• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim telefonunu kapatıyor açmıyor !! :(

okadar yüz vermişsinki artık seni tınlamıyo bile...

canım isterse yanındayım istemezse yalnız takılırım diyo..

hatta senden bıkmış bile olabilir :/

bu arada sen hem evlisin hem sevgilinmi var garipsi bir durum laelaelaelaelae

bu devirde iletişimsizlik varsa yani aramama,telefonların kapalı oluşu falan filan tabii çok öenmli acil bi durum olmadığı sürece ben bunu ilgisizliğe bağlıyorum.çünkü iletişim çağındayız cep telefonu hayatımızın i parçası haline geldi bence bunda bir bit yeniği var dikkatli ol derim.başıma geldi onadan biliyorum

Nadya anacım sen losap mısın?onun sevgiliside tel.i açmıyodu da....

sevgilin evli olmasın sakın...sende evliyim diye yazmıssın ama anladıgım kadarı ile bekarsın..

son ıkı sayfadakı yorumları okudum bişeyler donmuş ama anlamadım:))) yalnız konuyu acan arkadaş sanırım rahatsız çunku ınatla afra tafra dıyo allah bılır sevgılısıde yoktur.... hakkaten ben artık bu sayfaya yorum yapmıcam cunku gercekten senın hasta olduğun çok ortada papagan gıbı aynı seylerı tekrarlıyosun ve işin saçma yanı mılletten fıkır ıstıyosun ama kımın ne dedıgı umrumda bıle degıl... tekrar soyluyoum MADEM BUKADAR EMINSIN TAFRA OLDUGUNDAN VE BASKA BIRI OLMADIGINDAN O ZAMAN NIYE BUKADAR YIRTINMA!!!! sorunlumusun nesın ya gece gece sınırlerım zıpladı

Ayrıl gitsin...Demek ki bir haltlar çeviriyor ki böyle davranıyor.
Çek kendini......
Çekebiliyorsan tabi..

anladım ben..

sen ikizler burcuymuşsun.. ondandır sendeki gelgitler...
sevgilinde teraziymiş bu arada...

Son düzenleme:
evet evet yanlış yapmışsın profilinde

ama garip olan bişey var..

14 eylül de 5 aylık olan ilişki 22 eylül de nasıl 7-8 aylık oluyor?

ehehehe hızlı gelısmıs ılıskım kız
ılk tam tarıh vermek ıstememısım demek sonra gercegı soylemısım
eftenpuften hosgeldın tatlım bu arada

ehehehe hızlı gelısmıs ılıskım kız
ılk tam tarıh vermek ıstememısım demek sonra gercegı soylemısım
eftenpuften hosgeldın tatlım bu arada

dalga geçtiğin apaçık ortada.. inşallah kızlar bunu okurda anlarlar... maşallah konunu sıkı takip ediyorsun...

uzamıs demek ılıskım allalllaaa, nası sayayım gunlerı ayları duzgun duzgun, ne dıyoırsam o
ne tutarlık beklıyosun kı iki bag arası belkı 2si ayrı ılıskı özel hayat bu adı ustunde
bu kısmını konu etmısım bundan sorumlusun, eger cevap vermek ıstıyorsan konuma tabı,
degılse hıc durma
konu sahıbıne soru soruyorsun cevabı begenmıyorsun tartısma benle!

uzamıs demek ılıskım allalllaaa, nası sayayım gunlerı ayları duzgun duzgun, ne dıyoırsam o
ne tutarlık beklıyosun kı iki bag arası belkı 2si ayrı ılıskı özel hayat bu adı ustunde
bu kısmını konu etmısım bundan sorumlusun, eger cevap vermek ıstıyorsan konuma tabı,
degılse hıc durma
konu sahıbıne soru soruyorsun cevabı begenmıyorsun tartısma benle!

cevabı değil konusahibini beğenmiyorum.. yalan beyanlarla doldurulmuş bir profil
ikisi ayrı ilişki ise belirtseydin de ona göre senin adını koysaydık...

nereden sorumlu olduğum beni bağlar.. ne o sorumlu olduğum yerden soru mu soracaksın? artı seninle tartışmıyorum. tartışma adabını bilenlerle tartışmak gerekir seni muhatap almıyorum...

Back
X