Sevgilim tembel - ne yapmalıyım?

Tatlım tembel olsa master yapamaz. O senin huyunu öğrenmiş seni kullanıyo işte
Sevgili konu sahibi, Master yaparken de başka arkadaşına itelemiştir belki? Uzaktan ilişki adı üstünde.
Ailesi Yok, yurt dışı eğitimine gidecek, o başka şeylerle meşgul acaba ne?
Biraz oluruna bırakın ve bence gelmesin yanınıza. Sırtınıza yük yüklemek yerine yükünüzü paylaşacak biri iyi olurdu. Almanya’da sorumluluklarını kovalamayan birisi sanırım zorlandıkça size yük olacaktır.

Şimdi okudum yanınıza bile gelmeyecekmiş. Bence uğraşmayın hiç.

Evlenince çocuğunu okuldan almaya falan da üşenir belki sevgilin.

Benim de dokunurdu. Ailesi biliyor madem neden böyle söylemiş ki. Kız arkadaşım veya x kişisi diyebilirdi. Sevgilin biraz düşüncesiz biri anladığım kadarıyla. Her konuda böyle davranıyorsa cidden ömür geçmez. İyi düşün.

Aramızdaki 5 yaş farkı hissetmiyordum eskiden. Bu olayla maalesef hissetmeye başladım. Bi çok konuda düşüncesiz maalesef, bazı saçma sapan şeyleri en ince ayrıntısına kadar sorma bilme isteme huyu var. Ağzına ağzına vurasım geliyor

Sevgili konu sahibi, Master yaparken de başka arkadaşına itelemiştir belki? Uzaktan ilişki adı üstünde.
Ailesi Yok, yurt dışı eğitimine gidecek, o başka şeylerle meşgul acaba ne?
Biraz oluruna bırakın ve bence gelmesin yanınıza. Sırtınıza yük yüklemek yerine yükünüzü paylaşacak biri iyi olurdu. Almanya’da sorumluluklarını kovalamayan birisi sanırım zorlandıkça size yük olacaktır.

Şimdi okudum yanınıza bile gelmeyecekmiş. Bence uğraşmayın hiç.

Henüz başlamadı mastera, okuldan kabul aldı sadece.
Kendisine dedim, ben çalışan uğraşan insanlara yardım etmeyi seviyorum ama sen basbaya tembelsin deyip yüzüne kapattım. O günden beri de görüşmüyoruz

Aramızdaki 5 yaş farkı hissetmiyordum eskiden. Bu olayla maalesef hissetmeye başladım. Bi çok konuda düşüncesiz maalesef, bazı saçma sapan şeyleri en ince ayrıntısına kadar sorma bilme isteme huyu var. Ağzına ağzına vurasım geliyor
Siz büyüksünüz sanırım. Tembellikten ziyade arkadaşın dediği gibi fırsatçılık da yapıyor olabilir. Nasıl olsa benim yerime yapacak adam var, ben niye uğraşayayım ki diye düşünüyor olabilir. Her konuda her dediğini çat diye yapmayın. Bırakın bir şeyleri istiyorsa biraz da hak etmesi için kendisi çabalasın. O zaman değerinizi anlayıp, 3-5 çeviride ne var, abartma demeyebilir belki.

Back
X