Merhaba arkadaşlar,
erkek arkadaşımla 2 senedir uzaktan ilişki yaşıyoruz. Bazı problemler yaşadık, kendisi nihayet üniversiteyi bitirdi ve yurtdışına,yanıma gelip master yapmaya hak kazandı.
Öğrenci vizesi alımı sürecinde kendisiyle uzun süredir etmediğimiz kadar kavga ettik. Bazı kişisel evrakların (mesela cv) almancaya çevrilmesi gerekiyordu, dedim sen türkçe yaz istenilen belgeleri bana yolla, ben ceviririm.
1 hafta bekledim, belge filan yollamadı. 1 hafta sonra 2 belgeyi cevirmem için yolladı, ikisini çevirmek 1 saatten az sürdü, hemen aynı gün geri yolladım kendisine. CVyi de 2 gün sonra yollarım dedi (2 gün sonrası cuma gününe denk geliyordu ve vize randevusu da cuma günüydü), ben de dedimki yetişmez al sana kendi özgeçmişimi yollayayım, ona göre yap sen, ben kontrol ederim demiştim. Benim de 7/24 vaktim yok çünkü, yoğun çalışıyorum.
Perşembe öğlen bana mesaj attı "cv'yi de sen çevir en iyisi, annemler tatilden döndü onları almaya gitmem gerek havaalanına" diyerek işin içinden çıktı. Ne kadar yaptıysan yolla ben ordan devam edeyim o zaman dedim, henüz başlamadım dedi. Beyninden vurulmuşa döndüm, açtım ağzımı yumdum gözümü. Uzun zamandır tembelliği gözüme çarpıyordu, sanki zorla geliyor yurtdışına.
Kendisine bunu söylemiştim, gelmek istemiyorsun sanki çünkü hiç istekli bi şekilde uğraşmıyorsun vize işlemleriyle demiştim. Öyle bisey yok, annemler rahat bırakmıyor iş yapamıyorum demişti. E ailesi 10 gün tatildeydi, rahattı, yine görevlerini yerine getirmedi.
Canım çok sıkılıyor. Tembel bi insanla asla ömür geçmez diye düşünüyorum. Sanki bana güveniyor. Çok gururuma dokunuyor bu durum.
Bana akıl verin lütfen. Ne yapılır böyle bi adamla?