• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim telefonunu kapatıyor açmıyor !! :(

Belki oda senin gibi evlidir.Karısının yanında açamıyordur.Üzülme mesaj at sende.
Ay çok fesat oldum ama napim profilinde evli yazıyor,sevgilisle sorunlarını yazıyor,anlayan beri gelsin.lülülülülülü

yaa sevgılım :( tafra yapıyor bana hep böyle
bı telını kapıo ben ulasamıyorum ulasmam gereken zamanlarda tuuum hafta tafra yapıyor bana aramıyor msjlarıma bakmıyor cevap yazmıyor :(
şimdide kapadı telini yıne :( cıldırtıcak benı yaa ne bu ben çantadakı sevgılı olarak mı goreyım onu
benı bazen arar bazen süreklı gorusmek ıster ama ancaak o ısteyınce mı demelıyım boyle mı olmalı :(

kendi biten ilişkimi gördüm biraz sanki bence yol yakınken kacc daha neler amanın daha neler ammada yaptın sen elini sallasan ellisi güselim kala kala onamı kaldınn cantada keklikk olmaaaa hayat güsell

nadya83 süpersin ya çok ii vakit geçiriyorum yazdıklarını okuyunca :lepi:

kesin aldatiyordur sekerim bir erkek neden telini kapatir rahat rahat capkinlik yapmak icin oyle degil miiiidelikafadulden

evlidir sen kaçıncı sevgili artık onu bilemem:kahve:

Yaaa..nadya cvp versene şekerim be...
Tel.ini kapatma bahanesi neymiş..Veya sen bahanesine ikna oldun mu?

yas tutacak degil ya bavulunu alip gitmistirrr buralardan nadyaaaaaaa:gitme:
belkiide onlari bastiiiiiiiiiiiiiiiiiilaelaelaelaelae

Son düzenleme:
ana acep bu sefer zavallı sevgililerinden birini kafalayıp medeni durumunu da değiştirmiş:)

Evet şeker..Evli olmayı istediği için medeni durumunu böyle yapmış,zaten evlenceklermiş ya..sonradan zahmete:hulya: girip profilini değiştirmemek için..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nadya sevgilim diyosun profilinde evli yazıyo eşini başkasıylamı aldatıyosun ben bişey anlamadım unutma aldatırsan aldatılırsın tatlım :jeyyar:

bahanesi evli olmasıymıs canım galiba iki tarafta evli gizli görüşüyorlar.oyüzdende ses çıkaramıyor naniknanik naniknanik naniknanik

bahanesi evli olmasıymıs canım galiba iki tarafta evli gizli görüşüyorlar.oyüzdende ses çıkaramıyor naniknanik naniknanik naniknanik

yok yok..Nadya,kolonya,losap ööle şeyler yapmaz..evlilerle çıkmaz..sırnaşık şey

telefonu yüzüne kapatıyorsa şüphelen.. ve hatta ilk fırsatta ödettir bunu ona.
normal açıkken sen ararken hiç bakmıyorsa veya hemen yuzune kapatıyorsa
şık1:eli kaymıştır ( çok saçma )
şık2:hiç olmadk bi yerdedir ( böle olsa bilene sessize alır veya hoparlörünü kapatır eliyle )
şık3:o denli bi ihtimalimize yok ŞÜPHELENNNNN

çok üzgünüm bunu söylemek istemezdim ama teli kapalı olan insanın sakladığı çok büyük bişey vardır oda başka birinin olduğu...

Back
X