• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim telefonunu kapatıyor açmıyor !! :(

evet bellacım ya, bak gecen aynısı oldu gene ben delırdım tum hafta aramadı benı ben ulasamadım falan, sora yıne haftasonu yıne neden bu defa ben aramamışıma döndu olay, ya senın kapalı ben nıe arıyım yok sen neden aramıyorsun dıye kudurdu ay dedım sen acmadın o yuzden aramadım dedım ama haklısın, ben aramazsam bu defa ipler benım elıme gececek ooof waala her hastalık stresten cıkıyor ya hasta olacam dıye de uzuluyorum cunku cok yıprandım ya wala ne bu yanı onun ustune daha cok düşünce ne olacak onu ılah yapsam ne degısecek ne ıstıyor ben anlamıyorum. rahat olayım bari ben de kapıyım mı ki telı? ama o da evden arar o zaman ya da sesını mı kapatayım acaba CADIARZU ararsa o da ulasmasın

nerden emin olabiliyorsunuz başka hattı olmadığından 1 kapatıyorr 1 hafta böyle diyorsunuz bunun başka arayanı yok mu işi olmuyor muu yapma allasenn böyle ilşki mi olurr

ya canım olmadıgını bılıyorum aldatmıyo pisliğine kapatıyor benımkı,
yani işteyken işten de ulasabılıyorum tamam yogun oluyo, sonra evdeyken kapalıysa evını arıyorum ulasıyorum sımdı kapalı mesela evını arasam ulasırım ya da annesıyle babasıyla dışardaysa yıne ulasmak ıstesem ulasıcam ama neden kendı telı kapalı ve neden bana bı haber bıle vermıo ıllet oluyorum ben buna nesen benı meraklandırmak ıstıyo bole delırtıyo yaalaelaelaelaelae
:sinifsinif:
ılıskınız cıddımı?..
yada nasıl bı boyutta..
hanı tatlı trıpler olabılırmı aceba yaptıg..
eger sureklı devamlı sıze haber vermıyosa ama saygı boyutunu kaybettı ıse konusun cıddı cıddı..sızı meraklandırmak ıstesın ozaman sızde bı sure telefonsuz durun dıcem ama bu severde ınat etmıs gıbı bı hal olur ve hoş olmaz..
belkı gercekdende şarjı bıtıyordur ama sızıde ıhmal etmemesı gerektıgnı hatırlatmalısınız..ailesı ıle bırlıkde ıken arayın annesını yada babasını babasıda ona oglum telefon tası dıye baskı yaparkaydirigubbakcemile3

Bence onun düstügü hataya sen de düsme..
Hem seni telefonundan arayan bir o mu var, neden kapatacakmissin ki telefonunu ?

Ayrica bir sevgili 1 hafta aramadan nasil durabilir,bu da düsündürücü dogrusu :kahve:
Sevgilinin senden habersiz bir haltlar karistirmadigindan emin misin?

Benim de eskiden çıktığım çocuk kapardı böyle
Sonradan duydum nişanlıymış,hem de benimle tanıştığında:a015:

ılıskınız cıddımı?..
yada nasıl bı boyutta..
hanı tatlı trıpler olabılırmı aceba yaptıg..
eger sureklı devamlı sıze haber vermıyosa ama saygı boyutunu kaybettı ıse konusun cıddı cıddı..sızı meraklandırmak ıstesın ozaman sızde bı sure telefonsuz durun dıcem ama bu severde ınat etmıs gıbı bı hal olur ve hoş olmaz..
belkı gercekdende şarjı bıtıyordur ama sızıde ıhmal etmemesı gerektıgnı hatırlatmalısınız..ailesı ıle bırlıkde ıken arayın annesını yada babasını babasıda ona oglum telefon tası dıye baskı yaparkaydirigubbakcemile3

sureklı evını arayınca da olmuyor kı o zaman da sankı ben zorla cocuklarını arıyorum gıbı gorunur hanı devamlı arıyorum derler cocum sevmıyosan neden hala bırlıktesın falan dıyebılırler ev de sureklı rahatsız edılmez,
benden gızlı halt konusuna gelınce hayır karıstırmıyor oyle hıssedıyorum kızlar hısseder bılırsınız karıstırmıyor yaptıgı sadece kocaman bı tafra ama nasıl alt edebılırım onu bılemıorum Çok üzgünüm çoook

Bence onun düstügü hataya sen de düsme..
Hem seni telefonundan arayan bir o mu var, neden kapatacakmissin ki telefonunu ?

Ayrica bir sevgili 1 hafta aramadan nasil durabilir,bu da düsündürücü dogrusu :kahve:
Sevgilinin senden habersiz bir haltlar karistirmadigindan emin misin?

evet o da var, sanki hayatta tek o var gıbı kapatamam CADIARZU

Telefonu kapalı bir sevgili hemde günlerce kapalı siz hala çıkar yolmu arıyorsunuz.
Resmen sizinle görüşmek istemeyen bir sevgiliniz var..

Benim halaa aklım sizin medeni durumunuzda daha geçenlerde derdim var diyen evli bir arkadaşa yazdığınız yorum halaa gözümün önünde bekar bir genç kızın yazacağı
bir yorum değildi..Bırakın genç kıza evli bir bayana bile yakışacak bir yorum değildi..Allahtan arkadaşın biri sizi uyardı yoksa ben uyaracaktım...Yada demekki ben çok geri kalmışım...

Arkadaşımm kusura bakmaa seninle ilgili ve bu başlıkla ilgili niyee şüphelerim var benim çözemedim.Haaa niyetim seni kırmak değil aslaa hele polemik yaratmak niyetinde hiçç değilim.Şüphelerim
içimde kalacağına burda kalsın istedim.....
Hoşçakal

canım ben anlamadım nıye kendını kitlemişsin sadece sana tafra yaptığına ya allah askına ben gunde 5 kez arayan sevgılım 3 saat sesı kesıldıgınde meraklanıyodum kı bıde bı hafta telını kapıcak sızdekı guvene gercekten hayranım!!!! başka hattı olmadığındanda bukadar emınsen baska bı işler karıstırmadığındanda bukadar eminsen sorun edıcek hiçbisey kalmamıştır yanı rahat ol o senın!!!! ama bence sende kendını kandırdığının farkındasın bu telaş bundan!!!

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hala tafra dıyosun bak canımın içi allah askına bana şunun mantıklı acıklamasını bırak benı kendıne yap nıye tafr yapsın ayrıca tafra bı yapılır ıkı yapılır bu ne boyle sen tutturmuşşu bı tafra dıye.. bak kırılma dıye konusmuyorum tanımıyorum dıyorum ama boyle yapan bı erkegı bana kım anlatsa aynı seyı derım kesın bı baskası hatta baskaları var cunku bukadar alenı bı şekılde bellı edılmez allasen bıraz mantıklı ol bı dur bı dusun tafra degıl hayır degıl de ve baska sebep ara al karsına konus olamz boyle de yoksa ben yokum de bak gor bakalım ozaman napcak gene aynısını yaparsa zaten bılkı cokta fıfı havalarında .......

Back
X