sevgilim terk etti döner mi

Ama maddi ve yaş olarak hazırdik zaten bı de yaşadığımız iller ayrıldı . Uzaklık var şimdi aramızda. Bizim evlilik olması en azından nişan olması gerekiyodu
İyi de siz hazır olabilirsiniz ama adam hazır değilmiş demek ki. Neyse boşverin gideceği varmış gitti, ne yaparsaniz yapin duramazsiniz önünde .

Babam ve oğlum'un gitme ile alakalı klasik sahnesi var ya aynen öyle. Bir şeyler bahane olmuş, adam kafasına gitmeyi koymuş ne yaparsaniz yapin giderdi o.

Bir dahaki iliskinizde bu kadar evlilik diye ustelemezsiniz, giden için de çok üzülmeyin. Amaaan sizi istemeyeni siz hiç istemeyin sallayın gitsin.

Ama öyle olsa net konuşmaz miydi bak ben senle evlenmemen yolunuz çiz derdi . Kendi hislerimi anlayamıyorum der miydi. Benim anladığım daha iyi birini bulmak istediği. Bulamazsa da dönebilmek için böyle konustu

Belki öyle söylerse sizi daha çok üzeceğini düşünmüştür. Sizin dediğiniz gibiyse daha kötü. Yedekte tutarım daha iyisi olmazsa nasılsa beni bekliyordur demesi yani. Bence sadece bunun için bile unutmaya değer. Siz ona niye bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapiyorsunuz ki? Şöyle söyliyeyim eğer konuyu "eski sevgilim bana dönmek istiyor" diye açsaydiniz ben yine sizi cepte görüp gezip dolaşıp kendince daha iyisini bulamayınca geri dönen adamı kabul etme derdim. Acınızı çekin tabi üzülmeden olmaz ama bence unutmaya bakın. Belki sizin karşınıza daha iyisi çıkar.

Gittiği yerde gözüne sizden daha hoş gelen biri oldu muhtemelen.
Şansını onda deneyecek. Eger onunla dikiş tutturursa gitti gider yok o kişiden yüz bulamazsa yine kapınızı çalacak.
Her şekilde sizin üzüleceğiniz bir ortam oluşmuş.

Evlilik fobisi aşık olana kadardır. aklıma eski bir erkek arkadaşım geldi, 5 yıl çıkmıştık ama evliliğe yanaşmıyordu, evlenmeyi istemiyordu, ben özgürlüğü seviyorum ama bir gün evlenmeye karar verirsem bu dünyada sadece seninle evlenirim diyordu, Daha sonra ayrıldık, kısa bir süre sonra ben de başkasıyla çıktım o da ve 2 yıl sonra o kızla evlendi :)) O kızı daha çok sevdi yada aklına mantığına daha çok uydu bilemicem ama ben evlenmeyi düşünmüyorum yada evlilik fobim var diyen birinin hayatında evlenmek istediği biri yoktur, kesin böyle düşünüyorum.

sessizz kalsam iletişimi kessem kararını verp döner mi
He döner Tek bi cevaba odaklanmissin, diğer şeyleri duymuyorsun galiba..
Elin adamindan önce kendine sevgi ve saygin olsun lutfen.. Kararli ise, sen ne yaparsan yap o iş biter.. Ayni şekilde seviyor ise de hic bi bahaneye sığınmaz/sığınmamalı.. Sana dönsün diye degil, daha fazla kötü duruma dusmemek icin sessiz kalacaksin..

Aşık olamayisini çok kafaya takiyordu zaten . Ya bı gün senin de askin biterse bizi ne tutar diyordu. Şunu biliyorum ki senden daha iyisi de karşıma çıkmaz senle olmazsa evlenemem bile ben gibi söylemleri oluyordu. Ama bazen de artık çok yoruldum başka hayatlarla mı devam etsek diyordu .ben çözemedim bi turlu.

Ya şu gencecik kadınların kızların sevgili muhabbeti arkadaşlar ortada 3 çocukla kalmış gibi davranmayın !! Sen usteledikce daha iyi mi oluyor değer vermeyenlerde ne biliyorsunuz allah aşkına

Sanırım öyle oldu bana da öyle geldi. Başka biri gözüne hoş geldi sanırım.

butun erkekler aynı benıde 1 ay once bırakıp gıttı..

Herkesin yükü kendine ağırdır bunu unutmayın.
Öyle canım ama kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana değer vermeyen biriyle asla olma evlenince değişirmi diye düşünüyorsun bı çok bdv konularını okudum nisanliyken vs neyse evlenince de aynı diyolar hayatına bak seni gerçekten seven biriyle ömrünü geçirmeyi düşün Allah yardımcın olsun ne diyim

Sanırım öyle oldu bana da öyle geldi. Başka biri gözüne hoş geldi sanırım.
suan aynısını yasıyorum :) güzel gıden ılıskım vardı baskası akılına gırdı. dedıgınız dohru onda aradıgını bulamazsa sıze gelecek. bu benım ıcın de gecerli tabı ...

suan aynısını yasıyorum :) güzel gıden ılıskım vardı baskası akılına gırdı. dedıgınız dohru onda aradıgını bulamazsa sıze gelecek. bu benım ıcın de gecerli tabı ...
Nasıl anladınız başkasının aklına girdiğini sezginlerinize dayanarak mi söylüyorsunuz

Nasıl anladınız başkasının aklına girdiğini sezginlerinize dayanarak mi söylüyorsunuz
güzelim alımlıyım benım anlayıslı guzel oldugumu söylerdı. bır anda degıstı ayrılmak ıstedı cevrım ıcı devamlı geceleri. kendı kaybettı ben ona verdıgım degerı kımseye vermedım. öyle ıyı davrandım oyle anlayıslı davrandım kıı bunu allah goruyor. gıtsın bakalım mıllet benım gıbı ıyı ve anlayıslı olacak mı? sende öyle dusun o benı kaybettı.

sadece laf laf laf
sensiz yapamayacağımı anlamak istiyorum filan ne demek ki, insan kendini sartlayarak bu moda giremez ki.. ya hissediyordur ya da hissetmiyordur.
hissetmiyor üzgünüm. bana zaman ver kendimi dinleyim laflari da ayrılalım demenin kibarcasi
çünkü okadar saplantı haline getirmişsiniz ki direkt ayrılalım dese medeni bir şekilde ayrılamayacağınızı biliyor
fazla bunaltmışsınız
bir sonraki birlikteliğinizde lütfen dengeli bir iliski kurun, kimse vazgeçilmez değil.
birini evlilik icin zorlayarak da olacak isi bozarsınız

Neden takılı kaldınız ki, hayatınıza daha iyi insanlar dahil olacak belkide.Yol verin gitsin bence bu kadar kapris de ne boyle evlilik niyeti yoksa sizi oyalıyor demektir baska tekliflere acik olun.hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…