• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim telefonunu kapatıyor açmıyor !! :(

gece gece güldüm ya baya matrak bi arkadas belli canı sıkılıo
geçmiştir sıkıntısı 10 sayfa yorum varyaakaydirigubbakcemile3 bir yorumda
benden olsunkaydirigubbakcemile3

ay zekası gerinin biri kuyuya taş atıo biz de çıkarmaya çalışıoz..bırakın allah aşkına bişi yazmayın artık değmez..

Profilinde evli yazıyoo
Sevgilim demişsinn
Sevgiline sormadın mı hiç neden telini sürekli kapatıyormuş acaba

aman arama sorma düşünme bi ara bakalım ne yapıyor tepki vermiyorsa artık bişeyler var demektir

Zaten bu arkadasın diğer konulardaki yorumları bile saçma hiç ciddiye almadım konusunu boşverin kızlarr...

nasıl böle inanabiliorsun canım tabikide işin içinde başka bi iş var arıorsun meşgule atıo veya teli kapalı haftasonlarıda canı isteyince arıomuşş
bak sen beyfendiye ama suç sende o canı istediginde aradıgında nasıl hemen sana ulaşıo sende hemen açıomusun telii..
bukdr kolaymış yahu kör aşık olma bukadar..
yol ver gitsin

aman arama sorma düşünme bi ara bakalım ne yapıyor tepki vermiyorsa artık bişeyler var demektir

nasıl böle inanabiliorsun canım tabikide işin içinde başka bi iş var arıorsun meşgule atıo veya teli kapalı haftasonlarıda canı isteyince arıomuşş
bak sen beyfendiye ama suç sende o canı istediginde aradıgında nasıl hemen sana ulaşıo sende hemen açıomusun telii..
bukdr kolaymış yahu kör aşık olma bukadar..
yol ver gitsin

ben açmayınca telı kıyametlerı koparıyor,
sen nasıl acmassın bana telefonu dıye :sinifsinif: telımı kapattım bende,
ama sımdı gerı actım nasılsa aramıyor, oof başım catlıcak gıbı kızlar ya
yan ortada belki bı olay var ya da bısey olucak ama ben ne anlayabılıyorum ne bılebılıyorum.

ay zekası gerinin biri kuyuya taş atıo biz de çıkarmaya çalışıoz..bırakın allah aşkına bişi yazmayın artık değmez..

kesınlıkle;) aklınca kafa buluyo!! ben bu kızın bı sevgılısı oldugunuda sanmıyorum varsada oda heralde bunun gıbı bıseydır hahahhaha:D işte bende buna gulerım:)))

sırf bu topik için yazmıyorum geneli için izin vermıyo etmıyo tutumuyo ya sizde bi insansınız

ezdirmeyin kendinizi alçaltmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez

bunu unutmayın güçlü olun ve olmuyoı etmıyo demeyın olmak zorunda savaşmdan kaybetmeyi

kabul etmenın manası yok tamamen salakça...sizi mutlu etmıyorsa basın tekmeyi gitsin

eşiniz olsa düşünün diyicem ama yok hiçbişey yok ortada sadece sizi sıkan bunaltan

gereksiz bi erkek bir kalas yapmayın şunu ya güçlü olun güçlü olmadıgınızı düşünüyorsanız

güçlü olmak için gereken şeyleri yapın hayatta bi yer edinin şahsiyetiniz ve saygınız olsun

en azından kendınıze saygınız olsun böyle zayıf olmayın yaa....feminzmle alakası yok

arkadaşlar yanlış anlamayın insnalıkla alakası var...sevgiler

sırf bu topik için yazmıyorum geneli için izin vermıyo etmıyo tutumuyo ya sizde bi insansınız

ezdirmeyin kendinizi alçaltmayın siz kendinize değer vermezseniz kimse size değer vermez

bunu unutmayın güçlü olun ve olmuyoı etmıyo demeyın olmak zorunda savaşmdan kaybetmeyi

kabul etmenın manası yok tamamen salakça...sizi mutlu etmıyorsa basın tekmeyi gitsin

eşiniz olsa düşünün diyicem ama yok hiçbişey yok ortada sadece sizi sıkan bunaltan

gereksiz bi erkek bir kalas yapmayın şunu ya güçlü olun güçlü olmadıgınızı düşünüyorsanız

güçlü olmak için gereken şeyleri yapın hayatta bi yer edinin şahsiyetiniz ve saygınız olsun

en azından kendınıze saygınız olsun böyle zayıf olmayın yaa....feminzmle alakası yok

arkadaşlar yanlış anlamayın insnalıkla alakası var...sevgiler

teşk cnm buna musaadet etmıycegımden emın olabılırsın artık

bende sıkıldım cok bu ısten :olmaz:

Hâlâ mı açmıyor tel.ini..Kızım o seni terketmiştirkaydirigubbakcemile4 allah bilir senin haberin yoktur..:icecream:
Kolonya yla Losap a sorsana onlar napıyolarmış, sevgilileri tel i açmayınca..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X