seni tek göndermemeye çalışır o da gelir... eğer bişey demezse parası yoktur

yani yeni mi böyle olmaya başladıCADIARZU

yok canım ya böyleydi 2 senedir ve hep bu yüzden tartısırız yani ben çok söylenirim ... ayda yılda bir çıkarız oda bas basa toplasan 2 3 kere bile çıkmamısız dır hep evdeyiz...

konu iki yerde birden var ondan karıştı:(

canım anladım bene evde daha rahat dicem ama bu işi iice abartmış bence sen çıkmaya başla

ne bu evde ömürmü geçer arada değişiklik lazım:(

konu iki yerde birden var ondan karıştı:(

canım anladım bene evde daha rahat dicem ama bu işi iice abartmış bence sen çıkmaya başla

ne bu evde ömürmü geçer arada değişiklik lazım:(

tabi ki öyle bende öyle diyorum evde ömür mü geçer ama yok herseferinde kavga ediyoruz bu yüzden bide artık beni de götür bende geleyim demekten yoruldum ya kendiimi sığıntı gibi hissediyorum artık ama rest çekicem az kaldı hatta yarın rest çekicem çünkü daha geçen gün çıkalım dedim çıkmadı bu gece arkadaslarıyla dısarda beyefendi....

pardonda o sadece senin sevgilin ne emek dışarı çkıarmamamk parası olmaz eyvallahta ben anlamadım mahkummusun ucubemi sanırım hiçbiri değil sin saçma geldi bana biraz

ohh valla arkadaşlarıyla gece gezmelerinde sen evde bekle yok güzelim olmaz böyle:(

ben maddi sorunu var sandım öyle olsa bişey denmez ama bu keyif üzere oldumu sinir olur insan be

benımkide tam tersi ben evde vakit gecirmek isterim o ilk dısarı cıkalım gezelim sonra eve gider bişeyler yaparız der...bense hep evde takılmak isterim segilimle...

benim 25 onun 30....
bizim 2,5 sene oldu artık yaa... aşmıs olmamız lazım biseyleri.. ciddi düsünüyoruz bide ama böyle ev kusu modu hiç hosuma gitmiyo benim.. nezaman çıkalım desem sorun yasıyoruz.

Oo Tatlım ne bekliyosunuz evlensenize sizz =))

Erkekde bu tür planlar hatta hazırlıklar varmı canım ?
Ciddiyiz demişsin yaşınızda gelmiş mutlaka hazırlıklar yapılmalı.
Hem ciddiyiz demekle olmazki kocaman ınsanlar olmuşsunuz artık bısıler yapmanız lazım.

Erkek arkdasım oralı deıl her hanqı bı hazırlıgada baslamadı dıyorsan canım kusura bakma yanlısda anlama ama amacı farklı demekkı.

Liseli deilsinizki oturup film ızleyın cıps yeyın =)
İstekler emınım daha farklıdır .

Bu konuyu kendın cözmelısın kesınlıkle canım.
Senı bır cafeye goturup bır cay ısmarlıycak parası yoksa ayrılsın daha iyi.
Hiç olmadı cıkın vırtınlerı alısverıs magazalarını qezın ona kımse para ıstemıyo =)

Bu konuda olumlu dusunemıycem malesefki bence sende oturup ılıskınız hakkında dogru kararlar almalısın.25- 30 yaşına qelmıssınız artık cahil değilsiniz.

Back
X