sevgilim tam bi ev kusu ama bana gelince ...

Oo Tatlım ne bekliyosunuz evlensenize sizz =))

Erkekde bu tür planlar hatta hazırlıklar varmı canım ?
Ciddiyiz demişsin yaşınızda gelmiş mutlaka hazırlıklar yapılmalı.
Hem ciddiyiz demekle olmazki kocaman ınsanlar olmuşsunuz artık bısıler yapmanız lazım.

Erkek arkdasım oralı deıl her hanqı bı hazırlıgada baslamadı dıyorsan canım kusura bakma yanlısda anlama ama amacı farklı demekkı.

Liseli deilsinizki oturup film ızleyın cıps yeyın =)
İstekler emınım daha farklıdır .

Bu konuyu kendın cözmelısın kesınlıkle canım.
Senı bır cafeye goturup bır cay ısmarlıycak parası yoksa ayrılsın daha iyi.
Hiç olmadı cıkın vırtınlerı alısverıs magazalarını qezın ona kımse para ıstemıyo =)

Bu konuda olumlu dusunemıycem malesefki bence sende oturup ılıskınız hakkında dogru kararlar almalısın.25- 30 yaşına qelmıssınız artık cahil değilsiniz.

henüz bi işi yok onun ama aileler le tanısıyoruz askerden geleli 3 hafta oldu daha ama evlilik adına bi hazırlığa baslamadık suan maddi durumu müsait değil çünkü...
ama böyle düsünmekte haklısınız ben bile artık düsünmeye basladım...
ama böyle bi konu yüzünden bitsin de istemiyorum ...
arkadaslarımla zorunluluktan dısardayım diyo nereye gideyim baska diyo ama genelde gerçekten evde takılıyo... ben evdeysem hep evde ama ben mesela ailemin yanına falan gideyim ne oluyo anlamıyorum arkadaslarıyla dısarı çıkıyo ....
benim sanırım artık bu konuda rest çekmemin zamanı geldi...
çok doğru ben sığıntı mıyım yaa... artık sinirleniyorum çok.

Maddi durum işsizlik askerlıkden de yenı qelınmıs herşey üst üste gelmiş yahuuu .
Dur bakalım 1ay dolsun ona qöre resti çekersin.

evet üst üste geldi ama 3 snedir dısarı çıkmıyorduk zaten...
dediğim gibi ayda 1 ama ama durum beni sıkmaya basladı düsündürmeye basladı iste acaaba bende mi bi sorun var diye..

evet üst üste geldi ama 3 snedir dısarı çıkmıyorduk zaten...
dediğim gibi ayda 1 ama ama durum beni sıkmaya basladı düsündürmeye basladı iste acaaba bende mi bi sorun var diye..

Ohooooo o zaman sölediklerimi onaylıyorum ...

_MySticqirl_ kullanıcısından alıntı
Oo Tatlım ne bekliyosunuz evlensenize sizz =))

Erkekde bu tür planlar hatta hazırlıklar varmı canım ?
Ciddiyiz demişsin yaşınızda gelmiş mutlaka hazırlıklar yapılmalı.
Hem ciddiyiz demekle olmazki kocaman ınsanlar olmuşsunuz artık bısıler yapmanız lazım.

Erkek arkdasım oralı deıl her hanqı bı hazırlıgada baslamadı dıyorsan canım kusura bakma yanlısda anlama ama amacı farklı demekkı.

Liseli deilsinizki oturup film ızleyın cıps yeyın =)
İstekler emınım daha farklıdır .

Bu konuyu kendın cözmelısın kesınlıkle canım.
Senı bır cafeye goturup bır cay ısmarlıycak parası yoksa ayrılsın daha iyi.
Hiç olmadı cıkın vırtınlerı alısverıs magazalarını qezın ona kımse para ıstemıyo =)

Bu konuda olumlu dusunemıycem malesefki bence sende oturup ılıskınız hakkında dogru kararlar almalısın.25- 30 yaşına qelmıssınız artık
cahil değilsiniz.

Tek yapman qereken karsına alıp konusmak.İİ ŞANSLAR

aynı evde mi kalıyosunz orasını anlamadım da bence tavrını koyman lazım artık
yaşlar da uygun.boş oturcagına bi işe girip bişiyin ucundan tutması lazım

aynı evde mi kalıyosunz orasını anlamadım da bence tavrını koyman lazım artık
yaşlar da uygun.boş oturcagına bi işe girip bişiyin ucundan tutması lazım

ben kardesimle kalıyorum canım ama oda hep bende kalıyo hiç eve gitmiyo...
askerden geleli 3 hafta oldu daha 1 kere evde kalmadı eve gittiği zamanlarda da hep birlikte gittik yemek falan yiyip döndük tekrar benim evime. askerden önce de hep bende kalırdı simdide durum aynı değismedi ama artık ben evde olmaktan sıkıldım.. evdeyiz hep sabah kahvaltı aksam yemek tv bilgisayar hep böyle hayatımız.. çıkalım dediğimde de hep sorun oluyo dısarı çıkmayı sevmiyo güya...

bu arada kızlar suan stüdyoda konustuk yemek yiyelim diye.. evde yapıcaksın demi falan dedi bende hayır artık evde yapmıycam sıkıldım dedim dısarı çıkcaksak dısarda yiyelim gelmiyorsan da ben zaten yalnız yicem dısarda ama geliceksen bekliyim dedim.. oda tamam ben erken gelmeye çalısıcam ozaman dısarda yiyelim dedi..
hayret yanii.. neyse son dakka bisey çıkmazsa dısarda yemeğe gidiyoruz ve konusucam bu defa adam akıllı baakalım ne olucak...

ben kardesimle kalıyorum canım ama oda hep bende kalıyo hiç eve gitmiyo...
askerden geleli 3 hafta oldu daha 1 kere evde kalmadı eve gittiği zamanlarda da hep birlikte gittik yemek falan yiyip döndük tekrar benim evime. askerden önce de hep bende kalırdı simdide durum aynı değismedi ama artık ben evde olmaktan sıkıldım.. evdeyiz hep sabah kahvaltı aksam yemek tv bilgisayar hep böyle hayatımız.. çıkalım dediğimde de hep sorun oluyo dısarı çıkmayı sevmiyo güya...

ailesi de bişi demiyo sanırım.yani onlar da bi el atmıyo hadi evlenin gibisinden
mesleği yok mu çalışmak için?
bu akşam güzel geçer inşş

yok aileside bisey demiyo galiba evlilikle ilgili bilmiyorum ki suan çalısmıyo da zaten..
aslında müzisyen yani iş olduğunda gidiyo ekstralara ama düzenli sabit bi işi yok umarım olur çünkü ben düzenli bi isi olsun istiyorum zaten yası da gelmis 30 a hatta 31 e....
valla canım onun daha çok düsünmesi lazım benim yasım daha 25 ama o geç kalıyo biseyler için..
bende o demedn hayatta konusmam evlilikle ilgili öyle meraklısıymıs gibi görünmek istemiyorum ama bende istiyorum tabi bi yuva kurayım adam gibi...
olmazsa da olmaz zaten yapıcak bisey yok ama su yaz bi geçsin bakalım bi adım atmazsa artık ciddi ciddi bende ona göre düsünücem birseyleri çünkü böyle nereye kadar gidicek artık böyle sürmez...

Back
X